Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не е тајмингот само да кажам дека интер нема многу вистински навијачи колку што се прават навиваат за интер а не ја знаат историјата има исклучоци нормално.Сеа се губам од фан клубов дебатирајте за вашите победи

Немате финале бе што се смееш?Ај гледај утакмица и олади пролистај си ја историјата на тимот

дај бе не се бламирај жити се ..... знам дека ти е тешко , знам дека боли со преку 50 мил. инвестирани во засилувања пак да си класи подоле од шампионот ама дај не го мастиљави со безвезни муабети ... пиши нешто паметно за утакмицата или за играта/играчите на интер (на тема фан клуб интер си ) ... ако мериме ташаци со титули во лш 2=2

Тенк СЕЗНАЈКО И НЕРАНИМАЈКО нема што да ти се докажувам тебе,иди радувај се на 1:1

дај бе не се бламирај жити се ..... знам дека ти е тешко , знам дека боли со преку 50 мил. инвестирани во засилувања пак да си класи подоле од шампионот ама дај не го мастиљави со безвезни муабети ... пиши нешто паметно за утакмицата или за играта/играчите на интер (на тема фан клуб интер си ) ... ако мериме ташаци со титули во лш 2=2

Не заборавај дека тие имаат повеќе финалиња :pos:

Немате финале бе што се смееш?Ај гледај утакмица и олади пролистај си ја историјата на тимот

Kreten , si osvoil nesto poveke od nas vo LS ?

WOW imas poise finalinja .... ja iam pogolem stadion od tvojot ...

Tolku kolku sho tebe ti znaci finaleto vo LS , mene mi znaci Giuseppe Meazza ...

Kapiras ? ili da ti nacrtam ?

NEBITNO E !!!!!!!

Се рачунаат од Лш не за поранешни такмичења од времето на Факети и компанија.Нигде не пишав дека ме боли тие 50 м ке се исплатат ако не да сме здрави и живи !

Толдо има дадено повеке голови од Буфон...

Ај сега да ве видам :pos:

Kreten , si osvoil nesto poveke od nas vo LS ?

WOW imas poise finalinja .... ja iam pogolem stadion od tvojot ...

Tolku kolku sho tebe ti znaci finaleto vo LS , mene mi znaci Giuseppe Meazza ...

Kapiras ? ili da ti nacrtam ?

NEBITNO E !!!!!!!
Нека ти значи ама тој е стадион на градот ние сме единствена екипа со сопствен стадион Деле алпи кој се реновира.Зошто тогаш морати размишља за нов стадион на интер?Интер плака за да игра таму!Ајт честито куатро а зеро за разлика од вас ја знам да честитам кога е заслужено !

Нека ти значи ама тој е стадион на градот ние сме единствена екипа со сопствен стадион Деле алпи кој се реновира.Зошто тогаш морати размишља за нов стадион на интер?Интер плака за да игра таму!

Me dupish ili sam si se penalish ?

Нејкам да идам офтопик али водиме 4-0 :pos2:

Снајдер, оди лечи се. Пријателски совет од чичко Ton. :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom