Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се молам на бог да вади некој од средина или пак марио,(ке напраи црвен циганот) па да влезе во игра Арна.

Мада се на се најмногу што се играше без прекин беа некој сироти 3 минути... :helou:

Декиииииииииии....хахахах:pos2::pos2::pos2::pos2: МИ се намести срцето:kez::kez::kez:

Станковиииииииииииииииииииииииич!!!!!!!!!!!!!11:vozbud::vozbud:

БА-БАУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!1:vozbud::vozbud::vozbud::tv:

Не му одеше, не му одеше, ама кога пукна, пукна од центар маме негово четничко :pos:

Знаев дека Мур вака ќе пристапи против Џенова, брз гол, потоа Џенова се отвори, Снајдер+Марио = 0-2 и се разбира Дејо со неговите супер голови за 0-3. Она што ме радува е добрата игра на Интер, комбинираат, и прават акции, а за двата гола најзаслужен беше Снајдер.
Очекувам во второ полувреме да ја спуштат топката и да има мирна завршница. FORZA INTER !!!

п.с. Овој Тенк, интересен дечко бил :tv:

Ibrakadabraaaaaaaaaaa!!!!!! ЈАВИИИИ СЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!! Имаш поздрав од ДЕЕЕЕЕЕЕЕКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕТЕ ТИ ГО ТОЈ ШТО ГО МРАЗЕШЕ!!!!!!!!!!! СКРИЈ СЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!:kesa:

Моментот: Јадам пуканки и деки шутира дава гол и едно копиле ми застана на грло,кашлам и се смеам...хихихи абе Деки ке ме удавеше да ти ебам тоа педерот :pos2:

Моментот: Јадам пуканки и деки шутира дава гол и едно копиле ми застана на грло,кашлам и се смеам...хихихи абе Деки ке ме удавеше да ти ебам тоа педерот :pos2:

Кути за срека (или несрека) жив си :pos2::pos2:

Јас у двор излегов ко будала некоја се дерам,највеке дека комшијата ми е Јубенташ :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom