Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се цитирам сам себе пред утакмица: “ Кој ќе даде гол за нас денес!?“
... а и другар ми meazza : “ Осеќам утакмицава ќе биде тупење“

хахахха демант невиден!!!

П.С. Уффф Балотели везење... Денилсон втор дел

Марли не е тука ама затоа ТЕНК се покажа како одлична замена. Од сега стално да ни мрчиш кога играме :pos2:

Кој ќе го преземе тоа задоволство да пише за натпреваров веднаш по завршувањето за да објавиме?

Nemam makedonska podrska na smrdliviov Windows7 -.- Inace ja bi pisal ...ako ne te mrzi da go prepravas na makedonska , ke pisam ja !

Нема шо да мрчам за вас кога ова прв и последен пат зошто со интер фан немоеш да се разбереш како чоек !

Nemam makedonska podrska na smrdliviov Windows7 -.- Inace ja bi pisal ...ako ne te mrzi da go prepravas na makedonska , ke pisam ja !

Не, заеби, ќе треба да го препишувам. Освен ако можеш да го напишеш во Мац Тимес или Мац Свис, тие можам да ги преправам.

Нема шо да мрчам за вас кога ова прв и последен пат зошто со интер фан немоеш да се разбереш како чоек !

Ја ти викам тајмингот ти е лош на сред пеглање најде да се разбереш со нас :pos:

Не, заеби, ќе треба да го препишувам. Освен ако можеш да го напишеш во Мац Тимес или Мац Свис, тие можам да ги преправам.

Ја ти викам тајмингот ти е лош на сред пеглање најде да се разбереш со нас :pos:

треба превод или ...

ај ке видам за некој ден дали ќе се разберам со некој особено ако не ги тепаме Макаби или ќе не реметите и за тоа :)

Neam voopsto Mac sranja na pc-vo ... none knows why ... taka da Cekic ako moesh prevzemi :)

Tenk brat .... Znaci glupa ti e sporedbava deka imate povekje FINALINJA od nas ... ja ti sporediv kolku mi e bitno toa .... ko da mi reces POGOLEM MI E STADIONOT ... ili IAQUINTA prdna na trening ...

NEBITNO ..

Trofeite se brojat - vie 2 , nie 2 ....

ај ке видам за некој ден дали ќе се разберам со некој особено ако не ги тепаме Макаби или ќе не реметите и за тоа :)

Реметот е добар, спортот без ремет не е она вистинското :smir:

Цитат 1: Суазо многу важен за утрешниот меч
Цитат 2: Натпреварот со Џенова дијалог, не монолог

Како лаже маме му... :pos:

Kakov start na Lucio ...bravo majstore :)

DA ne se urocime ali vo Inter sekoja utakmica srce i dusa ostava na terenot , za razlika od kiksovite vo Bayern Munich :baeh::baeh:

Ауау, што сте направиле од фан клубов :pos:

Ај и јас:
Што е тоа големо црно со малку бело? :)

П.С. Снајдер игра одлично, секоја чест, намести 3-4 гола, одлично. Добра игра :)

Inter have a total of 26 trophies won in Italy. Outside of their homeland, the club have also had success in European and World tournaments; they won the European Cup in two successive finals in 1964 and 1965. They have also won the UEFA Cup three times and the Intercontinental Cup twice also in 1964 and in 1965.Значи тогаш не било лш било европски куп значи со лш такмичење се бројат од нула.Колку години се пројдени?Ај да не идам веќе оф топик Деко не дебатираме за лш више ок?

Inter have a total of 26 trophies won in Italy. Outside of their homeland, the club have also had success in European and World tournaments; they won the European Cup in two successive finals in 1964 and 1965. They have also won the UEFA Cup three times and the Intercontinental Cup twice also in 1964 and in 1965.Значи тогаш не било лш било европски куп значи со лш такмичење се бројат од нула.Колку години се пројдени?А

лелеееееееееееее дај бе олабави ... значи по твојата логика реал и милан колку имаат освоено ?

Одличен натпревар!
Снајдер чиуста 10ка, а добро одигра и целиот тим. Ни треба уште еден ваков натпревар со Динамо па да ја подобриме самодовербата и во Европа.

Што може да не спаси од постовите на овој? Син или Син ?

Имињата и форматот се менуваат, натпреварувањето е тоа... Оди стопли се -4 е :pos2:

Знам дека ја мислев Х :tapp: ама човеков ич не го бива за прогноза: http://football-italia.net/oct17a.html :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom