Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зар треба да ти говорам за играта на Арсенал и Јунајтер детално ? Реков, ако прават фудбалски ученик, периодите за кои говорев а во кои беа директно инволвирани овие два клуба ке бидат земени како класичен репер, пример, за убавината на фудбалската игра .
Тогаш немаше Меси, немаше Ето, немаше Ибра, тој фудбал кои они го играа немаше индивидуалци . . . ако не си ги гледал или ако не ги памтиш, одговор не можеш да добиеш, освен импресии од истото од моја страна . Реков и претходно, Барса по Интер ми е втора екипа во живтотов и прва што за која сум почнал искрено да навивам, така да немам никакви причини да ја деградирам и спуштам на ниско ниво, макар и што играле со Интер за неполна недела .
Тотален фудбал за мене не познава индивидуалци, тој тогашен Јунајтед можев да го замислам без Јорк, или Кол, или Бекам, или Кин, Барса во моментов без Меси ни на сон . Со оглед до кај догура фудбалов денес, прашање е и дали ке ја сретнам истата уникатна фудбалска претстава, јебига .

Мање битно, знаеш како оди тоа во куповите, до резервите е :) . Teк ако догураат до финале, може да извадат најсилен состав, иако во Италија на пример, Интер 2 години по ред у финале у Куп вадеше втор тим почнувајки од голманот .
Друже не се замарај,ваљда ја нема гледано магијата на Беркамп,Анри,Пирес,Љумберг,Виеира...
Сите играа тогаш фудбал не како денес само еден играч го држи цел тим.Во тој тим на Арсенал кога играат тотален фудбал правеа шанси како од шала,еден Еду што сега нигде го нема имаше многу значајна функција во тимот и играше брилијантно али џабе зборам се гледа дека не си го осетил ти тоа .

Еве јас да ти кажам:

Тотален фудбал е кога Garry frickin Neville излегува 4 пати сам пред голман и забива голови.

И преку таквото веќе :oftopic: си!

Се пишува freakin :pipi:

BTW последниве 5 страни се поинтересни од Џери Сајнфелд се утепав од смеење

Ја и понатам сметам дека твојот тим е тиња бидејќи нема ништо освоено последните две години,а тоа што се однесува до играта имаме каде каде подобра од вас:kez:....е и за малку ќе заборавев кога сме веќе во провоцирањето твојот тим е тоа што го има во шољата после голема нужда:drk: ајде мрш:pehar:
Го тепале палермо,лацио,бари и некои други бош екипи,и ќе се радуваат трофеј освоиле,оди тепај го ливерпул,ман утд...:pos2::pos2::pos2:...Па ако имаш толку јака екипа зошто испаѓаш секоја година осмина-финале од ливерпул,ман утд,валенсиа...????Јас ќе ти кажам зашто неможе друже одма од бари да се префрлиш на манчестер или ливерпул....
icon10.gif
...А Челзи секоја година игра полуфинале лш и е меѓу најдобрите...така да нема смисла да ги споредуваш челзи и интер....А затоа што немаш што да речете ги спомињате тие 2 титули во ЛШ освоиени 60-та година:tapp:...А впрочем и играа челзи и интер летово и резлутатот 2-0 беше:helou::baeh:...Ај поздрав друже:smir:

Го тепале палермо,лацио,бари и некои други бош екипи,и ќе се радуваат трофеј освоиле,оди тепај го ливерпул,ман утд...:pos2::pos2::pos2:...Па ако имаш толку јака екипа зошто испаѓаш секоја година осмина-финале од ливерпул,ман утд,валенсиа...????Јас ќе ти кажам зашто неможе друже одма од бари да се префрлиш на манчестер или ливерпул....
icon10.gif
...А Челзи секоја година игра полуфинале лш и е меѓу најдобрите...така да нема смисла да ги споредуваш челзи и интер....А затоа што немаш што да речете ги спомињате тие 2 титули во ЛШ освоиени 60-та година:tapp:...А впрочем и играа челзи и интер летово и резлутатот 2-0 беше:helou::baeh:...Ај поздрав друже:smir:
Знаеш што вика најдобриот тренер во историјата на Челзи, almost is nothing, кога Аврам Грант беше тренер на Челзи, Челзи беа пред освојување на титулата во ПЛ, пред освојување на титулата во ЛШ и пред освојување на титулата во лига купот, за млаце ке освоеа 3 титули, многу малце фалеше, али тоа '' многу малце " е аналогно на НИШТО !!!
Немаш право да ми го водиш овој муабет, кога zero tituli е карактеристика за Челзи од кога си замина Мурињо, немаш право ова да ми го збориш, кога станаа ко Реал, мењаат тренери на 5 меча, за разлика од Интер, кој е шампион на Италија 4 последователни години . :wink:
Додека вие го колневте Абро и компанија за лошите потези, и кога баравте смена на тренери, ние интерашите славевме титула, ако доволна стаисфакција ти е тоа што Челзи стигнале подалеку во ЛШ а не освоиле НИШТО, ондак имаш погрешни сфаќања за работите, запамти уште еднаш, во фудбалот almost is nothing, 2nd place is the first loser . :smir:

icon10.gif

Фак...

Интер кога испадна од Валенсија Челзи не беше ни екипа бе.

И да, ние имаме 2 титули од 60-тите а вие имате вкупно 0 титули во историјата. Од кога е полуфиналето успех? Патетики...

Во право си, не се споредуваат Челзи и Интер.

И кога не победивте 2-0 ние бевме со турлитава состав а вие игравте како да сте во финале на ЛШ, тоа јасно ти е не се прај на удрен.

Инаку ништо не ви спорам околу квалитетот мислам дека сте фаворит број 1 во Англија оваа година иако сум за Манчестер секогаш, а исто мислам дека сте фаворит и во ЛШ. Ама рано е сега, ќе збориме кога Интер ќе игра со freakin Челзи.

Marley, сега добро е? :pos2:

Мансини и Деки го пропуштаат дуелот со Парма поради повреди. Еве го составот на Мурињо
APPIANO GENTILE - José Mourinho has called up 20 players for Sunday afternoon's Serie A Week 3 match at home to Parma (Stadio Giuseppe Meazza, kick-off 15:00):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Значи ќе отпаднат уште двајца играчи, еден од голманите и за другото место најверојатно ќе се борат Рики, Рене и Киву

Киву? Зашто Киву кога изигра партија живота против Милан и со тоа си визираше место во прв тим, башка беше и човек на мечот против Франција ако не се лажам, у топ форма е .

Крхин ке отпадне уште сеа да ви кажам да не му ја мислите :)
и не се расправајте со мали деца што се убедени дека Абрамович е основачот на челзи!

MOURINHO 'SCARICA' IBRA.... "Eto'o il miglior attaccante con cui abbia mai lavorato.

Во превод, Ето е најдобриот напаѓач со кого сум работел .

:tv:

MOURINHO 'SCARICA' IBRA.... "Eto'o il miglior attaccante con cui abbia mai lavorato.

Во превод, Ето е најдобриот напаѓач со кого сум работел .

:tv:
:pos2:
цар е нема што! ако земеме во обзир дека ибра кај и да отиде има изјава од типот-јувентус ми е животна желба, за интер навивам од дете и последната -секој мора во животот еднаш да игра за Барса затоа што се најдобри:pos2:
п.с. голов е ѕверски

Ја уште неможам да сфатам како ние изгубивме од Андора :pos2::pos2:

Харалалалалампие ;)

Пс:Кварезма е стартер против Парма !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom