Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки тој арнаутович мислев дека е повреден али глеам денес играл прв состав значи мозе да игра со парма др недела така

може да влезе како замена! не верувам дека уште одма ке биде стартер, сепак Милито е Ето треба уште да се уиграваат еден со друг!

Дечки тој арнаутович мислев дека е повреден али глеам денес играл прв состав значи мозе да игра со парма др недела така

Повреден беше подолго време но од пред 2 недели почна да тренира прво индивидуално па потоа со тимот.Не сум го гледам како игра но вака од слики ми изгледа како корпулентен напаѓач што би била добра опција за Жозе.

За со Парма не ми се верува дека ке игра,може да изигра некои 15 минути ако биде на клупа и ако има можности и резултат за тоа.

Инаку го нема на списокот за ЛШ очигледно е дека Мурињо повеке ке смета на домашното првенство за него и во Купот на Италија.

Не знам дали ја гледа некој Унгарија - Шведска...

Ибрахимович у 93та дава МРДНАТ (на среќа) гол за 1-2.

ко Интер од Матузалем што го прими

Santon- N/A: The Inter full-back managed to push forward without fear and he clearly deserves his chance at a starting place.
Нема оценка од гоал.ком ама има убав коментар! потребна му е шанса да се докаже во националниот состав!

Добро утро. (Не важи за нас кои не сме легнале)

Линкче за кога ќе станете од спиење да не се тревожите:

Снајдер помина без скршеница
Тоа е големо олеснување за нас, бидејќи Снајдер е можеби единствениот играч во ИНтер за кој немаме соодветна замена. Знаеме како игра Дејо плеј, ќе требаше да се обидуваме со Балотели или Кварезма...

Ноќеска играа Аргентина и Бразил. Не го гледав цел натпревар но гледам нашите играчи одиграле мудро и солидно.

Zanetti: 5.5 – Was put under so much pressure that the veteran could hardly move forward on one of his trademark runs down the right flank. Looked ordinary at times, especially when it came to clearing danger from the pumped Brazilians.

Aguero: 5.5 – Played the full second half, but made little impact.

Julio Cesar: 7.0 – Couldn't do anything about Datolo's amazing strike. The Inter Milan goalkeeper always looked very secure and made a couple of important saves towards the end of the game.

Maicon: 7.0 –
The right-back made life a living hell for Heinze. Not only was he firm in defence, but he darted forward time and time again, to further damage the Argentine defence.

Lucio: 7.5 –
The Brazil captain played a perfect game. He didn't allow Argentina's attackers to get past him, and won several important high balls. Messi and Tevez couldn't deal with his frame.

Занети малку послабо но добнар бил и тој. Го заборавив Верон ми беше омилен играч :) Исто како да е играч на Интер :)

Veron: 6.5 – Started extremely well, as he organised the Argentina midfield and orchestrated their best attacking moves. But he seemed to tire in the second half when he shifted to right midfield. His free-kick deliveries left a lot to be desired as well.

RICKY E TORNATO..RICKY E TORNATO
oд видеово се гледа дека арнаутович го печел занаетот кај рики за тривела да вади а Виера волот знаел и со нога гол да даде.

Арнаутович-добро го владее англискиов :)

Ja гледав Аргентина Бразил сам ке дадам оценки за нашиве.
Занети - 5.0 Ниту еден опасен пробив од десната страна, можеби марадона не му го дозволил тоа но Занети како воопшто да не играше, сепак кривицата за поразот не е негова со оглед дека головите на Бразил паднаа после прекини.
Лусио 8.5 Тројанскиот и Берлинскиот ѕид паднаа ама овој ѕид не паѓа!
Хулио Инглезијас(цезар) - 7.5 Цела вечер играше на ниво и имаше многу незгодни ситуации кои успеа да ги одбрани сепак несреќно прими гол..
Мајкон - 9.0 Едноставно уживам кога го гледам, ме потсеќа на Еленор во филмот "исчезни за 60 секунди" ама овој има повеќе коњи во него!Цела вечер си играше мајтап со седмицата на Аргентина пробивите по десна страна му беа дел од тренингот...

Видете го нашиот капитен од вчера:

61331264417162739604.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Добра утакмица за Кварезма,а Арнаутович ме изненади со тривелата на Кварезма и потегот крај корнер линијата.

Барези изјави дека Сантон има иднина во Интер и дека ке остане во тимот бидејки е дел од проектот на Мурињо.

Ви најдов нешто старо што треба да се види:

Nicolino Berti contro B.B Milan

Вториот гол овде со комплетната акција против Малдини и Костакурта (и после тој му ја скрши кичмата... :pos2:)

Малку ќе забегам од темава ама постов е поврзан со дел од нашите играчи. АЛО МАРАДОНА ДРОГАТА ТИ ГО ИСУШИ МОЗОКОТ. Вчера го гледав натпреварот Аргентина-Бразил и не можам да сватам како Самуел не добива шанса за настап или како Диего Милито дреме на клупа пред Карлос Тевез.

Камбиасо можеби е повреден ама мислам дека ни претходно не му беше дел од плановите и не добиваше повик за настап. Од една страна за нас е добро што играчите не патуваат без врска во различни временски зони и избегнуваат евентуални повреди (Самуел и Кабијасо) но од друга страна лошо е што губат дел од мотивација што не се со репрезентацијата, светско првенство и останати глупости.

Марадона ми е многу смешен а ќе испадне кловн во очите на целиот свет ако не ја донесе Аргентина на СП 2010.

ps Цесар вчера му фати две одлични топки на Милито, ќе го дупи цел месец во Милано сега

И јас ја гледав аргентина - бразил од играчите на интер сите изиграа добро маикон,лусио,цезар,во арг занети солидно без некаков напор по што го знам во интер игра со цело срце и милито имаше една добра шанса но тука е цезар да му казе дека не за габе брани во интер хехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom