Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Praem moabet onaka zatoa prestani da me provocirash i pripazi kako se izrazuesh daleku od mali sum ja za tebe ...
штета што нема реприза на телма , можно е на реприза да не победат :pos2::pos2:
штета што нема реприза на телма , можно е на реприза да не победат :pos2::pos2:
Колку фати друзе мене ме заеба само баерн м ја играв гг, интер си ја фатиф чиста 2каЧестито победа ! Супериорна и заслужена ! И плус добивка во калдилница !
Па уште да не чеситаат ке биде поголема срамота после ваков пораз. Ова е најак состав во исторјата на интер мислам дека моземе во лш до финале најмалку!!
Станкович ќе игра. БЕз Дејан тешко е да се замисли средината на Интер.Abe koj e prv sostav na Inter! Sredinava mislam Stankovic nema da igra. Sekoja cest za vecera bese top!
Snajder,Zaneti,Cambiaso i ? Kvarezma nekako ne odgovara. Ama treba da e nekoj ofanzivec, so ovie DMC se nerviram.
Plus mislam deka imame najaka klupa!
Да имаме најака екипа за италија сигурно први сме денес изигра феноменално сите играчи ко со мали деца да играа.И ако сакаш пишувај на кирилица.Abe koj e prv sostav na Inter! Sredinava mislam Stankovic nema da igra. Sekoja cest za vecera bese top!
Snajder,Zaneti,Cambiaso i ? Kvarezma nekako ne odgovara. Ama treba da e nekoj ofanzivec, so ovie DMC se nerviram.
Plus mislam deka imame najaka klupa!