Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможеш и да сакаш да се споредиш , као прво Буфон не си вреден да го стаеш туе да го рамниш со некого па после натамо со исклучок на Григера , ќе се видиме па ќе праемо моабет ваке бадијала ја моето а ти твоето до крај кје иде ...

Синко под дејство на која дрога си моментално ???

Ne sum na droga tuku praesh idiotski rabote so sporedbe i sli4no , igra4ive na Inter za tebe sa pojaki , na Juve za mene , zatoa ne mi e jasno zashto se zamarash so banalni rabote , uzhivaj kje dojde vreme da se probamo i kje vidimo usput kako kje se odvijaa nastanive u ligava i toa e toa , do togaj ne me zamaraj so glupi postooj zhiti sve ... Btw zabraev da vi chestitam , aj za uboo neka e pobedava znaev deka kje gi zgazite 2ka ja igrav mislim deka spomnav preeska :wink:

Можам кај тебе у ..

Милан има иднина ќе видиме за тоа...

Кај мене во ? Во гол сигурно неможете хахахахаха

0-4 пацераааааааана :D

Ај гит од фан клубов ако си тука да провоцираш =)

Комплекси лечење на друго место =)

Можам кај тебе у ..

Милан има иднина ќе видиме за тоа...
хахахахххаа:pos2::pos2::pos2::pos2:
иднината на милан
амброзини сторари огучи оние&&ву Роналдињо пирло сидорф гатузо
или имаат над 36 години или се тапа играчи!

и шлагот на тортата ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ 11 утакмици 8 порази!:pos2::pos2:

браво честито победа вечерва изигравте перфектно

Inter had a chance to double their lead as Eto’o was fouled in the area by Gennaro Gattuso as he tried to finalise a quick counterattack, and the referee pointed to the spot. In fact, the midfielder should probably have been sent off as the striker was alone in front of goal, but the ref only gave a yellow card

Vecher ako propushtish da ja sonuesh , utre teshko deka kje ispadne neshto :pos2::pos2:

Мали знаеш некој асален пост да напишеш или само за провокации си тука ???
-Ајт гит од тука и оди си кај Јубенташите...

Ај нека ни е честито, ги прегазивме и во игра, и во резултат и во "младост" :):)

Ми е криво што другариве сменија БАШ кога падна 4тиот гол,а после на replay имаа пречки овие од Телма па не го загледав баш нај-нај.
И да, која бомба ја испрати Снајдер во неговиот прв шут за Интер :D

Мали знаеш некој асален пост да напишеш или само за провокации си тука ???
-Ајт гит од тука и оди си кај Јубенташите...

Praem moabet onaka zatoa prestani da me provocirash i pripazi kako se izrazuesh daleku od mali sum ja za tebe ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom