Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Евентуалната трампа Џенас - Мунтари би била феноменалне потег на управата, и онака Мунтари го губат во Јануари за африканскиот Куп, башка Џенас е играч кој може да покрие повеќе позиции во средниот ред, нешто налик на Дејо, па и некоја евентуална повреда на Снајди би можела да се покрие со овој играч .

Јас и те како сум за реализација на оваа трампа ( ова го велев и месеци наназад кога прв пат се спомна Џенас за Интер ), башка ако памтам добро Џенас е изоставен од последните неколку дуели на Тотенхем па ништо чудно и да се деси .

Уште да се земе и Џенас, ова ќе биде убедливо најдобрата трансфер сезона на Интер.
Лусио, Милито, Мота, Снајдер, Ето, Арнаутовиќ, а сега и Џенас ... солидно, солидно.

Kварезма, Матераци и Снајди нема да бидат во комбинација за Сабота .

А за Џенас, SUN: ULTIMO TENTATIVO SPURS PER MUNTARI. JENAS E SOLDI, во превод, последен обид на Спарси за Мунтари, Џенас плус ПАРИ . . . ОДМА што се тиче мене .

п.с. Во случај Кварезма да не игра, ништо чудно и он да си замине до крајот на трансфер перидот .

Леле мора да тепаме во сабота! Welcome Sneijder :)ке има стримче и chat ?

Kварезма, Матераци и Снајди нема да бидат во комбинација за Сабота .

А за Џенас, SUN: ULTIMO TENTATIVO SPURS PER MUNTARI. JENAS E SOLDI, во превод, последен обид на Спарси за Мунтари, Џенас плус ПАРИ . . . ОДМА што се тиче мене .

п.с. Во случај Кварезма да не игра, ништо чудно и он да си замине до крајот на трансфер перидот .

Деко јавувај се сега...што ке правиме ???
-ако си отиде идолот твој,кој ке ти биде после идол??

-Најискрено Кварезма не сакам да си оди,може да се докаже во Интер,само да не ги прави тие тривели и да се научи добро да дели центаршути.

Ако се донесе и Џенас ке бидам најсрекниот човек на пленатава.Ке имаме еден Интер,силен кој ке биде страв и трепет во цел свет.

Леле мора да тепаме во сабота! Welcome Sneijder :)ке има стримче и chat ?

Chat ќе има сигурно.

За stream не гарантирам, затоа што во главно стримовите кои можат да се прикачат се од Џастин.тв. А на нив се појавува порака дека „лимитот за вашата држава за овој месец е надминат...“. Мечов е на крај на август гад демнит.

Ќе пробам да најдам некој друг стрим кој ќе може да се вметне. Ако не, тогаш останува да си пуштите Телма, или евентуално ако не можете и ТВ и компјутер истовремено, на zulu.mk има стрим од Телма.

J.Zanetti, овој стигнал на возот:
сто посто го врзале за седиштето овој пат!

Евентуалната трампа Џенас - Мунтари би била феноменалне потег на управата, и онака Мунтари го губат во Јануари за африканскиот Куп, башка Џенас е играч кој може да покрие повеќе позиции во средниот ред, нешто налик на Дејо, па и некоја евентуална повреда на Снајди би можела да се покрие со овој играч .

Јас и те како сум за реализација на оваа трампа ( ова го велев и месеци наназад кога прв пат се спомна Џенас за Интер ), башка ако памтам добро Џенас е изоставен од последните неколку дуели на Тотенхем па ништо чудно и да се деси .
Не сум да го дадеме мунтари оти многу ми се допаѓа неговата игра!
често пати знае на средината да пресече напад а и самиот многу допринесува и напред и назад!
е сега лошо е што дечкото пости во стартот од сезоната и пропушта утакмици а и во јануар ке го нема така да може да се зборува за позајмица ништо повеќе!

сто посто го врзале за седиштето овој пат!

Не бе вика он одсекогаш сакал да дојде, само не држел во неизвесност, знаел дека сме навикнати на стресови :pos:

БЛЕФИРА МУР ! КВАРЕЗМА ИГРА 100% !
Не,нема 100% да игра, нема ни да биде повикан, има едно интервју сега излезено на fcinternews ( излезе истото и на италијанската верзија на Inter.it али е непотполно ), можно е Снајди да игра, за Кварезма потврди дека нема да игра заедно со Матрикс, и ДА, се спомна нешто за Сантон во средниот ред, дел од триото централни играчи . :pos2:
Лудак е жими сФе, јас у една прилика минатата сезона реков, дајте му шанса на детево во средина, не на крилни бековски позиции, Чекич ваљда го памти муабетот, како и да е, тешко оваа варијанта, али мило ми е што таа идеа му се увртела во глава, дечкото има конституција, техника и брзина за среден ред, чим може еден Занети, може и он, гарантирам во подобро издание од Капитенот .
Кога сме кај него, Мур рече дека можно е и на клупа да биде од стартот од мечот, за Кварезма вели дека има други опции во тимот за крилните позиции, за Матрикс исто, Самуел и Лусио стартери, Кордоба на клупа, пак, нема место ни за него у тим .

п.с. Почекајте го целото интервју на официјалниот сајт, преведено на англиски .

п.п.с. Haha, како што разбрав, некој новинар го прашал за Сантон во среден ред, Мур вели, таа информација ви е од некој што не шпинурал на тренинзите од некое дрво . . . lol . Како и да е, се вежбала и таа варијанта па можна е .

Translation: Italian » Macedonian

Снајдер зборовите на начин даваат на оние на José Мурињо, кој одговара на прес во пресрет на првото дерби на сезоната: "Снајдер заврши мојот тим, сега бендот е зајакнат во сите сектори се: ние го купи еден централен стопер, човек на среден ред, напаѓачки среден ред и напаѓачот. Идејата дека била закажана пред четири месеци дојде во многу последниот ден на работа. Штета што не почнува денес да се подготви лето, но тоа е во ред. Имаме нов тим за 50 процент, околу 10 играчи, 5 дојде оваа година. Ние ќе треба некое време за да се подобри и фаќање механизми. Но, овој тим секако има повеќе потенцијал и е повеќе од онаа што се избалансиран од минатата година. "

José Mourinho не е за Лигата на Шампионите. Тој претпочита да се концентрира на лигата и да се фокусира вниманието на нејзините дерби и нејзините протагонисти: "Ако Zanetti ќе остане на клупата? Решавам. Оваа недела сме обучени со непознат Снајдер, без да се знае дали тој може да игра или не утре на трката . Знаеме на Милан, но ние сме подготвени овој временски рок. знам за факт дека Интер во областа, утре ќе биде подобро од она што тој го одигра минатата недела против Бари утре е мојот тим ќе се соочи со друго, кое има свој ниво на квалитет, и јас би го кажала истото, дури и ако Милан ги загубиле во Сиена и имавме победи против минатата недела. Постои омилени за победа на овој натпревар, Интер ќе игра за само еден резултат, позитивни. "

Колку време е потребно за да ја видите новата Интер? "Пет или шест месеци, но постојат тренери кои се воведуваат во другите години. Станав шампион во својата прва сезона во тркалото на Порто и Челзи и не можам да се очекуваат повеќе време, ако даде докази за да биде способен да го стори и речиси веднаш."

Ricardo Quaresma и Marco Materazzi не се во одред за мечот против Милан: "Тие немаат физички проблем. Ако line up Лусио и Самоил Кордоба ги сите играчи на клупа и ќе биде погодна за брзината на Милан напаѓачот, мислам дека Марк е други карактеристики. Quaresma нема да има, бидејќи имам други опции, јас се решив да донесат Suazo дека е брз играч, кој бара длабочина дека можам да даде неколку други функции и Манчини, Balotelli и Ето ќе има три опции да се игра на крилјата. Немаше потреба да се јавам и Рикардо.

Сулеј Мунтари во своето Рамадан продолжува, но Nerazzurri тренер сакаат да се потенцира дека: "Неговата состојба е ваша одговорност, знам многу добро што реков во пост мечот Интер-Бари на телевизија и тоа сите се евидентираат. Некој помеѓу сакате да ги променам моите зборови, но реков "е апсолутно критична за одлуката на Сулеј поради тоа што следи религиозно верување". После тоа, ќе се видиме ако плеер ќе биде во позиција да игра 90, 70 или 30 минути и потоа да одлучи. Ако има сега е исламска заедница лути со мене, не е моја грешка туку твое. Сулеј Оваа недела има направено најмногу за да работат добро. "

Ти зборуваш за Davide Santon ( "кој има scitto дека ќе играат во средниот ред беше на дрва за да ја шпионираат за обука"), календар, Серија А, ( "Сакам да си играм утре и да победиме утре") и број 10 Снајдер ( " беше единствената слободна и бев среќна да му дадеш на професионалец кој има потпишано договор за толку многу години ").

Во неколку минути за Inter.it целосна верзија на изјави во пресрет на тренерот на Интер Милан-Интер.

• И јас го памтам муабетот за Сантон.
  • И ви реков дека ќе има некое изненаџење во дербиво.
  • И не го нервирај ДеК0 можеше и утре да му кажеш :pos:

Ти зборуваш за Davide Santon ( "кој има scitto дека ќе играат во средниот ред беше на дрва за да ја шпионираат за обука"), календар, Серија А, ( "Сакам да си играм утре и да победиме утре") и број 10 Снајдер ( " беше единствената слободна и бев среќна да му дадеш на професионалец кој има потпишано договор за толку многу години ").
:pos2:
Ова беше делот за кој говорев, значи така некако било, не бе не, овој Мур е легенда, него батали пресов, најискрено ме радува тоа што тестирал варијанти за Сантон во среден ред .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom