Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.017
- Поени од реакции
- 61.909
абе пандев сеа ке одел во удинезе:pos2:
Удинезе, Фиорентина, Зенит, Вест Хем, Интер...
Се е можно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе пандев сеа ке одел во удинезе:pos2:
Kварезма, Матераци и Снајди нема да бидат во комбинација за Сабота .
А за Џенас, SUN: ULTIMO TENTATIVO SPURS PER MUNTARI. JENAS E SOLDI, во превод, последен обид на Спарси за Мунтари, Џенас плус ПАРИ . . . ОДМА што се тиче мене .
п.с. Во случај Кварезма да не игра, ништо чудно и он да си замине до крајот на трансфер перидот .
Леле мора да тепаме во сабота! Welcome Sneijderке има стримче и chat ?
сто посто го врзале за седиштето овој пат!J.Zanetti, овој стигнал на возот:
Не сум да го дадеме мунтари оти многу ми се допаѓа неговата игра!Евентуалната трампа Џенас - Мунтари би била феноменалне потег на управата, и онака Мунтари го губат во Јануари за африканскиот Куп, башка Џенас е играч кој може да покрие повеќе позиции во средниот ред, нешто налик на Дејо, па и некоја евентуална повреда на Снајди би можела да се покрие со овој играч .
Јас и те како сум за реализација на оваа трампа ( ова го велев и месеци наназад кога прв пат се спомна Џенас за Интер ), башка ако памтам добро Џенас е изоставен од последните неколку дуели на Тотенхем па ништо чудно и да се деси .
сто посто го врзале за седиштето овој пат!
Не,нема 100% да игра, нема ни да биде повикан, има едно интервју сега излезено на fcinternews ( излезе истото и на италијанската верзија на Inter.it али е непотполно ), можно е Снајди да игра, за Кварезма потврди дека нема да игра заедно со Матрикс, и ДА, се спомна нешто за Сантон во средниот ред, дел од триото централни играчи . :pos2:БЛЕФИРА МУР ! КВАРЕЗМА ИГРА 100% !
:pos2:Ти зборуваш за Davide Santon ( "кој има scitto дека ќе играат во средниот ред беше на дрва за да ја шпионираат за обука"), календар, Серија А, ( "Сакам да си играм утре и да победиме утре") и број 10 Снајдер ( " беше единствената слободна и бев среќна да му дадеш на професионалец кој има потпишано договор за толку многу години ").