Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас прекинав да се смеам ама тебе уште те држи :pos:

Легенда е детето... па како зема да не плаши со некој а немаше со кој :pos2: Па мудро и солидно му биле најстрашните зборови што можел да ги употреби за Бонера...

Бурлески се децава... :pos2:

Кахабер популарно наречен КАХА Каладзе е ....

Леле ....... се измочааааааааав :pos2::pos2:

Дај бе линк и ние да се насмееме.:vozbud:

БРаво за новиот сајт стварно е ужасен,:pos2:Ова ми е претпоследно мислење во Фан клубот на Интер,Последното ке биде после натпреваро т.е после Милан-Интер

изглеа последно ке ти биде да не го сскам модот за фудбал или за спорт шо е али оваа вечер многу го‘на изеде

БРаво за новиот сајт стварно е ужасен,:pos2:Ова ми е претпоследно мислење во Фан клубот на Интер,Последното ке биде после натпреваро т.е после Милан-Интер

Ти секогаш ке бидеш во нашите Срца моќен Росоњеру Љубе - Ац Милан ;)

И во мојот потпис нормално :pos2::pos2::pos2:

Let the Force be with you :)

PEACE BRO !

Немој џанам последно кој ќе не смее после :pos2:

и ти си ужасен па си на слобода

Последниот пост во Фан клубот на најмутавиот фан клуб
Позз до сите навивачи на Шинтер
И да не заборавам
images
adrianoscoreVSmilan.jpg
Судијата за парите на Морати за момент може и ракомет да дозволи да се игра:drk::pusk::pusk::pusk::pusk::smir::helou::helou::helou::helou:

:pos2:
Оди легни си зошто и твоине од фан-клуб Милан почнаа да те реметат :pos:

P.S. фала за сликата една од поубавите што сме ги виделе, во пријатно сеќавање ни е :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom