Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе нека се носи... Нејке немора да дојде нема да го молиме тука. Мада не гледам друг играч на таа позиција подобар од Снајдер што би можел да се донесе. Со Ван Дер Варт не сум задоволен:nenene:

Дечки според мене за 24 часа се долзи судбината на интер ако дојде снајдер сигурно ја освојуваме 5 титула по ред за интер бидејки ни фали ваков играч. Иако признавам до сеа малце ме изнервира снајдер бидејки нејкеше да дојде во интер али сеа нема кај да бега или интер или ке му пропадне кариерата. И знаете што е најдобро во ситуацијата ако дојде снајдер ке ги показе вистинските квалитети и ке им показе дека вредел да остане во реал

кога е ждрепката за Лш?

Ждрепката за Лига на шампиони и за Лига Европа е на 28 Август (Петок):smir:

Фала богу ќе си оди најголемиот киксер во тимот. Му дојде памет на Мурињо и на Морати да го продадат играчот што кога ќе влезеше не знаеше кој е наш гол така да ние игравме со 10, а противникот со 12 играчи. Уште кога ќе земеш дека Матераци во првите 10 минути заработува црвен тогаш ние играме со 9, а протвиникот со 12 играчи. Па нормално дека неможе да победиме.

Збогум, Оревоар, Сајонара, Ауфидерсен, Аста ла виста Ривас а.к.а. Грешко!

Ждрепката за Лига на шампиони и за Лига Европа е на 28 Август (Петок):smir:

Фала богу ќе си оди најголемиот киксер во тимот. Му дојде памет на Мурињо и на Морати да го продадат играчот што кога ќе влезеше не знаеше кој е наш гол така да ние игравме со 10, а противникот со 12 играчи. Уште кога ќе земеш дека Матераци во првите 10 минути заработува црвен тогаш ние играме со 9, а протвиникот со 12 играчи. Па нормално дека неможе да победиме.

Збогум, Оревоар, Сајонара, Ауфидерсен, Аста ла виста Ривас а.к.а. Грешко!
грешка си во четврток е ждребот за ЛШ а во петок за ЕЛ
Код:
27.08.2009
18.00CET	Monaco	UEFA Champions League
Group stage

Да ви ја претставам новата страница.

Ја нема во главното мени, засега линкот е долу, ќе видиме понатаму како ќе ја поврзиме.

Благодарност до Marso, TonInter и _The Great_.

To be continued...

Ај еве и јас да се подновам со потписот од новата страница:smir:

Еве уште еден доказ дека утре потпишува снајдер по што пак не влезе во игра во реал кој вечерва играше со розенборг така да утре конечно очекуваме потпис

Еве уште еден доказ дека утре потпишува снајдер по што пак не влезе во игра во реал кој вечерва играше со розенборг така да утре конечно очекуваме потпис

Снајдер ни на минатиот натпревар со Дортмунд не влезе, а не ни беше повикан. Истото е и вечерва.

Не ми се верува што се дешава со снајдер гоал ком изјавува дека повторно снајдер рекол ке остане во реал и покрај тоа што ке грее клупа или снајдер е тотално луд или гоал ком се стварно идиоти

Море и тој луд и овие идиоти.....
ја незнам зошто досега се моли снајдер да дојде! и што ако дојде?
како прво е касно, како второ не сака да дојде!
да сум на местото на Мурињо во последен момент ке го прекинам трансферот па нека дреме на клупа цела сезона и нека го колне моментот кога пројави желба за докажување!

Според Sky Italia Снајдер е многу близо до прселба во Интер. Демек на денешниот состанок помеѓу неговиот агент и Бранка били искажана волјата на играчто да пристигне во Милано.

Мал проблем е што Снајдер бара плата од 4 милиони а Интер дава 3,5 исто така Реал бара 16+2 а Интер нуди 15 милиони.

Ај нека се заврши се побрзо па да продадеме после дел од дрвата во тимот што џабе зимаат плата.

Mоре тој Снајдер да ми е при рука има сите заби 1 по 1 да му ги вадам со клешта ... Ти ебам незахвалното алчно копиле ....

Остајте го да гние у Реал ко резерва бе ... па да заврши као Перица Огњенович (ваљда се разбираме ? )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom