Nik20
Неверификуван член од немаштија
пошто се ближи рокот а сеуште не е дојден плејмејкерот го молам господинот Коста интериста да го вметне својот нов аватар.:smir:Договорено!!!
ко за тебе еве овај![]()
Значит 19.08 - 20.08 (3:45)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пошто се ближи рокот а сеуште не е дојден плејмејкерот го молам господинот Коста интериста да го вметне својот нов аватар.:smir:Договорено!!!
ко за тебе еве овај![]()
Значит 19.08 - 20.08 (3:45)
пошто се ближи рокот а сеуште не е дојден плејмејкерот го молам господинот Коста интериста да го вметне својот нов аватар.:smir:
Има уште малу време...до 3:45 :wink:
Е сега јас реков за ВДВ, а не за Снајдер...се важи и за Снајдер или само за ВДВ?
а овај аватар да не го сака некој?
![]()
![]()
Топ бе, плукај по душманот Златан... браво... Најголем непријател на Интер... ја викам да го изгласаме ако не, а?
Ццццц
одлично си го напраил... Се глеа, го владееш paint-от! :pusk:
Баптиста да ви биде плеј мејкер???? уф уф уф полошо од тоа здравје, овој играч ти игра класичен полушпиц и не знае да прима топка, а уште полошо да направи асистенција за некој од напаѓачите![]()
Абе да дојдеше Диего кај вас, ке беше најдобар Плеј на светот.. Додека беше Ибра тука тој беше Најдобар шпиц во светот.. Сега стана Ето.. Чудна рабора ова играчиве кај вас, кој од кој се подобри!!![]()
па да, ќе се види... важно Милан ќе плеска некој во второто коло :helou:
пс - Kajmak? Who is Kajmak? I don't know any Kajmak... ај ем ди спајдерман![]()
2. Зошто лани кога Липи кажа дека Интер се главни претенденти за Серија А, Му не се побуна?? Илиизјавата му легна на срце, и га засучи брковите??
Топ бе, плукај по душманот Златан... браво... Најголем непријател на Интер... ја викам да го изгласаме ако не, а?
Ццццц
одлично си го напраил... Се глеа, го владееш paint-от! :pusk:
Мурињо лани во еден наврат кажа дека Липи не треба да дава такви предвидувања бидејки е селектор на Италија, а тогаш како што рече Липи збореше за Интер како најсериозен претендент за Скудетото .
31 играч иаме плус тие двајца и ке имаме 33 и таман за 3 постави полни да ги наредиме!Ја да сум на место на газда Морати сеа ... ги зимам и Снајдер и Ван Дер Ваарт и ЕБЕМЕ и ЛШ и Серија А ....
Ја да сум на место на газда Морати сеа ... ги зимам и Снајдер и Ван Дер Ваарт и ЕБЕМЕ и ЛШ и Серија А ....
Ајде кажи како е Диего најдобар плеј, во што е подобар од Снајдер.Абе да дојдеше Диего кај вас, ке беше најдобар Плеј на светот.. Додека беше Ибра тука тој беше Најдобар шпиц во светот.. Сега стана Ето.. Чудна рабора ова играчиве кај вас, кој од кој се подобри!!![]()