Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На ком.мк домаин е поскапо отколку само на ком. Ми го зеде зборот ИоСоно.. А и подобро е за пребарување од страна на странци односно доколку сакате да има и на англиски јазик содржини подобро е на домаин ком. Значи нити мк нити ком.мк.. тие се добри.. али за Македонија.. ако веќе правите нешто големо.. онда тоа треба да биде ком.. и ништо повеќе..

Ок, јас сум за inter.com.mk или inter.mk

Нема да бидам тука, утре идам накај Загреб на концерт, така да одберете нешто интересно и ако треба помош околу правењето на сајтот, тука сум...

ИоСоно, имаш скајп? Ако да, пиши го на пп да напраиме еден муабет...

Син кажа ти си бил по хакирањето т.е. ти ќе си го праел порталот... :)

Дај ако не сега кој е онлине нека пише како сака повеке да биде сајтот,да не испадне после некоја фрка...најдобро така...:toe:

Ахампх, као што Интер ги прегази Манчестер и као што Ибра остана во Интер.
Според тебе, нешо у тој стил или !?

Јас ти кажувам за на ЈуБе што ќе им се деси доколку Кана и Носло ви се како одбранбени.

Ето - Милито - Бало :violent1::violent1::violent1: Носло и Кана

А за Манчестер и остали...ќе видиме :wink:

Едит: Постирајте ги конечните решенија за сајтот, вака не знам за кое да се одлучам:raz:
Како што имаше ИоСоно постирано...
- fcinter.mk
- interfans.mk
- inter.com.mk
- inter.mк
-........................

Јас ти кажувам за на ЈуБе што ќе им се деси доколку Кана и Носло ви се како одбранбени.

Ето - Милито - Бало :violent1::violent1::violent1: Носло и Кана

А за Манчестер и остали...ќе видиме :wink:

Едит: Постирајте ги конечните решенија за сајтот, вака не знам за кое да се одлучам:raz:
Како што имаше ИоСоно постирано...
- fcinter.mk
- interfans.mk
- inter.com.mk
- inter.mк
-........................
Иако не навивам за Интер, најубаво изгледа fcinter.mk, или само inter.mk. Се што е со .com не ме бендисува пошто знаете, com е за компанија, а вие не сте компанија. Ако веќе мора такво нешто, нега биде со .org=organisation.:smir:

ne albanska e,ima supersport 1,2,3,4,5... site davat samo fudball i sto e najvazno inter sekogas go davat

ne albanska e,ima supersport 1,2,3,4,5... site davat samo fudball i sto e najvazno inter sekogas go davat

Уште ова кажи ми бро...на кабловска или на сателитска е таа програма.
Пошо ако е на кабловска,да пробам да ја најдам,да не трошам нет...ако е на сателитска мора да трошам,не се пропушта утрешната утакмица.

Значи ако преброив добро, табелата изгледа вака:

inter-macedonia.com (fcinter-macedonia.com) 6
inter.com.mk (inter.mk) 5
interfansmacedonia.com 1

Да појаснам малку околу .mk: не се работи само за некое евро повеќе, туку сум имал и други компликации со регистрации, пререгистрации и слично, и затоа се откажав од .mk наставката. Некогаш во иднина може да се случи да ни треба многу простор и сообраќај и во таков случај финансиски ќе ни биде поисплатливо да платиме сервер во странство. Во тој случај, никако не може да се префрли домеин со наставка .mk

Сепак, доколку се одлучи така, јас немам ништо против.

Што се однесува до она .com, тоа не е за компании туку за комерцијални сајтови. Нашиот не е таков сега, но не значи дека еден ден нема да биде. Прво ќе се потрудиме да имаме одлична посетеност, после здравје... Не сме организација за .org, ние сме повеќе дезорганизација :) . Тоа се сепак ситници и може да се изменат.

Мило ми е што гледам заинтересираност. Ќе не биде, дефинитивно :)

na kablovska e, nie od gostivar go fakame znaci jas i the great ke gledame vo tv:helou:

Уште ова кажи ми бро...на кабловска или на сателитска е таа програма.
Пошо ако е на кабловска,да пробам да ја најдам,да не трошам нет...ако е на сателитска мора да трошам,не се пропушта утрешната утакмица.

Зависи на кој провајдер си. Јас сум на еден ситен кабловски провајдер, и го имам тој канал. Инаку го има каналот и на сателитска.

Пратив мејл на Телма за утрешниот меч, мада чисто сумјам дека ке го пренесуваат иако терминот е одличен, 14:00.
Ги прашав дали ке ги пренесуваат и новите термини од Недела во 18 часот, зашто Интер тогаш игра со Бари пример на отварањето на сезоната па ме интересираше дали ке имаат практика и тие средби да ги пренесуваат иако се поклопуваат со нивните Вести од 18 : 30 . :toe:

п.с. Тони, ч'кссссссс, ч'ксссссссс :wink:
п.п.с. Кодиран е Super Sport на сателит или не ?

Значи ако преброив добро, табелата изгледа вака:

inter-macedonia.com (fcinter-macedonia.com) 6
inter.com.mk (inter.mk) 5
interfansmacedonia.com 1

Да појаснам малку околу .mk: не се работи само за некое евро повеќе, туку сум имал и други компликации со регистрации, пререгистрации и слично, и затоа се откажав од .mk наставката. Некогаш во иднина може да се случи да ни треба многу простор и сообраќај и во таков случај финансиски ќе ни биде поисплатливо да платиме сервер во странство. Во тој случај, никако не може да се префрли домеин со наставка .mk

Сепак, доколку се одлучи така, јас немам ништо против.

Што се однесува до она .com, тоа не е за компании туку за комерцијални сајтови. Нашиот не е таков сега, но не значи дека еден ден нема да биде. Прво ќе се потрудиме да имаме одлична посетеност, после здравје... Не сме организација за .org, ние сме повеќе дезорганизација :) . Тоа се сепак ситници и може да се изменат.

Мило ми е што гледам заинтересираност. Ќе не биде, дефинитивно :)
Ајде да биди нерешено :) НЕ е лошо пред него да има и FC.

Ако треба некаква помош и доколку можам да помогнам сметајте и на мене иако не сум многу слобуден овој месец...

Пратив мејл на Телма за утрешниот меч, мада чисто сумјам дека ке го пренесуваат иако терминот е одличен, 14:00.
Ги прашав дали ке ги пренесуваат и новите термини од Недела во 18 часот, зашто Интер тогаш игра со Бари пример на отварањето на сезоната па ме интересираше дали ке имаат практика и тие средби да ги пренесуваат иако се поклопуваат со нивните Вести од 18 : 30 . :toe:

п.с. Тони, ч'кссссссс, ч'ксссссссс :wink:
п.п.с. Кодиран е Super Sport на сателит или не ?
Ае ако сакаш дај ми мејл ќе му пратам и јас. И некои други работи треба да му пишам. поз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom