Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ibra-se-smesi.jpg

Ибрахимовиќ: Забавно ми е да ги читам шпекулациите за мојата иднина

Златан Ибрахимовиќ вели дека сега за сега неговата иднина е во Интер, но во фудбалот никогаш не се знае што може да се случи.http://bwin.com/Шведскиот интернационалец често се поврзува со заминување од Интер. Како можни негови дестинации се споменуваа Реал Мадрид, Барселона и Челзи.
Ибрахимовиќ кој е на одмор во Шведска, се смее на шпекулациите кој го поврзуваат со заминување заминување од Интер.
"Се релаксирам, убаво е да си дома" - изјави Ибрахимовиќ.
"Ги гледам моите пријатели, организираме патување во странство".
"Читам весници и се одмарам. Од време на време му се јавувам на мојот агент Раиола и го прашувам, дали некои од пишувањата се вистинити".
"Тој се смее и ми вели 'Не'. Гледам и слушам многу работи. Забавно е кога читам дека еден дем сум во Мадрид, следниот во Барселона или Лондон. Но работата е дека мојата иднина е во Интер".
"Но се може да се случи. Никој не може да ви ја гарантира иднината. Но сега за сега јас сум фудбалер на Интер" - заврши Ибра.

Меаца, само голема будала можи да ти прифати таков киксер ко Бурдисо + 10 милиони евра за Деко и Карваљо. Сега, можете да се надевате дека Анчелоти е таков. Челзи ќе оди на чисто пари, односно 5-6 милиони евра за Деко, ама кај Карваљо е друга ситуацијата, па без 8 до 10 милиони евра, тешка работа.

Не гледам зошто Мурињо не би му продал играч на Абрамович, особено откако овај му купи ферари или ламборџини шо беше, после караниците минатата сезона. :icon_mrgr
Шега на страна, Челзи и Маикон се доведени во иста реченица само од агентот на Маикон кој мисли дека и Челзи би можел да е во игра освен Реал. Ибрахимович е приказна стара, Челзи секое лето „го бара“.
Според тоа што го прочитав последно, Челзи бара над 10 милиони за секој од нив, а тоа значи најмалку 20 милиони за Деко И карваљо што не е нормално.

Бурдисо можеби е киксер но е добар за на клупа. Најголем дел од натпреварите ги игра на ниво, е сега на еден ќе се "покака" и тоа гадно :) А знае да игра и со глава.
Анчелоти доро го познава па можи да се согласи на една таква варијанта.

Според тоа што го прочитав последно, Челзи бара над 10 милиони за секој од нив, а тоа значи најмалку 20 милиони за Деко И карваљо што не е нормално.

Бурдисо можеби е киксер но е добар за на клупа. Најголем дел од натпреварите ги игра на ниво, е сега на еден ќе се "покака" и тоа гадно :) А знае да игра и со глава.
Анчелоти доро го познава па можи да се согласи на една таква варијанта.
Тоа е веројатно стартна позиција, Челзи очекува натамошни преговори. За Деко е максимумот е 6 милиони фунти (околу 8 во евра), шо е само максимум, не и изводливо. За Карваљо, Челзи и треба да бара над 10 милиони евра минумум. Кога Олаф Мелберг прај трансфер од 3 милиони евра, Карваљо не ќе е само дупло поскап.

Челзи како и мнозинство други англиски клубови го има исполнет Бриџ на секој натпревар, па гледач појќе не е потребен. Плус зборуваме за англиско првенство кое е физички доста попредизвикувачко од Серија А, меѓутоа можеби Анчелоти и е толку глуп, па ќе прифати буквално размена Карваљо - Бурдисо. Како што прочитав и ја, понудата била 8 милиони евра и Бурдисо, шо доколку ја би бил на местото на Питер Кенион би ја оценил како навреда за Челзи, и шо побрзо двете страни да се вратат на реални можности, за на крајот сите засегнати страни да имаат бенефит од ситуацијата. :smir:

Де ако може некој логото со италијанското знаме и 17 ката да ми ги ставе тука ми требаат хитно сакам да ги штампам на маичка кој има нека постира фала однапред..:salut:

Scudetto%2017.jpg

inter_scudetto17.jpg

Oвие ги начекав со поголема големина . . . ако ти завршат работа бујрум, ако не нишќо :D .

Тоа е веројатно стартна позиција, Челзи очекува натамошни преговори. За Деко е максимумот е 6 милиони фунти (околу 8 во евра), шо е само максимум, не и изводливо. За Карваљо, Челзи и треба да бара над 10 милиони евра минумум. Кога Олаф Мелберг прај трансфер од 3 милиони евра, Карваљо не ќе е само дупло поскап.

Челзи како и мнозинство други англиски клубови го има исполнет Бриџ на секој натпревар, па гледач појќе не е потребен. Плус зборуваме за англиско првенство кое е физички доста попредизвикувачко од Серија А, меѓутоа можеби Анчелоти и е толку глуп, па ќе прифати буквално размена Карваљо - Бурдисо. Како што прочитав и ја, понудата била 8 милиони евра и Бурдисо, шо доколку ја би бил на местото на Питер Кенион би ја оценил како навреда за Челзи, и шо побрзо двете страни да се вратат на реални можности, за на крајот сите засегнати страни да имаат бенефит од ситуацијата. :smir:
Нормално е Челзи да проба да изваде максимум од овиуе двајца а Интер ќе се обиде да помини што може поевтино.
Се надевам дека ќе се изнајде некоја средна цифра, најмногу 15 милиони за двајцата можеби би било најреално.

А Бурдисо го батраа многу други екипи па може да се извадат добри 6-7 милиони на него или да биде вклучен во некој друг трансфер.

Курајбери како сте,што има ново со нашиве ??
-Да не се вракам наназад,гледам дека сте изнапишале 20 страни за 1 недела,ке ми окапат очите.Нешто брзински кажете,новости,ово-оно....

Пред некој ден читам на Телетекст на Спортот на А1,и ме фати една смеа,тие А1 колку се само смешни.Никој не кажа ништо за Мело дека демек е во Интер,А1 први со информација,цитирам Мело,новиот играч на Интер.
И јас само дома ненаспан кога го прочитав тоа,очиве патлиџани одма :pos2::pos2:

Си викам Интер почна да отвора кризен штаб со играчиве од секаде.

Со Деко,Едерсон до кај сме ??

-Читам дека Ибра те си оди,те останува,те си оди,па на крај Мур му удрил ултиматум...па редно беше веке еднаш,да се спушти на земја копиљот босански.

-А,Маикон ако си оди,да ме посетувате во затвор....ке го убијам Морати ако го шитне......

-Да не се вракам наназад,гледам дека сте изнапишале 20 страни за 1 недела,ке ми окапат очите.Нешто брзински кажете,новости,ово-оно....

Пред некој ден читам на Телетекст на Спортот на А1,и ме фати една смеа,тие А1 колку се само смешни.Никој не кажа ништо за Мело дека демек е во Интер,А1 први со информација,цитирам Мело,новиот играч на Интер.

-Читам дека Ибра те си оди,те останува,те си оди,па на крај Мур му удрил ултиматум...па редно беше веке еднаш,да се спушти на земја копиљот босански.

-А,Маикон ако си оди,да ме посетувате во затвор....ке го убијам Морати ако го шитне......

Ke ти бидам цимер у келија :pos2::pos2:

А Маикон е готова работа после денешниот кикс на *цитирам* Најдобриот десен бек во светот Серхио РаМБос бахахаххахахаха

Пацерааааааааааааана :)

Маикон Владее бе !

ПОРТУГАЛСКИОТ ТРЕНЕР БИЛ НЕВЕРЕН

Мурињо се разведува

Госпоѓа Мурињо се решила на ваков чекор зашто Жозе направил прељуба во Италија и таа веќе посетила врвен адвокат од оваа област
4EB3A7E279EA52459176D4C9BF8CD69C.jpg
Матилда Мурињо се подготвува да покрене бракоразводна парница од својот славен сопруг Жозе, во моментов, тренер на италијанскиот шампион Интер, открива португалскиот весник "Корејо де мања".
Како што наведува весникот, госпоѓа Мурињо се решила на ваков чекор зашто Жозе направил прељуба во Италија и таа веќе посетила врвен адвокат од оваа област. Двојката, во моментов, се наоѓа на одмор на Далечниот Исток и токму таму бил постигнат договор за разделбата.
Матилда и Жозе Мурињо се во брак веќе 20 години и имаат две деца: 13-годишната Матилда и деветгодишниот Жозе Марија.
Славниот тренер веќе имаше една позната афера со друга жена. Додека беше тренер на Порто, тој бил во врска со Португалката Елза Соуса, со која толку често бил заедно, дури и на јавни места, што одделни играчи знаеле да ја заменат со неговата сопруга.

Тоа е брат само едно исто :)
НЕма ново секој ден се шпекулира Ибра заминува др ден останува. Исто и за Маикон...
Бранка беше во Лонден вчера да преговара за Деко и Карваљо па најверојатно за брзо време ќе бидат играчи на Инер, иако има некои разлики во понудената и бараната сума...
За Едерсон можи да биди и тоа. Виера скоро сигурно заминува а Мансини е играч кој го посакуваат во Лион. Но нема ништо ново...

Мурињо најави дека кој ќе замини, мора тоа да го напрви до 12 Јули а потоа нема чепкање во тимот. :)

Не знам што му е филмот на тоа арогантно копиле Ибра,кога потпиша со Интер,значи на првото интервју со новинарите,се секавам дека го гледав во живо,рече ОД МАЛ НАВИВАМ ЗА ИНТЕР.Си реков одма овој се пензионира во Интер 100%.
Почна да се крева одма мајката негова,главна звезда во тимот,мисли дека само тој е вреден во тимот,само тој трча,само тој игра и се тоа.

Мурињо малку касно се освести со неговото однесување,дека се однесува како нарцис,требаше одма да му каже одлучи се еднаш и крај.
-Кажав еднаш ке кажам уште милион пати,Мајкон ако си оди да не посетувате во затвор мене и ДЕКО :pos2::pos2:
Мајкон е движечка сила по десната страна,ако го шитнат кај било ке се каат долго време време сите од управата на Интер.
Мурињо не верувам да го пушти Мајкон да си оди,најискрено,а Ибра ми мириса дека ке си оди,ако не оваа,наредната сезона 100%

-На Виеира и Мансини им се спакувани куферите уште одамна,само картите да ги купат и ај со здравје веке еднаш.
Едерсон би бил идеалната 10 во Интер според сите на форумов,уште да се земе и не знам ке правам банкет :vozbud::vozbud:

гледам голема заинтересираност во фан клубот на интер , и јас сум еден од болните фанови по интер и тоа од 98 година

иначе за ибрахимович ми е веке преку к.р ,или нека си оди или нека не јади многу гомна ,а за маикон ако си замине е тоа ке биде шок за мене ,тогаш нема ни интертото куп да освојат(веке не постои)а не па лига на шампиони

гледам голема заинтересираност во фан клубот на интер , и јас сум еден од болните фанови по интер и тоа од 98 година

иначе за ибрахимович ми е веке преку к.р ,или нека си оди или нека не јади многу гомна ,а за маикон ако си замине е тоа ке биде шок за мене ,тогаш нема ни интертото куп да освојат(веке не постои)а не па лига на шампиони
Се зависи од Морати.
Според агентот на Маикон, Морати ќе одлучи за иднината на најдобриот десен бек на светот...

“However, the man who decides is [Inter] president [Massimo] Moratti. I would be happy if Maicon stayed at Inter to win the Champions League.”

Се зависи од Морати.
Според агентот на Маикон, Морати ќе одлучи за иднината на најдобриот десен бек на светот...

“However, the man who decides is [Inter] president [Massimo] Moratti. I would be happy if Maicon stayed at Inter to win the Champions League.”

Не ми се верува дека тој ќе ја сноси целата одговорност и ќе ја донесе одлуката околу ова прашање. Тука се Маикон, тука е и Мурињо кој не верувам дека лесно ќе се откаже од најдобриот десен бек на светот.
Како и да е да се надеваме дека Морати нема да ги повтори грешките од минатото.

П.С. Добредојде Кременко :)

Нормално е Челзи да проба да изваде максимум од овиуе двајца а Интер ќе се обиде да помини што може поевтино.
Се надевам дека ќе се изнајде некоја средна цифра, најмногу 15 милиони за двајцата можеби би било најреално.

А Бурдисо го батраа многу други екипи па може да се извадат добри 6-7 милиони на него или да биде вклучен во некој друг трансфер.
13,5 милиони фунти ја би прифатил и да се брка работа. :)

Бурдисо. па шо не сте го продале досега ако е толку баран и не ви треба, или Бока го сакале назад, па немало договор околу цената? :smir:

ПОРТУГАЛСКИОТ ТРЕНЕР БИЛ НЕВЕРЕН
Мурињо се разведува
Ако имате време за арчење, повелеле да видите пред две години шо имаше, иако Сан е 50-50 за верување...:)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/333240/Joses-secret-two-year-affair.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/340534/Jose-had-two-other-affairs.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/346999/Jose-Mourinho-Affair-Humble-pie-Jose.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/337690/Jose-Mourinho-Showdown-with-wife-Affair.html

Се зависи од Морати.

Истиов овој агент ја внесе цела забуна, со изјава дека мислел оти Реал и Челзи би можеле да се во игра за Маикон. Епа јебига, Дејли Експрес вели оти Челзи разгледал таква можност, но се откажал заради „неговата љубов кон ноќниот живот“.

Chelsea’s previous interest in £20m-rated defender Maicon has cooled because of concerns over his alleged love of the nightlife.
http://www.express.co.uk/football/view/109815/Inter-bid-for-Chelsea-duo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom