А
Адриано
Гостин
ван перси ако дојде 1 коло се повредува до 38 ке чекаме да се врати!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ван перси може да игра и како крило/полушпиц ... така да мене ми одговара да дојде ....
Ама најсреќен би бил ако дојдат Касано/Плеј а остане Кварезма ....
У секој пост коа имаш можност за да го спомнеш, не пропушташ прилика
Го купивме Милито, го имаме Златан, го имаме Балотели и го имаме Обиња! А го бараме наводно некојси Арнаутович.. Сеуште верувате во такви информации дека се бара и Ван Перси? Играчот според мене е ок, ама за класичен шпиц го имаме Милито, за негова подршка Златан, по страните Марио и Обиња.. стварно не му го гледам местото.. обична шпекулација.. според мене..
Ме чуди како ова веснициве не шпекулираат со играчи кои најмногу нас ни требаат.. оние од средината.. креативци.. се за некој напаѓач се зборува.. :uvo:
Пријателе изгорен за Кварезма си ти![]()
![]()
У секој пост коа имаш можност за да го спомнеш, не пропушташ прилика
![]()
![]()
![]()
И ја го сакам, и нејќам да си иде од Интер.
А и Ван Перси е ок играч. Добро би било да дојде... али еден класа плеј... мх мх мх
Извини за рецката . . . . . . . емо :ne_zboramПознато :helou:
Извини за рецката . . . . . . . емо :ne_zboram
A Ван Перси, дај ви се молам еј, Ван Перси . . . . сериозни сте ? Просек му е 9,10 гола во сезона поради повредите кои еве втора сезона по ред си го прават своето .
Последната вест иначе за Ибра вика, Ибра во Барса, Јаја Туре у Арсенал, Фабрегас во Интер . . . why God, why .
Последната вест иначе за Ибра вика, Ибра во Барса, Јаја Туре у Арсенал, Фабрегас во Интер . . . why God, why .
Ќе си влечат кусо долго.. па на кој ќе му се падне тој ќе го земи.. 

Извини за рецката . . . . . . . емо :ne_zboram
A Ван Перси, дај ви се молам еј, Ван Перси . . . . сериозни сте ? Просек му е 9,10 гола во сезона поради повредите кои еве втора сезона по ред си го прават своето .
Сите го сакаме Кварезма , памтам ко денес како чекавме да дојде :kesa:Абе каков Кварезма што ви е на вас, такви играчи ко Кварезма едноставно не се материјал за во Италија. Знаеме каков фудбал се игра и дриблерчето Кварезма со неговата тривела нема иднина во Интер. Тоа го увиде и го знае и Мурињо и не гледам негде декa e заинтересиран да го врати
ПС: Ајде пцујте ме сега, знам дека го сакате Кварезма :baeh:![]()
, ама ти си ја кажуваш вистината ... Ке видеме во Џенова дали ке проработи тривелата ..Линк за оваа информација?
. Сите го сакаме Кварезма , памтам ко денес како чекавме да дојде :kesa:, ама ти си ја кажуваш вистината ... Ке видеме во Џенова дали ке проработи тривелата ..