Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ван перси ако дојде 1 коло се повредува до 38 ке чекаме да се врати!

Ван перси може да игра и како крило/полушпиц ... така да мене ми одговара да дојде ....

Ама најсреќен би бил ако дојдат Касано/Плеј а остане Кварезма ....

Ван перси може да игра и како крило/полушпиц ... така да мене ми одговара да дојде ....

Ама најсреќен би бил ако дојдат Касано/Плеј а остане Кварезма ....

Пријателе изгорен за Кварезма си ти :) :) :) У секој пост коа имаш можност за да го спомнеш, не пропушташ прилика :) :) :)

И ја го сакам, и нејќам да си иде од Интер.

А и Ван Перси е ок играч. Добро би било да дојде... али еден класа плеј... мх мх мх

хамшик не смее да се испушти а на кварезма мора да му се даде шанса да се вклопи во играта летово!

Го купивме Милито, го имаме Златан, го имаме Балотели и го имаме Обиња! А го бараме наводно некојси Арнаутович.. Сеуште верувате во такви информации дека се бара и Ван Перси? Играчот според мене е ок, ама за класичен шпиц го имаме Милито, за негова подршка Златан, по страните Марио и Обиња.. стварно не му го гледам местото.. обична шпекулација.. според мене..
Ме чуди како ова веснициве не шпекулираат со играчи кои најмногу нас ни требаат.. оние од средината.. креативци.. се за некој напаѓач се зборува.. :uvo:

Го купивме Милито, го имаме Златан, го имаме Балотели и го имаме Обиња! А го бараме наводно некојси Арнаутович.. Сеуште верувате во такви информации дека се бара и Ван Перси? Играчот според мене е ок, ама за класичен шпиц го имаме Милито, за негова подршка Златан, по страните Марио и Обиња.. стварно не му го гледам местото.. обична шпекулација.. според мене..
Ме чуди како ова веснициве не шпекулираат со играчи кои најмногу нас ни требаат.. оние од средината.. креативци.. се за некој напаѓач се зборува.. :uvo:

Како да не шпекулираат кога Арнаутович дојде во Милано на лекарски прегледи. Твенте на својата официјална страна потврди дека клубот преговара со Интер за продажба на Арнаутович. Неговиот агент сто пати кажа дека преговара со Интер. Важи за голем талент и ако стигнеме до него за мали пари не ќе е лошо. Уште поубаво ако дојде на позајмица со можност по една година да го направиме трансферот перманентен.

Башка не верувам дека Обиња ќе остане во Интер, сеуште не е на ниво да го носи дресот на Интер.

По крајот на сезоната Мурињо убаво кажа. Сака двајца напаѓачи, двајца играчи од среден ред од кој едниот ќе биде класична десетка и еден одбрамбен играч.

Незнам што се збуни пред идењето за Кина кога рече, Милито, Мота и дефанзивец :pos2::pos2::pos2:

А за РВП шпекулациите траат една година мислам дека уште од времето кога Мурињо го превзеде Интер. Башка тоа им е работа на новинарите. Ако не пишуваат ќе останат без работа.

Пријателе изгорен за Кварезма си ти :) :) :) У секој пост коа имаш можност за да го спомнеш, не пропушташ прилика :) :) :)

И ја го сакам, и нејќам да си иде од Интер.

А и Ван Перси е ок играч. Добро би било да дојде... али еден класа плеј... мх мх мх

Jbg ..Верувам во квалитетите на играчот =)

Извини за рецката . . . . . . . емо :ne_zboram

A Ван Перси, дај ви се молам еј, Ван Перси . . . . сериозни сте ? Просек му е 9,10 гола во сезона поради повредите кои еве втора сезона по ред си го прават своето .

Последната вест иначе за Ибра вика, Ибра во Барса, Јаја Туре у Арсенал, Фабрегас во Интер . . . why God, why .

A Ван Перси, дај ви се молам еј, Ван Перси . . . . сериозни сте ? Просек му е 9,10 гола во сезона поради повредите кои еве втора сезона по ред си го прават своето .

Последната вест иначе за Ибра вика, Ибра во Барса, Јаја Туре у Арсенал, Фабрегас во Интер . . . why God, why .

жошто? сакаш да знаеш жошто ???
за да се продаваат весници ете жошто :helou:

Ова ќе седнат тројцата претседатели на една маса или како го замислуваш? :pos: Ќе си влечат кусо долго.. па на кој ќе му се падне тој ќе го земи.. :pos:
И на крајот сите задоволни.. :smir:

Абе каков Кварезма што ви е на вас, такви играчи ко Кварезма едноставно не се материјал за во Италија. Знаеме каков фудбал се игра и дриблерчето Кварезма со неговата тривела нема иднина во Интер. Тоа го увиде и го знае и Мурињо и не гледам негде декa e заинтересиран да го врати :)

ПС: Ајде пцујте ме сега, знам дека го сакате Кварезма :baeh: :)

Линк за оваа информација?

Абе каков Кварезма што ви е на вас, такви играчи ко Кварезма едноставно не се материјал за во Италија. Знаеме каков фудбал се игра и дриблерчето Кварезма со неговата тривела нема иднина во Интер. Тоа го увиде и го знае и Мурињо и не гледам негде декa e заинтересиран да го врати :)

ПС: Ајде пцујте ме сега, знам дека го сакате Кварезма :baeh: :)
Сите го сакаме Кварезма , памтам ко денес како чекавме да дојде :kesa::toe: , ама ти си ја кажуваш вистината ... Ке видеме во Џенова дали ке проработи тривелата ..

Линк за оваа информација?

Tука .

Иначе, Мур си брка сојки у Кина, планирал да иде и за Нигерија . . . некако неговиов однос спрема евентуалниот трансфер на неговото омилено милениче е шознам, чуден :) .

Се знае како идеа работите кај него, ке излезеше и ке кажеше, тој, тој и тој се недопирливи и чао и пријатно, истото мислење го има и за Ибра така да ова ме тера да верувам дека сепак Ибра останува во Интер и наредна сезона, незаинтересираниот однос на Мур тоа ми го налага што не значи дека сум во право .

Ви текнува медиумите што се не пишуваа за Адри, на крај Цезар и компанија излегоа со негови мајци . . . поентата ми е, има 1000 примери на искривени слики од медиумите, ништо чудно и оваа со Ибра да е таква .

Сите го сакаме Кварезма , памтам ко денес како чекавме да дојде :kesa::toe: , ама ти си ја кажуваш вистината ... Ке видеме во Џенова дали ке проработи тривелата ..

ПРотив нас ке проработи 100% ... а после ако треба и ке се повреди на година две ... ал нас ке не ИЗРЕШЕТА ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom