За тебе само едно ќе кажам - Додека Ибра е во Интер вие од Јуве ќе продолжите онака долго да го земате без раце на вашето второ и трето место! А тоа зошто си заминал Златан од кај вас? Си замина оти кога виде дека сте посран клуб кој мести титули му се згади од вас! Зошто не замина во Реал? Сакаше во Интер, да ве толчи вас!
А за вас останатите, ќе се препознаете добро кои сте, доста ми е од индиректни посочувања, онака што се вели како некои пички. Терајте си овците по патот, и зборувајте си за Интер на темава, а не индиректно во секој мубает да посочувате!
Само едно ќе ви кажам..
Не е проблемот до вас.. Проблем е системот во кој живееме.
Крива е оваа влада која работи контрапродуктивно. Влада која во секој град отвара факултети. Се знаеше бе порано, Економски во Прилеп, Педагошки во Битола, другото се во Скопје! Денес факултети колку сакаш.. не можи бе мајка му сите на факултет, кај се видело тоа.. Не можи сите писмени да бидеме.. Рекле стари.. теле се учи, вол не се учи..
Абе вие море имате проблем со читањето, после имате проблем со сфаќањето, па на крај не размислувате како што треба..
Абе ти му викаш Златан во овој момент е далеку попотребен од Занети и не само од Занети, туку од било кој друг во тимот, тие ти викаат Занети игра најдолго и со срце за Интер!??
Ти му викаш Цезар до лани правеше киксови како будала, а тие ти викаат оваа сезона Цезар е најдобар голман! Па знам бе, ама зборувам за лани и оломнани!??
Ти му викаш Кордоба, Станкович, Балотели, Виеира.. не изиграа ништо оваа сезона.. тие ти викаат ти плукаш по капитенот (Занети), најдобриот десен бек (Маикон), најдобриот дефанзивец во средината (Камбиасо)!??
Ти му викаш Бранка и Ориали прават киксови недозволиви за менаџери на еден така голем клуб, тие ти викаат ти плукаш по Морати и сите фанови на Интер!??
Затоа следете си дневни новости за Интер, водете си расправа овде и доста си го чешате газето со мене, Ибракадабра (кој морам да напоменам не сме иста личност, некои и тоа не можат да го видат), и уште 1-2 кои не ми текнува кој беа, а можат да го разберат она кое јас го зборувам..
Ви благодарам на разбирањето!