Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци не ме разбирајте погрешно но никој не е незаменлив. Ибра има преголема улога во последните 2 титули, сите знаеме дека не има спасено на многу натпревари, и сите знаеме колку вреди тој играч. Само поради ова треба да се направи се што е во моќ на клубот да се задржи Ибра во Интер. Да не навлегуваме каква ќе биде играта на Барса ако го купат тоа нас не не интересира. Меѓутоа ако веќе намислил и си зацртал во мозокот дека ќе си иде тогаш треба да му се заблагодариме за се што има направено за Интер, да му посакаме среќа и да извадиме што повеќе пари од неговиот трансфер. Мое мислење е дека мора да го задржиме барем уште една сезона па другото лето да се размислува за негов трансфер.
А за засилувањата сигурно нема да останеме само со Милито и Мота тоа верувам дека сите го знаете. И доста веќе со критики на сметка на Мота, Мурињо не е будала и ние сигурно не сме подобри фудбалски експерти од него па да знаеме што е подобро од него. Штом го купил значи има некој план. Јас лично очекувам уште две засилувања летово, одбанбен играч и играч од средниот ред. Што се однесува до шпекулациите на трач. com за Деко, знаеме сите колку е страната веродостојна така да за тоа не се замарам.

Апсолутно има смисла твојот пост, многу убаво напишано. Околу Ибра тоа што го кажа поголемиот дел од членовите тука го знаат и се согласуваат со истото твое мислење.
Јас само би додал дека многу ниско е да плачеш по некој играч кој во секое свое интервју дрско најавува дека сака нови предизвици и сака да заигра во нова средина, со еден збор сака да си замине од Интер.

Да се навратам на персоната Златан Ибрахимовиќ. Од кога дојде во Интер го следат успеси, освојува трофеи, игра со играчи од светска класа, насекаде докажани и ценети, од типот на Занети, Цезар, Маикон, Камбијасо ( кои се плукани од еден член тука, самиот ќе се препознае, јас би се зарсамил да сум на негово место), потоа зема енормна сума од 12 милиони евра по сезона, има 27 години и не е во залезот на својата кариера па итно му е потребен трофеј во ЛШ, навивачите го обожаваат, тренерот, газдата на клубот, ...
Што друго ли му фали на Златан во Интер ? - Но тоа е босанецот, со несфатлив карактер.
ОЧИГЛЕДНО сака да си замине и не сакам размислувања од типот ,, Интер немал конкурентен тим '', па затоа сакал Ибра да си оди. Алоо, Ибра има само 27 години, минимално може да игра уште добри 5 сезони, од кај знае тој дека во наредни сезони Интер нема да изгради поконкурентен тим?
А пази, најискрено би го разбрал да си оди поради неконкурентен тим кога би имал 30 години, нешто што го направи големиот Анри, е така се сложувам. Ама случајот со Ибра и неговата желба за заминување наводно поради ,,немање на конкурентен тим'', барем за мене, верувам ќе се сложат и останатите е апсурд, тотален fail.

Околу трансферот на Мота јас сум оптимист. Многу грешно е што некои се ставаат над Мурињо, поточно над неговото познавање на фудбалот.
Доколку Мота не го мачат повреди, ќе биде добро, Мота го имам гледано додека беше во Џенова и дечкото разара низ терен, а Мурињо отсекогаш правел физички силен тим, тим кој што ќе игра со максимум сили 90 минути.Тоа е тоа.

Мурињо потврди Милито и Мота се наши нови играчи!
во интервјуто вели дека му требаат креативец напаѓач и одбранбен Мота и милито се првото и второто а за одбранбен не сака да открие дали е тоа карваљо!

Значи јас цело време дрдорам ама никој не разбира.. јас не плачам по Златан.. !! Јас плукам по Бранка и Ориали!! Сите овие години додека го гледам Интер тие имаат барем 60 % промашени трансфери.. нешто недозволиво за клуб како нашиот.. значи не е работата за Златан.. туку за нив..
А тие муабети дека Мота е извонреден играч кажувајте му ги на друг.. ќе останеше во Барса ако беше.. само да не се повреди на пола сезона кај нас.. па после да ве видам кај ке се пикате..
Друго.. викаш светска класа играчи а? Ти бре колку години имаш? Знаеш ли ти што е светска класа? Светска класа играч е оној кој може да ти донесе титула.. Такви се малку на број.. Тоа се следните.. Златан, Роналдо, Меси, Кака, Лампард, Жерард, Торес или до оние постарите Гигс, Фиго, Зидан, Роналдо.. но тоа во никој случај не се Станкович, Камбиасо и вашиот омилен Занети! Да, Занети е извонреден фудбалер и борец.. ама пред него во Интер имало многу такви.. ама вие сте генерација која откако го следи Интер тој е тука најдолго.. па некако сте заљубени во него.. ама факт е дека тој не можи да ви донеси никаков трофеј.. па ако сака и три нозе нека има..
Не знам колку го памтите оној Реал од минатото со Зидан.. ама тоа беше нешто што не се заборава.. секоја година по еден светска класа играч купуваа.. зошто и ние така да не правиме? И некој скептик ќе се јави сега и ке рече.. па види до каде стасаа.. да стасаа до еден неконкурентен тим.. ама што имаат за тие години? Кај нив пишува 30 тина титули, 9 лига на шампиони.. а кај нас што? Ќе градиме тим за иднината.. полека ама сигурно.. :tapp:
И зошто беше избркан Винсент дел Боске памтите? Оти освоил само еден од двата големи трофеи како првенството и лигата на шампионите.. ете тоа ти се вика управа.. не како нашата му даваат 4 години на Манчини да си ја пробува среќата.. не можи ти во тимот да ги имаш еден Златан, Адриано, Верон, Станкович, Камбиасо, Виеира, Маикон, Самуел.. и да губиш од еден посран тим како Виљареал и Валенсија! И потоа повторно да бидеш тренер.. тоа ти е проблем со управата, а не со играчите..
Сеуште се сеќавам кога Купер заврши во групата од Лигата на Шампионите 3 место, и наредната сезона повторно беше наш тренер.. катастрофа бе.. што да кажеш друго..
Подобро онака како Реал во 5 години да земиме 3 првенства и 2 лига на шампиони, па потоа да имаме 2 години пост, отколку вака како нас во 10 години да имаме 3 првенства и 2 купа на уефа!! Ама важно тука сме.. горе во врвот..:tapp:
Ако останиме само на Милито, Мота и еден од Карваљо или Бруно Алвес ништо не правиме.. тоа е тоа.. уште една сезона без финале во лига на шампиони.. за трофеј не ни помислувам..

П.С. Ако Анри го направеше тоа што го направи на 27 години, наместо на своите 30 сега ќе имаше уште една титула во лигата на шампиони и уште една во првеството.. епа види сега ти..

Од оваквите коментари како твојов посакувам Ибро да си замине за да им се докаже на некои луѓе дека ИНтер е клубот а Ибрахимовиќ само играч болен по пари!

Значи јас цело време дрдорам ама никој не разбира.. јас не плачам по Златан.. !! Јас плукам по Бранка и Ориали!! Сите овие години додека го гледам Интер тие имаат барем 60 % промашени трансфери.. нешто недозволиво за клуб како нашиот.. значи не е работата за Златан.. туку за нив..
А тие муабети дека Мота е извонреден играч кажувајте му ги на друг.. ќе останеше во Барса ако беше.. само да не се повреди на пола сезона кај нас.. па после да ве видам кај ке се пикате..
Друго.. викаш светска класа играчи а? Ти бре колку години имаш? Знаеш ли ти што е светска класа? Светска класа играч е оној кој може да ти донесе титула.. Такви се малку на број.. Тоа се следните.. Златан, Роналдо, Меси, Кака, Лампард, Жерард, Торес или до оние постарите Гигс, Фиго, Зидан, Роналдо.. но тоа во никој случај не се Станкович, Камбиасо и вашиот омилен Занети! Да, Занети е извонреден фудбалер и борец.. ама пред него во Интер имало многу такви.. ама вие сте генерација која откако го следи Интер тој е тука најдолго.. па некако сте заљубени во него.. ама факт е дека тој не можи да ви донеси никаков трофеј.. па ако сака и три нозе нека има..
Не знам колку го памтите оној Реал од минатото со Зидан.. ама тоа беше нешто што не се заборава.. секоја година по еден светска класа играч купуваа.. зошто и ние така да не правиме? И некој скептик ќе се јави сега и ке рече.. па види до каде стасаа.. да стасаа до еден неконкурентен тим.. ама што имаат за тие години? Кај нив пишува 30 тина титули, 9 лига на шампиони.. а кај нас што? Ќе градиме тим за иднината.. полека ама сигурно.. :tapp:
И зошто беше избркан Винсент дел Боске памтите? Оти освоил само еден од двата големи трофеи како првенството и лигата на шампионите.. ете тоа ти се вика управа.. не како нашата му даваат 4 години на Манчини да си ја пробува среќата.. не можи ти во тимот да ги имаш еден Златан, Адриано, Верон, Станкович, Камбиасо, Виеира, Маикон, Самуел.. и да губиш од еден посран тим како Виљареал и Валенсија! И потоа повторно да бидеш тренер.. тоа ти е проблем со управата, а не со играчите..
Сеуште се сеќавам кога Купер заврши во групата од Лигата на Шампионите 3 место, и наредната сезона повторно беше наш тренер.. катастрофа бе.. што да кажеш друго..
Подобро онака како Реал во 5 години да земиме 3 првенства и 2 лига на шампиони, па потоа да имаме 2 години пост, отколку вака како нас во 10 години да имаме 3 првенства и 2 купа на уефа!! Ама важно тука сме.. горе во врвот..:tapp:
Ако останиме само на Милито, Мота и еден од Карваљо или Бруно Алвес ништо не правиме.. тоа е тоа.. уште една сезона без финале во лига на шампиони.. за трофеј не ни помислувам..

П.С. Ако Анри го направеше тоа што го направи на 27 години, наместо на своите 30 сега ќе имаше уште една титула во лигата на шампиони и уште една во првеството.. епа види сега ти..

Никој не рече дека Мота е феноменален, прочитај назад ќе видиш, туку беше речено дека не е донесен тука така, Мурињо има план за него!!!

Очигледно ти мешаш неколку фудбалски култури и сакаш сите тие да дојдат во Интер. Флорентино Перез во својата ера на Галактикос за шест години освои две првенства и една Лигата на Шампиони. Па Бенитез со никаквиот Ливерпул може да има ист таков успех. Исто и Манчестер Јунајтед што не се разфрла со пари како Реал и сега Барселона.

Интер може да го има истиот успех доколку освоиме ЛШ следната година. Не заборавај за победа во ЛШ потребно е целосен пакет, добар и квалитет тим, добар и одличен стратег, прав лидер и малку среќа.

Интер може нема некои ѕвезди но има одлично 23 фудбалери, со Мурињо добивме и одличен стратег, Златко да беше правиот лидер ќе го исполнувавме и третиот услов и сигурен сум дека изминатава сезона ќе стигневме многу по далеку во ЛШ.

Во Барса и јас да отидам како напаѓач и јас ке давам по 30 погодоци во сезона зошто покрај мене ќе бидам опкрузен од 6 одлични асистенти и ќе играм во првенство кое негува офанзивен фудбал каде што нема бранење како во Италија. Ибра тоа го знае и токму затоа сака да отиде во Шпанија а не во Англија. Таму ќе може да дрибла да глуми лудило и сите да му аплауридаат, во Италија и Англија има нозете да му ги скршат доколку проба тоа да го прави.

Тимот не се гледа колку е добар по бројот на ѕвезди туку се гледа по тоа колку сите играчи заедно се добри како тим, колку се почитуваат помеѓу себе и колку тренерот знае да го извади максимумот.

Едно да ти биде јасно во Италија никогаш нема да се игра фудбал убав за ако, може да има неколку исклучоци неколку натпревари прекрасни, но фудбал како Барса, Арсенал, Манчестер никогаш нема да успее во Италија поради историските предиспозиции.

И ме интересира уште ова. Не мора да објаснуваш многу само кажи според тебе што му треба на овој играч за да стане достоен за освојување на ЛШ. Кажи еден играч максимум два што е реална цел а не само пуста желба

прво колку и да е добар ибро во никој случај не е во рангот на меси , кака , роналдо , торес , џерард ... овие се играчи кој играат кога е потребно кој се докажуваат против екипи од највисок ранг , а ибра потфрли уште кога играше во ајакс (против милан) , јувентус сега и во интер. нема муда нит карактер ибра да биде во овој ранг на играчи. донекаде се согласувам со ибракадабра .... ај што ќе иде ибро ќе иде (што ќе се заебе во барса ќе се заебе) проблемот е што мала е веројатноста дека ние ќе одиграме паметно во поглед на неговата замена. да нека иде ибра ... но нека дојдат ето , рибери , снајдер ... затоа што со овој тим минимум 2 играчи од светска класа се потребни да го заменат ибра
а дека ибра ќе си оди тоа е факт .... со кое лице ќе излезе пред пред клубот после сето ова

Од оваквите коментари како твојов посакувам Ибро да си замине за да им се докаже на некои луѓе дека ИНтер е клубот а Ибрахимовиќ само играч болен по пари!

И јас од такви како вас посакувам Златан да си замине, ама не само тоа.. да дојдат Ето.. Снајдер.. Хамшик.. и на крај да завршиме 3 на табелата.. па да ве видам после што ќе зборувате..

Очигледно ти мешаш неколку фудбалски култури и сакаш сите тие да дојдат во Интер. Флорентино Перез во својата ера на Галактикос за шест години освои две првенства и една Лигата на Шампиони. Па Бенитез со никаквиот Ливерпул може да има ист таков успех. Исто и Манчестер Јунајтед што не се разфрла со пари како Реал и сега Барселона.

Интер може да го има истиот успех доколку освоиме ЛШ следната година. Не заборавај за победа во ЛШ потребно е целосен пакет, добар и квалитет тим, добар и одличен стратег, прав лидер и малку среќа.

Интер може нема некои ѕвезди но има одлично 23 фудбалери, со Мурињо добивме и одличен стратег, Златко да беше правиот лидер ќе го исполнувавме и третиот услов и сигурен сум дека изминатава сезона ќе стигневме многу по далеку во ЛШ.

Во Барса и јас да отидам како напаѓач и јас ке давам по 30 погодоци во сезона зошто покрај мене ќе бидам опкрузен од 6 одлични асистенти и ќе играм во првенство кое негува офанзивен фудбал каде што нема бранење како во Италија. Ибра тоа го знае и токму затоа сака да отиде во Шпанија а не во Англија. Таму ќе може да дрибла да глуми лудило и сите да му аплауридаат, во Италија и Англија има нозете да му ги скршат доколку проба тоа да го прави.

Тимот не се гледа колку е добар по бројот на ѕвезди туку се гледа по тоа колку сите играчи заедно се добри како тим, колку се почитуваат помеѓу себе и колку тренерот знае да го извади максимумот.

Едно да ти биде јасно во Италија никогаш нема да се игра фудбал убав за ако, може да има неколку исклучоци неколку натпревари прекрасни, но фудбал како Барса, Арсенал, Манчестер никогаш нема да успее во Италија поради историските предиспозиции.

И ме интересира уште ова. Не мора да објаснуваш многу само кажи според тебе што му треба на овој играч за да стане достоен за освојување на ЛШ. Кажи еден играч максимум два што е реална цел а не само пуста желба

Реал не постои само 5 години! Реал има иста политика во целокупната своја историја.. а тоа дека ќе го стасаат Манчестер, Ливерпул.. или Барса кажи му на друг.. Политиката на Реал со носењето на светска класа играчи доведе до тоа тој да има 3о титули, 9 лига на шампиони.. да има чист профит секоја година од преку 100 тина милиони евра.. тоа не го можат нити сите други гореспоменати заедно.. така да залудно ти објаснувам.. Го сакам Интер.. ама сакам Интер да биде во политиката како Реал.. а не да градиме тим на генерации.. и пријатели.. во фудбалот едно се памти - титулите! Друго ништо.. нити Зидан, нити Занети, нити Роналдо ќе се памтат по 100 години..
Сакаш еден играч кој ни фали, а е реална цел? Ете го.. пред нос ни го зедоа.. Диего.. или ти ги преспа минатиове две недели?
Сакаш од минатото? Ни го зедоа во баерн рибери.. кој сега ако го сакаме треба да дадеме 40 милиони евра..
Сакаш уште поназад? Ни го зедоа Роналдињо за бедни 20 милиони евра.. а така многу ни требаше.. Еве го сега Реал.. после Кака го мерка и Рибери.. пак нас не нема.. ние го иамме Деки за да трча таму по крило.. каков Рибери.. каков Диего..:tapp:

прво колку и да е добар ибро во никој случај не е во рангот на меси , кака , роналдо , торес , џерард ... овие се играчи кој играат кога е потребно кој се докажуваат против екипи од највисок ранг , а ибра потфрли уште кога играше во ајакс (против милан) , јувентус сега и во интер. нема муда нит карактер ибра да биде во овој ранг на играчи. донекаде се согласувам со ибракадабра .... ај што ќе иде ибро ќе иде (што ќе се заебе во барса ќе се заебе) проблемот е што мала е веројатноста дека ние ќе одиграме паметно во поглед на неговата замена. да нека иде ибра ... но нека дојдат ето , рибери , снајдер ... затоа што со овој тим минимум 2 играчи од светска класа се потребни да го заменат ибра
а дека ибра ќе си оди тоа е факт .... со кое лице ќе излезе пред пред клубот после сето ова

Играч светска класа е оној кој носи трофеј, било да е домашно првенство или лига на шампиони.. така да.. дефинитивно Златан е тој.. исто како Торес.. зошто тогаш Кака е светска класа, а никогаш не освоил првенство? Зошто тогаш Торес е, а нема ни првенство ни лига на шампиони.. ??
И сите викате Златко изјавил сака да си оди.. на некоја си емисија на ЕуроСпорт.. па ме мрзи сега да барам.. ама ќе побарам една негова изјава во која за Интер каналот вика дека сака после Занети тој да биде капитен на Интер.. мислам дека тоа беше на оној меч на кој Занети одигра 500 натпревари или така нешто.. кога имаше церемонија..
И сега што правиме? Која изјава е поточна? И двете се од него кажани..

П.С. И уште нешто.. за глупавоста на Интер.. ако веќе мора да си оди.. зошто во Барса? Јувентус ја направи таа грешка кога го даде во Интер.. и сега не можи глава да крени од него.. а ние сакаме во Барса, а притоа целиме на Лига на Шампиони? :tapp:

ABE DECKI SE TI E U RED AMA MNOGU SERES ZA ZANETI I OCEKUVAM NA SITE FANOVI DA SE IZVINIS ZATOA STO NEMA SMISLA OVA SO GO PRAVIS(NE TI E PRV PAT):nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Јебем ти тој Ибрахимович јебем ти .... ај нека крши глава ако сака да си оди нека си оди , Милито и Балотели тука се :tv:

Со сила неможе да се задржи играч :toe:

Интер луѓе , само Интер !!!

ТИ препорачувам да си отвориш фан клуб ибрахимович затоа што очигледно си го згрешил местото!
ако не си забележал сите од форумов миланези и јувенташи те ставаат во потпис што само ти потврдува дека тоа што го пишуваш ги смее луѓето!
и ти препорачувам да го послушаш предлогот на MADNESS и да сфатиш дека ибро и да освои 150 титули во ЛШ и во било која лига НИКОГАШ нема да го стигне Занети!
Занети игра со срце и е почитуван од целиот свет и од навивачи на интер и од лути ривали, за разлика од ибро!

ват д фак??финале на ЛШ???со оваа трансвер политика ке бидам пресреќен ако Интер стигне до полуфинале...многу ме нервираат...слепци се...добри фудбалери за мала цена пред нос ни бегаат...а они милито и мота:tapp::tapp:дегени...Диего е звер...него требаше да го земат...али дегени,слепци се управата и Мурињо..ако Ибра си замине....не очекувајте пласман у ЛШ за ИНТЕР следната година...

ТИ препорачувам да си отвориш фан клуб ибрахимович затоа што очигледно си го згрешил местото!
ако не си забележал сите од форумов миланези и јувенташи те ставаат во потпис што само ти потврдува дека тоа што го пишуваш ги смее луѓето!
и ти препорачувам да го послушаш предлогот на MADNESS и да сфатиш дека ибро и да освои 150 титули во ЛШ и во било која лига НИКОГАШ нема да го стигне Занети!
Занети игра со срце и е почитуван од целиот свет и од навивачи на интер и од лути ривали, за разлика од ибро!

Абе куро ме боли за Јувенташите и Миланезите! Со потписи не се замарам ама баш ич да ти кажам.. тоа потписи и репутација ти е за мали деца.. ако толку те интересира тоа следи си го.. ако имаш нешто
за дискутирање арно.. ако не не пишувај безвеза постови..
Во што тоа не те разбирам Занети е прв, а Златан не може да го стигне? Од кога мерило почнаа да бидат одиграните натпревари за еден тим? Затоа што титули сигурно нема повеќе.. односно со други зборови титулите на Занети се од кога Златан дојде тука..
А тоа за одиграни натпревари.. па ене го Сантон.. почнува од 18 години.. ако игра цела кариера во Интер и ако биде капитен ќе го замине Занети... и што? Интер добива нешто со тоа? Или на секои 100 натпревари од година ќе им се дава по една титула.. не сум знаел..
Ти го пратиш Интер 5 години, јас 10.. ти мислиш дека се се врти околу Занети.. јас мислам дека клучни за Интер овие 10 години беа играчи како Роналдо, Виери, Адриано, Златан.. три од нив ги нема веќе.. не сакам и последниот да го нема во Интер.. затоа што јас знам како е да се бориш за 3 место.. а ти откако пратиш Интер е прв на табелата..
Голема е разликата меѓу мене и тебе..

Абе куро ме боли за Јувенташите и Миланезите! Со потписи не се замарам ама баш ич да ти кажам.. тоа потписи и репутација ти е за мали деца.. ако толку те интересира тоа следи си го.. ако имаш нешто
за дискутирање арно.. ако не не пишувај безвеза постови..
Во што тоа не те разбирам Занети е прв, а Златан не може да го стигне? Од кога мерило почнаа да бидат одиграните натпревари за еден тим? Затоа што титули сигурно нема повеќе.. односно со други зборови титулите на Занети се од кога Златан дојде тука..
А тоа за одиграни натпревари.. па ене го Сантон.. почнува од 18 години.. ако игра цела кариера во Интер и ако биде капитен ќе го замине Занети... и што? Интер добива нешто со тоа? Или на секои 100 натпревари од година ќе им се дава по една титула.. не сум знаел..
Ти го пратиш Интер 5 години, јас 10.. ти мислиш дека се се врти околу Занети.. јас мислам дека клучни за Интер овие 10 години беа играчи како Роналдо, Виери, Адриано, Златан.. три од нив ги нема веќе.. не сакам и последниот да го нема во Интер.. затоа што јас знам како е да се бориш за 3 место.. а ти откако пратиш Интер е прв на табелата..
Голема е разликата меѓу мене и тебе..
е тука многу грешиш!
не го пратам интер 5 туку го пратам 9 години!
разликата меѓу мене и тебе е тоа што ти не си интерист туку си златанист!
ако си замине ибро ти ке навиваш за друг тим а не за интер!
убаво си пиша во постот само шо пишуваш напразно а не читаш!
беше роналдо лидер си замина роналдо умре ли интер? не умре!
дојде виери си замина дојде адриано си замина дојде ибро и он ке си замине! ама ке дојде некој после него!
ниеден играч не е незаменлив!
а разликата меѓу занети и ибро може само интериста да ја види а ти пошто не си интериста неможеш и нема да ја видиш никогаш!

е тука многу грешиш!
не го пратам интер 5 туку го пратам 9 години!
разликата меѓу мене и тебе е тоа што ти не си интерист туку си златанист!
ако си замине ибро ти ке навиваш за друг тим а не за интер!
убаво си пиша во постот само шо пишуваш напразно а не читаш!
беше роналдо лидер си замина роналдо умре ли интер? не умре!
дојде виери си замина дојде адриано си замина дојде ибро и он ке си замине! ама ке дојде некој после него!
ниеден играч не е незаменлив!
а разликата меѓу занети и ибро може само интериста да ја види а ти пошто не си интериста неможеш и нема да ја видиш никогаш!

Ти бе многу напреден.. од 10 години а.. абе на 10 години уште не знаеше вратата да ја најдиш каде е.. тој Интер го прател.. во 5 одделение го прател Интер.. да не имаш и факултет завршено со 19 год? Можи и два учиш паралелно.. којзнае.. доста напреден си ти..
Абе две овци на еден лист да ти нацртам ќе ја загубиш едната.. тој го прател Интер на 9 години.. работата што кога сите овие кои ги наброја си одеа тука нон стоп имаше некој после нив.. после Роналдо одма тука беа Виери и Рекоба, после Виери тука беше Адриано со кого заедно игра.. после Адриано тука е Златан.. ама после Златан јас не гледам никој во Интер кој би го заменил.. исто како што немаше нити пред Роналдо.. кога бевме пустош со титули.. исто е и после Златан.. нема никој.. ама важно Занети тука е.. нека трчка.. доволно е тоа..
Е тогаш кога ќе видите дека Интер постоел пред Занети и после него дури тогаш ќе сфатите што зборувам.. и Гигс е легенда.. ама кога има подобар од него седи и на клупа.. и Дел Пиеро е легенда.. ама Амаури е два пати поважен од него.. во овој мое=мент за тимот.. и Раул е легенда.. ама Зидан беше незаменлив.. и Малдини е легенда.. ама без Кака не се може.. исто како кај нас.. во овој момент Златан премногу ни треба.. далеку повеќе од Занети..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom