Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Хулио Цезар - он титула не може да донесе, ама ајде за него си у право
Мајкон-најдобриот десен бек на светот... кој беше повреден у пролетен дел од сезона и не играше = не помогна на тимот.
Кордоба-капитен на колумбија! Тоа капитен ништо не мења коа праеше киксови
Киву-Капитен на Романија! повреден на секоја 2ра утакмица!
Сантон-18 годишник актуелно повикан да учествува во купот на конфедерации! И што сеа??? Дефанзива има фурни леб да јаде!
Патрик Виеира-капитен на франција - Дудук невиден, сменет после 45 минути со Манчестер, гол по ЛИЧНО негова грешка. Преплатено дрво!
КАмбиасо стандарден првотимец на Аргентина и главен носител на играта! - Ќути у право да си за нешто!
Занети-капитен на Аргентина, сега ако е капитен, пошо не беше викнат на светското. Жива легенда, се согласувам, ама титула донесе САМ - НЕ, не успеа...
Матераци-носител на титула светски првак и главен виновник што италија е таму! А игра у Интер ко што треба? Сезонава не заигра, не ми го збори те молам!
дејан станковиќ-капитен на србија. Станковиќ добар е? Ха ха ха - па зошто да се објаснувам со тебе бре!?!?
Фиго-легенда на светскиот фудбал испратена во пензија од целиот свет и истотака долгогодишен капитен на португалија... кој дојде во интер на 35 години и одигра вкупно 20 утакмици и напраи 1 асистенција. Не ми збори за пензионери
БАлотели-18 годишно котле кое се држи рамо до рамо со сите останати во тимот - Огромен талент, кој треба да промени понашање и да почне да игра ко што личи за 18 годишњак, а не да се понаша ко да го фатил господ за јајца!
ако тебе било кој од овие не ти го прави меракот да го гледаш интер тогаш ти не си интериста!
Станковиќ, Виеира, Фиго, Матераци - Ниеден од овие! Според мене све е ова за да се запали = продаде!
Киву, Кордоба - едниов ретко игра, кога игра повеќе време е паднат на земја, а вториов знае да напраи кикс као никој!
Сантон - Чекајте, не се палете сепак примарна треба да му е играта у дефанзива каде што не играше ништо посебно сезонава. Сепак има голем талент, ама не за сега да се збори дека е нај нај, прерано е!
во тимот има 6 капитени на репрезентации и тоа не било кој туку светски репрезентации! - Колумбија, Србија, Романија светски, да де од планета земја се, не се од Марс... ако мислеше на тоа “СВЕТСКИ“!
колку вреди ибро дупло повеќе вреди ЦЕзар! - Се сменија многу шампиони во Интер, ама ниеден не донесе титула! Роналдо, Виери, Рекоба, Џоркаеф, Бранка, Заморано, Адриано...
Ибра е најдоброто што му се случило на Интер, пред да дојде он зборот титула беше мисловна именка! Што сакаш кажи, ама така е! Се боревме за ЛШ и испаѓавме у 3то коло од квалификации од тимови ко Хелсинборг! Ако памтиш...
Немаше кој да преземе одговорност на себе!
Задњиве две титули (кога имаше каква-таква конкуренција) се по заслуга на Ибра! Лани со Парма после 2 месеца пауза влага второ полувреме и дава 2 гола!!! Па што имаш да кажеш за таков играч?? КАПА ДОЛЕ!
Сезонава 26 гола у Калчо лига, Капоканониере! И ти ми збориш за ЛШ, епа точно не може да игра против Видиќ и Фердинанд ко што игра против Каладзе и Јанкуловски или Легротаље и Григера (одбраните на конкурентите)... Кај беше Станковиќ со Манчестер?? Виера?! Фиго?! Твоите шампиони... што да играа без Ибра ќе дишеа прашина од Џенова и Палермо...
Требаше да сфатиш дека Ибра е шампионот кој го направи Интер ова што е! Ако не беше он, немаше да бидат 17, него ќе беа 14!
Сака да си оди? - Ок, нека оди. Ама Интер ќе изгуби многу, ќе биде премногу ослабен! Свесен ли си колку знае да биде незгодна тоа продавање на најдобриот играч!? Треба нов лидер, стрелец, нов ШАМПИОН! Кој ќе го замени?
- Никој пријателе, никој...
А ти и другите што плукаат по него, треба да стаат прст на чело и да се прашаат од кај се овие 17 титули...
Јас пак си мислев дека само јас го пратам Интер на тв, останативе на радио. Имало и некој друг.. :bravo:
Останав без зборови..
Па го крена во купот еднаш и Кордоба.. и тој е класа.. Ама Меси никогаш го нема кренато.. оти не е капитен.. а не класа.. 

, а пред тоа од дете бил за Јуве, а после ова со Интер, од дете бил навивач на Барса (памтете ми го зборот). Ибра не игра некој голем фактор во играта на Интер, како што некои помислуваат, 25 голови, од кои 20 голови се од невозможни ситуации, а само 5 се голови на типичен напаѓач (кој сфате - супер, кој не...ништо). Искрено јас посигрен сум кога СУпер МАрио е напред пред голот, него Ибра. И свесни сте и сами имате видено дека со голман сам, знае многу пати да ја заебе работата. Мене друго ме мачи. Другата сезона, остануваме без Ибро, купивме глупи играчи (само како се палевте на Суазо), овие играчи нема да прават разлика, Мота...глуп тука нема дискусии. Милито ти е младинец за ’билан, ако даде над 10 гола... Јас не пишувам никогаш ама буквално никогаш на овој топик (дур се напрат 1000 мислења, и на другиот ке пишам
), и најлошо од се е, што ние ке сме носители на зеро титули. Лига на шампиони со Милито? Ако не се помоча тој прва утакмица ... јас глава сечам. Се надевам дека Мурињо игра со новинарите и дека навистина ке купи уште барем 3 играчи.