Има проблеми со повредата на стапалото, најверојатно 3-4 месеци пауза. Ама Интер не се откажува
Се разгледуваат какви опции можат да се направат. Дали да дојде на позајмица па доколку се покаже добар да го купиме или пак да дојде сега па ако повредата му прави проблеми цела сезона да го вратиме и некои такви работи.
е супер само 3-4 месеца пауза...
доволно да го пропушти летниот тренинг и како кварезма изгубен да биде наесен!
Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders:5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari.
Strikers:8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 33 Alessandro Mancini, 45 Mario Balotelli.
еве кој се повикани!
очекувам креспо да стартува со оглед дека сигурно му е последна а и фиго дефинтивно ке игра!
упс моја грешка еве во интервјуто првпат сезонава ја открива првата постава!
Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Samuel, Chivu; Stankovic, Cambiasso, Muntari; Figo; Ibrahimovic and Balotelli
и наместо тој и барези стручниот штаб со помошниците ке ја водат утакмицата како начин да им се заблагодари мурињо за нивната работа!
п.с.исто така и утре ке добиеме нов трофеј за во витрините :helou::helou:
Поради тоа што заврши сезоната а не очекувам утре некојси супериорен гол како што гледавме досега веќе си ги одбрав најдобриот и најомилениот гол!
НАЈДОБРИОТ-Златан Ибрахимовиќ ИНтер - Фиорентина од слободен удар
НАЈОМИЛЕНИОТ и последен гол на мојот некогаш омилен играч Адриано против Милан
и поради тоа што денеска сите интеристи од форумот на кајгана се на излет во природа а јас сам си типкам овде ова ке биде најдолгиот пост на цел форум