Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tocno e deka Krespo potpisal za Genoa ili toa e nekoja glupost od strana na goal.com?
sry za latinicava

Според претседателот на Џенова, Креспо е веќе играч на Џенова

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“We worked everything out with Crespo's agent today,” Preziosi said on Radio Kiss Kiss. “I can say that Crespo is effectively a Genoa player.[/FONT]

А додека за Кварезма се чекало тој да се согласи и да стави потпис на договорот, а претходно веќе Интер и Џенова се сложиле за 50-50 од неговиот договор.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“As for Ricardo Quaresma, we are just waiting on the player to agree and sign but Inter are perfectly happy to implement co-ownership.[/FONT]

повеќе на http://www.channel4.com/sport/football_italia/may29m.html

86568342.png

:zver:

Малиот тресе бисери цел ден, прво Роналдо ќе му го барал дресот, а после и ова:

INTER, Balotelli: "If Cassano joins Inter...."
10:41| Eddy Akoglu | read 1460
Source: Gazzetta dello sport
12435921471229940254PhotobyGiacomo01.jpg
© foto di Giacomo Morini

Sampdoria forward Antonio Cassano is tracked by Inter Milan and negotiations could begin soon. In the meantime, Inter forward Mario Balotelli says : "We will win the Champions League if Cassano joins Inter".

Така е Марио, само Касано ни фали и се ни е решено, можат трофејот одма да ни го дадат.

P.S. Веста за Креспо е и на трансфермаркет, доаѓа од Џенова, Интер ја нема потврдено, но мислам дека нема промашување тука.

Oвие гол.ком се кретени невидени ... пред да пишат дека Балотели останува во Интер имаше нешо као *не мислам да останам во Интер* и дрн,дрн ..

А за Касано ... Едвај чекам =)

Има да газииииииииме ако дојде рошавиот =)

До каде е трансферот на Арнаутович,уште не се знае или треба само да потпише....

До каде е трансферот на Арнаутович,уште не се знае или треба само да потпише....
Имало некои проблеми со некоја негова претходна повреда . . . али чим го земаа Мота кој цела кариера на '' реанимационо '' ја помина, чим го земаа на времето Фадига кој имаше проблеми со срцето, ондак не гледам причина зашто не би го земале и Арнаутович . :)
Башка агентот негов цврсто стои на ставот дека тој ке биде играч на Интер .

Има проблеми со повредата на стапалото, најверојатно 3-4 месеци пауза. Ама Интер не се откажува

Се разгледуваат какви опции можат да се направат. Дали да дојде на позајмица па доколку се покаже добар да го купиме или пак да дојде сега па ако повредата му прави проблеми цела сезона да го вратиме и некои такви работи.

Има проблеми со повредата на стапалото, најверојатно 3-4 месеци пауза. Ама Интер не се откажува

Се разгледуваат какви опции можат да се направат. Дали да дојде на позајмица па доколку се покаже добар да го купиме или пак да дојде сега па ако повредата му прави проблеми цела сезона да го вратиме и некои такви работи.
е супер само 3-4 месеца пауза...
доволно да го пропушти летниот тренинг и како кварезма изгубен да биде наесен!

Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders:5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari.
Strikers:8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 33 Alessandro Mancini, 45 Mario Balotelli.

еве кој се повикани!
очекувам креспо да стартува со оглед дека сигурно му е последна а и фиго дефинтивно ке игра!

упс моја грешка еве во интервјуто првпат сезонава ја открива првата постава!
Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Samuel, Chivu; Stankovic, Cambiasso, Muntari; Figo; Ibrahimovic and Balotelli
и наместо тој и барези стручниот штаб со помошниците ке ја водат утакмицата како начин да им се заблагодари мурињо за нивната работа!

п.с.исто така и утре ке добиеме нов трофеј за во витрините :helou::helou:

Поради тоа што заврши сезоната а не очекувам утре некојси супериорен гол како што гледавме досега веќе си ги одбрав најдобриот и најомилениот гол!

НАЈДОБРИОТ-Златан Ибрахимовиќ ИНтер - Фиорентина од слободен удар

НАЈОМИЛЕНИОТ и последен гол на мојот некогаш омилен играч Адриано против Милан

и поради тоа што денеска сите интеристи од форумот на кајгана се на излет во природа а јас сам си типкам овде ова ке биде најдолгиот пост на цел форум :)

Каков црн излет бе .... вчера излет ми беше со ракија .... неможам да се освестам =)

Мене најдраг гол ми беше на Адриано со МИлан а по него на Маикон со Сиена :D:D:D

Каков црн излет бе .... вчера излет ми беше со ракија .... неможам да се освестам =)

Мене најдраг гол ми беше на Адриано со МИлан а по него на Маикон со Сиена :D:D:D
И јас брат претерав со пиење. Пиво па вино и денес ми пука главата.

А на каков излет се интеристите?

И јас брат претерав со пиење. Пиво па вино и денес ми пука главата.

А на каков излет се интеристите?
нема излет бе се ладам цел ден никој немаше постирано освен ја и затоа :)

:pos:
Срам да ви биде, билдате постови дур модераторите играат Сони.

Како и да е, очекувам победа утре, два гола на Ибра... И по можност, по еден на Фиго и Креспо, проштални.

Forza Inter!

:pos:
Срам да ви биде, билдате постови дур модераторите играат Сони.

Како и да е, очекувам победа утре, два гола на Ибра... И по можност, по еден на Фиго и Креспо, проштални.

Forza Inter!
Проштален натпревар е и за Круз, Виера а можеби и за Хименез, Обиња...
Па сите да дадат по еден проштален гол и да си пишиме 7+ :)

Може да се очекува победа во последното коло. Прво, поради срамниот пораз во Бергамо и поради Ибра.

Проштален натпревар е и за Круз, Виера а можеби и за Хименез, Обиња...
Па сите да дадат по еден проштален гол и да си пишиме 7+ :)

Може да се очекува победа во последното коло. Прво, поради срамниот пораз во Бергамо и поради Ибра.

абе има ли овде некој да писи трансфер спекулации за играчи кои си одат или треба да дојдат или нема???:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom