Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Телма само што кажаа дека Касано пред договор со Интер.Сумата....шпекулација е не ме факајте за збор,околу 11 милиони евра.
Овие денови ке се потпишел договорот,Оваа информација од Телма колку е веродостојна не знам,останува да видиме.....
Ибра Марио Милито Касно кој ти е тоа напад човече партал ќе правеме уште Снајдер и Карваљо да ги земеме и тамам убедливо најдобар состав ќе имаме.
Казнена експедиција се живо има да мелеме:helou:Тоа е идејата на Мурињо, Касано да биде плејот, самиот го потврди истото во едно свое интервју, само се сомнева во неговите дефанзивни задачи . Касано е вонсериски тип на играч, може да се снајде на таа позиција и те како, во Италија е веќе предокажан, само никаде не видов некоја сериозна ифнормација во врска со истово. . . стварно незнам од каде Телма излегоа со таква сигурност за Касано .И да дојде Касано пак ни фали ПЛЕЈ!!!
Реал? Челзи? Или можеби Бока? :smir:Кај сте бе џекчиња! :baeh: Ќе го продаваме Златко? Му најдовте клуб?Реал? Челзи? Или можеби Бока? :smir:
П.С. Касано е еден од ретките кои се надвор од Интер, а ги обожавам! :helou:
Не ми се допаѓа тоа што Касано доаѓа!
прво дисциплината а потоа фактот дека кога играше за голем клуб како реал се изгуби.
и да дојде не очекувам многу од него ама ако дојде се надевам ке ми го смени мислењето за него!
? :baeh::baeh:едит : Најблиску сме до ангажирање на Деко, за таа позиција, бар тоа го налагаат шпекулациите .