Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ко домаќини да се у пм, а и Верона близу е, Curva Nord удри еден викенд, 10 000 :) . А за голот, Ернан у негов стил, Forza Inter ! .

Имате и на ОБН пренос, да си знаете. Во меѓувреме, 1-1. :/

По тоа што го промаши Фиго на 0-1 коментарот ми беше, следи казна . . . не дека у принцип верувам на тоа непишано правило, али кога се игра против Киево и те како важи ( знаете на што алудирам ) . Капак на Се од 100 метра гол постигнаа, Цезар можеше бар да се обиде да интервенира али што е тука е, да се надеваме на подобар втор дел и победа .

п.с. Ништо чудно Круз да ја реши.

Каков гол на Балотели, што би рекол Рекалкати кога Балотели дава гол . . . . . . StraaaaooordiiiiMARIOOOO !!!! .

Тоа Балотељи 2:1!!!!! Леле како му легна на волеј!!! Мајстор!

мамата чергарска да му ја ебам!
лучиано селанецот гол ни даде!

Абе ај... Нека се гонат во неповрат, што по ѓаволите им беше проблемот денес во одбраната, како изгубени германци среде Драчево беа. Здравје.

Разочаран сум од играта на поединци, Максвел поради големата грешка при примениот втор гол ( по истата беше тотално изгубен ) и Фиго поради загубените топки, лошите пасови и ( според мене ) клучниот момент на овој натпревар, кога при 0-1 утна зицер, потешко беше да промаши . Едно ке беше 0-2 во 20та минута, али што е тука е, вечер сакам да изиграат нерешено скепариве или да победи Јубе, не за друго, да се прослави Скудетото со победа над Сиена во Милано . :smir:

Значи Максвел не знае да се ориентира во просторот, крајно ме разочара и ме изнервира. Имавме игра, ама џабе, а тоа најмногу ме нервира, кога резултатот не ни е во полза поради одредени поединци. Кога ни изедначија по вторпат пукнав, Максвел не го чуваше играчот, потполно се изгуби еба*е лигушот, абе професионалец е цц а не научи да прати траекторија на нафрлена топка. Истото се деси и при крај кога им подари корнер, леле каков глупак.

Фиго беше добар иако на крај ме изнервира исто со тие фантазирани нафрлени топки на 2 метри, господ да чува.

Браво за Балотели, секоја чест за неговата игра и постигнатиот гол, се повеќе напредува и тоа доста ме радува. :)

Првата утакмица кога ја игравте со Киево паднав само на вас , денес пак ве играм со Киево пак паднав само на вас.:toe::pos2:

Максвел разочара .....Толку имам да кажам ... ИЗгубен ГЕРМАНЕЦ !!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom