Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цезар : ,,Имам договор со Интер до 2012 и се надевам дека ќе го продолжам. Тука се чуствувам добро, сум среќен и сакам да ја завршам кариерата во Интер.”

Еве како треба да се сака Интер , а не како други луге ...

Цезар : ,,Имам договор со Интер до 2012 и се надевам дека ќе го продолжам. Тука се чуствувам добро, сум среќен и сакам да ја завршам кариерата во Интер.”

Еве како треба да се сака Интер , а не како други луге ...

Нека продужи уште година-две вака да праи чуда на гол, и јас лично ке покренам иницијатива да се праи споменик у негова чест :)

На трач.ком пише дека Јубе и Диего се договориле !?!?!?!? Мурињо кај си ?

На трач.ком пише дека Јубе и Диего се договориле !?!?!?!? Мурињо кај си ?
На секоја страница тоа го пишува , дури во интервјуто на Кака , тој вика , мило мие што Адри е срекен , и дека мило му е Диего што иде во Италија . т.е во Јубе :tapp::tapp:

На секоја страница тоа го пишува , дури во интервјуто на Кака , тој вика , мило мие што Адри е срекен , и дека мило му е Диего што иде во Италија . т.е во Јубе :tapp::tapp:

Сега контра удар да се удри со Виља има да пукнам од срека.....трпение ,трпение .....:helou:

Абе нас само еден ни треба, немаме крш тим па да правиме ремонт, тој што губи има право да се консолидира :vozbud:

Луѓе ..... мене ме степаа .... нема да бидам активен некој период .... фала ..... мамата

Фановите на Интер ширум светот се нервозни поради изјавата на таткото на Диего кој рече дека имал разговор со Морати но Интер не биле заинтересирани.

Викаат како можевме да дадеме 30 милиони за Кварезма а сега кога Јуве го купува Диего за 26 да не превземеме ништо.

На сите ни е јасно тоа освен на Мурињо, Бранка и Морати.

очигледно е дека мурињо има некоја друга идеја за следната сезона!
а и диего е уште играч на вердер!
додека не го видам со дрес на јубе во раката јас сеуште сметам дека и интер се наддава за него!
за оваа сезона сакам сите трансфери да се завршат до почетокот на јули или средината за да се уиграат сите заедно а не како лани кварезма да се губи среде терен!

И јас пишав погоре во еден мој пост баш тоа.Додека не го видам Диего во рака со дрес на Јубе,Интер уште има шанси да го дрпне во последен момент.Само да се исконтактира со него и мислам дека завршена работа,кај нас ке дојде,нема да се проблем парите,Интер е најбогат клуб во Италија и мегу најбогатите во цел свет.
Сигурно и Диего сака да игра во Интер и да учи од тренер како Мурињо,само треба да се повлече потег и да се понуди некое милионче повеке и наш е после.:smir:

Де бе луѓе, некои го слават доаѓањето на Диего , за лузериштето од тренер шо го имаат, тоа е главната тематика пола сезона, други праат муабет за Скудетото . . . разликата е евидента е*аго .

На денешниот прес новинарите го запрашаа Мурињо за Дрогба и Милито. Рече дека со Дрогба е добар пријател зошто поминал три добри години во Челзи а за Милито не можел да каже ништо зошто не го познавал. И додаде се надевам дека ќе се промени тоа...

Со ваква изјава 99% е сигурно дека Милито ќе биде наш играч. Мислам дека добиваме добар голгетер кој ќе може да му парира на Ибра.

Останува прашањето за плејмејкер??? Моја желба е да го земем Рибери со кого ќе имаме креативност и Мело кој повеќе игра како ДМЦ ама е и прилично офанзивен зошто е Бразилец. Така ќе добиеме на офанзивност а догодина ќе го имаме Коутињо за кој се надевам дека ќе биде тоа што е Кака за Милан.

Еве кој се повикани :

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 42 Joel Chukwuma Obi.
Strikers: 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 33 Amantino Mancini, 45 Mario Balotelli.

Ready for Chievo :)

116247.jpg

116254.jpg

На денешниот прес новинарите го запрашаа Мурињо за Дрогба и Милито. Рече дека со Дрогба е добар пријател зошто поминал три добри години во Челзи а за Милито не можел да каже ништо зошто не го познавал. И додаде се надевам дека ќе се промени тоа...

Со ваква изјава 99% е сигурно дека Милито ќе биде наш играч. Мислам дека добиваме добар голгетер кој ќе може да му парира на Ибра.

Останува прашањето за плејмејкер??? Моја желба е да го земем Рибери со кого ќе имаме креативност и Мело кој повеќе игра како ДМЦ ама е и прилично офанзивен зошто е Бразилец. Така ќе добиеме на офанзивност а догодина ќе го имаме Коутињо за кој се надевам дека ќе биде тоа што е Кака за Милан.
Само Рибери може да ја надомести утката со Диего ( иако ништо не е официјално ), т.е. Рибери е моментално у топ 5 најдобри играчи на денешницата, бар според мене, но сепак правиме муабет за играч кој е алфа и омега во Баерн Минхен . . . не во Монако, Вердер или Леверкузен .
E сеа ако не обезбедат пласман за ЛШ, ке биде полесна цел, али убеден сум дека нема само Интер да биде екипата која е заинтересирана за него.
А за Милито, супер партнер добива Ибра во нападот, али цената осеќам ке е превисока за играч кој е веќе 30 години стар .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom