Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелееее Цезар цар еј......се чудев вчера што се одбрани уште волејот од 2 метри да го одбранеше ццц

0KHAGANP--346x212.jpg

Што мислите вие за повредава, според сликава сепак се работи за болка, информациите до кои јас дојдов велеа '' He might have sprained his ankle or twisted his knee '' . Ваквите повреди во принцип се санирале за месец дена, што значи дека нема да игра со Јуве . Денес се чекаат и резултатите од тестот, па и официјално да видиме колку време ке отсуствува .
Добри вести се што денес цел тренинг одработиле и Киву и Матераци што значи проблемите на централните позиции во одбранта полека се решаваат, Бурдисо и Хименез имале посебна тренинг сесија поради суште несанираните повреди што значи во блиска иднина клупата на Интер ке може да смета на нив .

И еден дел од Inter.it на кој Чекич многу би се израдувал, сепак се работи за неговиот alltime favourite player : Paolo Orlandoni is returning from China where, in recent days, along with former Nerazzurri Benoit Cauet and a delegation of the Society, attended the opening of the new outlet for FC Internazionale in Beijing.
- незнаев дека дечково сеуште е дел од Интер, очигледно ја кине лентата при отварањето на продавниците :D .

* Информации за денешната тренинг сесија ги прибрав од Inter.it, додека делот за повредата на Маикон го собрав од live коментарот на goal.com .

Се работи за кинење на бутниот мускул и мислам дека токму и на сликава Маикон се држи за него. Денеска ќе се знае точната дијагноза само после 6-7 пошто кај нив сега гарант е некаде 8-9 и уште спијат сите:pos2:.

Имаше шпекулации дека ќе паузира еден месец ама никој не сака да прогнози зошто добро памтиме како се опорави пред дуелот со Милан. Тогаш имаше стравуавња дека ќе паузира околу 15 дена а он се појави на терените за два.

Иначе неговиот агент бара повеќе од бедните 2 милиони што ги добива Маикон и стварно заслужува барем колку дрвото Виеира 5 милиони

И незнам зошто ама во последно време многу почна да ми се допаѓа играта ма МЕЛО. Дечкото ги има предипозициите на Есиен и Диара или пак Макун а сепак е технички каде каде подобар од нив, Бразилец е има малку магија во неговите нозе. Полека ми станува прв адут за замена на Виеира а башка веќе игра добро во Серија А.

еве ја најјакта шпекулација од срање.ком
Интер го договори Милито со џенова!
Најверојатно така и ке биде, првото засилување за Интер наредната сезона, Милито, така пишува и на fcinternews, ке заработува 3.5 милиони по сезона и ке потпише 3 годишен договор . Цената зависи од пласманот на Џенова во првенството, плус, можно е вклучување на дел од непотребниот материјал во овој трансфер, се споменуваат Суазо, Круз и Хименез .

Најверојатно така и ке биде, првото засилување за Интер наредната сезона, Милито, така пишува и на fcinternews, ке заработува 3.5 милиони по сезона и ке потпише 3 годишен договор . Цената зависи од пласманот на Џенова во првенството, плус, можно е вклучување на дел од непотребниот материјал во овој трансфер, се споменуваат Суазо, Круз и Хименез .
Кај големите клубови како Манчестер, Интер, Милан, Барселона и тн.. не ми се свиѓа размислувањето во трансфер политиката. Слично нешто како Интер направи и Манчестер со ангажирањето на Бербатов за 30 милиони фунти а можеа да го земат за 10 колку што го плати Тотенхем.
Истото сега и со Интер ке платат 20 милиони за играч кој можеа да го земат од Сарагоса за 2. Нејкат доволно да ризикуваат, не знам зошто.

Кај големите клубови како Манчестер, Интер, Милан, Барселона и тн.. не ми се свиѓа размислувањето во трансфер политиката. Слично нешто како Интер направи и Манчестер со ангажирањето на Бербатов за 30 милиони фунти а можеа да го земат за 10 колку што го плати Тотенхем.
Истото сега и со Интер ке платат 20 милиони за играч кој можеа да го земат од Сарагоса за 2. Нејкат доволно да ризикуваат, не знам зошто.
Кога играше тој за Сарагоса , сакаше да се врати во Џенова , имаше понуди од поголеми клубови , ама ете таму сакаше да се врати. Незнам колку е точно ова дека веке е се договорено , но за мене сеедно е дали ке дојде или не , дека го сакам Адри во прв состав изгледа затоа:toe:

Поке загрижен сум за плеј него за напагач.
Диего , Афелај или Хамшик:smir:

mora da se pravi cistka vo klubot na nekoi igraci gabe istroseni se ne biva so niv vo liga na sampioni stankovic viera figo materazi maksvel i uste nekoj mora da se smenat :nenene:

Дечки ова со Милито дали е веродостојна информацијата? Знаете какви се италијанските медиуми. Милито е добар, но сеуште ни фали плеј Диего, Фабрегас или Есиен.

Дечки ова со Милито дали е веродостојна информацијата? Знаете какви се италијанските медиуми. Милито е добар, но сеуште ни фали плеј Диего, Фабрегас или Есиен.
Aбе знаеш како рекле , кај што има чад има и оган . Но не верувам дека се е завршено , можда се договориле со Милито , но со Џенова тешко , ке бара повеке пари , нон-стоп претседателот изјавуваше дека Милито не е за продажба ... бла бла ..

sega za sega mozebi se spekulacii

An Inter Fan’s Summer Transfer Wish

#1 - Sergio “Kun” Agüero
#2 - Samuel Eto’o

sega za sega samo ova uspeav da go iskopam

Gazza to join Mourinho at Inter Milan

26.03.09 Tottenham legend Paul Gascoigne is set to return to Italy - at Inter Milan.
The former Lazio midfielder has been offered 'work experience' by Inter coach Jose Mourinho as he seeks UEFA coaching badges and earn a place on the Rangers staff.
“I’m working through the ‘B’ badge at the current time,” he told Setanta Sports News.
“The PFA have offered their help, Sir Alex Ferguson has offered his help. Jose Mourinho has asked me to come over to Milan to work with him and look at the way they work.
“I have some of my own ideas as well though.”
Focusing more on his intention to get involved at Rangers, Gascoigne revealed the final decision will be left with Smith, and the England man is quite willing to prove to him that he is up to the job.
“The main man with David Murray is Walter Smith. Walter wants me to do well in all parts of my life, but with Walter you’ve got to be spot-on.
“He’s a perfectionist, so am I, but I need to be right on it before anything happens.
“Rangers is such an unbelievable club. I left Rangers too early, but I left Rangers because Walter Smith left.”
Like with Mourinho, if Gazza was to spend time at Inter, president Massimo Moratti is sure to be chuffed with the global publicity his presence would generate around the world.

Агентот на Аквафреска вели дека му било кажано од управата на Интер дека сакаат да го вратат напаѓачот на Сан Сиро и дека плановите за следната сезона биле клубо да има 4 напаѓачи. Два млади Аквафреска и Балотели и двајца искусни Златан и ?????.

Ако е точно ова или Адри ќе ни отиде за џабе пари или воопшто нема да потрошиме за засилувања на нападот. Мене не ми се допѓаат ниту двете опции.

Уф ме изненадува ова. Зошто би го зеле Милито, кога можеме да си го вратиме Аквафреска, штознам ова некако неразумно ми делува иако не оспорувам дека Милито е ѕвер напаѓач и дека во Италија прави лом.

П.С. Гледам никој бе не му пиша на Boys-Nord добредојде, срамота :)

Официјално од мене во име на сите, добредојде Boys-Nord :helou:

Да се загрееме малце :)
edit: еј да бе Welcome Boys Nord :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom