Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене мие страв за да го купиме Диего не знам дали ќе се докажи во ITALY.
Мислам дека ако Мур сака играч за врска тоа ќе биди некој докажан во италијанското прве.. сакам да кажам дека еднаш се заеба Мур со Кварезма и нема да ризикува

Еве една добра вест...
Манчини ќе си најде нов клуб во Јули, што значи дека Интер повеќе нема да мора да му исплаќа плата на својот бивш стратег кој има договор со клубот уште 3 години... ТУКА

Интересно, пред некој ден прочитав дека Манчини би прифатил да се врати во клубот доколку морати го побара назад :) ТУКА

Еве една добра вест...
Манчини ќе си најде нов клуб во Јули, што значи дека Интер повеќе нема да мора да му исплаќа плата на својот бивш стратег кој има договор со клубот уште 3 години... ТУКА

Интересно, пред некој ден прочитав дека Манчини би прифатил да се врати во клубот доколку морати го побара назад :) ТУКА

...А тоа е никад :)

Ако Диего е на листата на Мурињо тогаш сигурно го зимаме.
Морати никогаш не штедел а верувам ни сега нема да штеди.

Изгледа јубе ни го зема Диего , ке мора ние да понудиме поке од 4 мил , нека ги зема 5те од Виеира и решена работа ..
http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=b122e2e2-7e8e-4491-a0ed-9e070c2b66a7&ln=3&typeBack=default
Јувентус постигнал договор со Диего но не и со клубот.
Значи потои простор и други тимови да испратат понуди за играчот и да преговараат со него.
Како што рече ти, Виера зема 5-6 милиони...
Адниано зема исто така 5-6 милиони, а можеби е време да се ослободиме од него. Круз, Креспо, Фиго, Хименез, Ривас, Матераци, Максвел, Суазо...
На дел од нив можиме и да заработиме некое милионче. Најверојатно ќе заминат скоро сите кои го споменав, а ќе дојдат само неколку играчи што значи дека има простор да им се понуди поголема плата.

ке ги буушиме ли гнидите ? утре од 19 така? ФОРЦА ИНТЕР

Сега има интернационални натпревари, Интер игра следен викенд. И незнам зошто секаде ја пишува од 19 јас таков термин во Калчо не памтам.

Што се однесува до Диего, немора да значи дека ставрно има потпис со Јуве. Тутоспорт лани во Торино го донесе и Варт и Чаби Алонсо. Има време до јули а и ќе има братска делба Авкилани-Диего-Хамшик. Еден кај нас еден кај нив, третиот пак кај нас:pos2:

и ја се бунев сеа си викам шо нема изјави на мурињо и шо нема кој се повикани коа ми кажа еден другар имало квалификации!:kesa:

и ја се бунев сеа си викам шо нема изјави на мурињо и шо нема кој се повикани коа ми кажа еден другар имало квалификации!:kesa:

Честито 3000 мислење вмроФче :):smir: Негооо Ибра игра ли за Шведска ? има појма некој :toe: и кој од другите играчи ни е у туѓина :)

Честито 3000 мислење вмроФче :):smir: Негооо Ибра игра ли за Шведска ? има појма некој :toe: и кој од другите играчи ни е у туѓина :)

Еве го мојот пост што си го утнал :)

9 играчи се повикани за настап во нивната репрезентација:

Болѕони - Младинската репрезентација на Италија
Маикон, Цезар, Адриано - Бразил
Станковиќ - Четниците
Самуел, Занети - Аргентина
Мунтари - Гана
Обиња - Нигерија

Ибра очигледно не е повикан, и сеа си одмора некаде во Комо :)

П.С. Честито Адриано и од мене, и да изгубите на избори :)

Ги читам сите постови , незнам како ми промакнал овој, ИЗВИНИИИ :smir: :) ех да знаете како ми беше коа читав 800 страни за два дена на предходната тема, очи ми испаднаа :) и не мешај политики тука, мразам политика мразам политичари СВЕ МРАЗАМ :) а Ибра третман ко крал добива од Лагербек, коа му се игра си игра коа не, му вика ај ме мрзи да летам сеа таму, ке дојдам коа ке затребам:)

лежи одмара подалеку од жена му поблиску до швалерка му:pos2:

п.с.најсериозно не мешајте политика!!!

Па со вакви тапа банери ко твојов, ја ебеш темава... На 18 години се замараш со тоа... Па што ќе праиш на 30?! Ај нема везе, ти си знаеш... Само тргни го банерот, попаметно изгледаш без него...

Па со вакви тапа банери ко твојов, ја ебеш темава... На 18 години се замараш со тоа... Па што ќе праиш на 30?! Ај нема везе, ти си знаеш... Само тргни го банерот, попаметно изгледаш без него...
тоа каков е банерот е моја работа и реков дека нема да делам овде политика и да се расправам.
на крај краева шо се замарам да ти објаснувам едноставно си се повлекувам од темава и од луѓе што првен ценат потпис а после мислење!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom