Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер и Рома имаат одлични трансфер односи, можеби и најдобрите во Италија од една страна, а од друга страна сметам дека овој трансфер е можен поради фактот дека Аквилани е незадоволен од платата (што автоматски дава слика дека Рома и не е толку врежана во неговото срце). Де Роси секогаш давал изјави дека е од Рим и нема да ја напушти Рома, но истото никогаш не го изјавил Аквилани. Вие како фанови на Рома сигурен сум дека ја чуствувате разликата во приврзаноста кон клубот на Де Роси и Аквилани, како што јас ја чуствувам на онаа приврзаност на Занети и на Виера. Се надевам ме свативте што сакав да кажам.
Инаку потпишувањето на договор нека не ве залажува, истото се деси и со Насри, па во наредните денови стана играч на Арсенал.

На вас е да очекувате Аквилани да остане, на нас да се надеваме дека ќе дојде (секако доколку влезе во списокот на Мурињо).

Аквилани е дете на Рома, и кога не си отиде летово, кога јавно Претседателот на Јуве понуди 30 милиони за неговите услуги сигурно нема да си оди..И меѓу навивачите е познат како „IL Roma bambino“, прекар кој досега го носел само Тоти...
За болдираното грешиш..Неколку пати кога Јуве јавно сакаше да го доведе Аквилани во Јувентус минатото лето, тој изјавуваше дека Рома е негова љубов и дека сака да остане во Рома, и дека Рома му е во срцето..

Паметиме дека од Реал на времето стигаа понуди и од 60 милиони за Франческо Тоти, ама Рома не се дрзна да го продаде..Летово се докажа дека истото го планира Рома и со Аквилани...

Големиот капитен Хавиер занети го прослави својот 634 настап за интер и го израми скорот по настапи со најдобриот капитен на сите времиња Џакинто ФАКЕТИ!
114741-500.jpg

Големиот капитен Хавиер занети го прослави својот 634 настап за интер и го израми скорот по настапи со најдобриот капитен на сите времиња Џакинто ФАКЕТИ!
114741-500.jpg
Секоја чест за Занети..Легенда како на Интер така и на Италијанскиот фудбал..Она што го има тој направено, ретко кој фудбалер го направил во Италија..Секоја чест за него, вистински фер плеј играч, секоја чест и респект за него...Морам да ја забележам оваа негова изјава:
“Сеуште се сеќавам на мојот прв ден во Интер. Пристигнав со пластична кеса во која беа моите копачки, и поминав низ толпа фанови кои се прашуваа кој сум јас.”

Секоја чест..:bravo:

Сеуште се сеќавам на мојот прв ден во Интер. Пристигнав со пластична кеса во која беа моите копачки, и поминав низ толпа фанови кои се прашуваа кој сум јас.”
потоа јас се свртев и им запеав малце од тони зен-кој сум јас кој сум јас-јас сум интелект покажи респект влагам во полн ефект!:pos2:
добра верзија а :smir:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Franceso Bolzoni.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli

повикани за со реџина-одбранава ЦВЕТА!!

според мене овака би изгледале утре.
-----------цезар-----------
Мајкон-ривас-камби-сантон
-----------виеира----------
занети---станковиќ--мунтари
-------Ибра------балотели---

се надевам Максвел и Круз ке добијат шанси.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Franceso Bolzoni.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli

повикани за со реџина-одбранава ЦВЕТА!!

според мене овака би изгледале утре.
-----------цезар-----------
Мајкон-ривас-камби-сантон
-----------виеира----------
занети---станковиќ--мунтари
-------Ибра------балотели---

се надевам Максвел и Круз ке добијат шанси.
Сега ќе те прашував кај ти е Камби, па го видов во одбраната :)
Се надевам дека нема да има многу работа одбраната, бидејќи во овој состав не е на потребното ниво...

Според Il Corriere Dello Sport, Морати и Мурињо на еден состанок разговарале за трансфер плановите на клубот, и како најзвучни имиња се споеменуваат Диего и Бруно Алвес.
Статијата ја има на гоал.цом

Среќа Адриано никој не го бара, иначе... :)
Очигледно треба да се продаде овој играч, пак почна да се пишува дека се враќа на своите стари навики, а кај има чад има и оган, така да...

/шут

Среќа Адриано никој не го бара, иначе... :)
Очигледно треба да се продаде овој играч, пак почна да се пишува дека се враќа на своите стари навики, а кај има чад има и оган, така да...

/шут
Се повредил после тренинг и затоа не бил во составот , имаме многу повредени , Бурдисо , Матераци , Кордоба ,Киву, Фиго еве и Адриано , Самуел суспендиран ...

Мурињо кажа дека во одбрана ке играат : Маикон , Ривас , Камбиасо и Сантон..Очекувам Виеира да игра на местото на Камби , а напред Ибра и Марио .
Им посакувам многу срека на Рома вечерва :)

Мурињо казнет со 25.000 евра
21.03.2009.
Тренерот на Интер, Жозе Мурињо, ќе мора да плати казна од 25.000 евра, поради „долгиот јазик“ и непримерните изјави во медиумите. Имено, португалскиот стратег на клупата на „нероаѕурите“ изјави дека Јувентус може да им каже едно големо благодарам на судиите, кои постојано ги фаворизираат на средбите во Серија А лигата.

Мурињо покрај ова додаде дека првите луѓе на Јувентус знаат одлично да манипулираат и со медиумите и да го вртат јавното мислење против него и неговиот клуб, кој станал „бабарога“ за фудбалските фанови.

Aман бре го утепаа човеков сите парии му ги собраа само казни плаќа :pos:

има мурињо пари за да се гз да се брише со нив ако сака:smir:

ајде јуве нека завршат 2-2 сакам порано да си ја земеме титулава за младинците да ги играат последните 5 кола.
п.с.дечки ако е предизборен молк и ако ацид ја заклучи политика тоа незначи дека и фан клубов е затворен:smir:

Мурињо: "Парична казна? -Ајде да донираме во хуманитарни цели"

114790.jpg
Реџина заслужува респект. Тие се наоѓаат во многу лоша позиција и од сега па натаму секој меч и секој освоен бод за нив ќе значи опстанок!
Тие ќе бидат доста мотивирани утре на Џузепе Меаца, но јас верувам во мојот тим и одговорот кој истиот ќе го даде. Ние имаме предност на табелата. Ние не мора да чекаме и да видиме како изиграле останатите, нема од што да се плашиме, не зависиме од никого. Нас ни требаат уште 23 бодови за да ја освоиме титулата и ова е единственото нешто кое ме интересира мене. Во однос на тоа кој тим ќе игра, мојата единствена тајна за утре е начинот на кој ќе играме. За играчите има само неколку дилеми. Во одбраната ќе игра Камбиасо покрај Ривас, со Маикон и Сантон по бековските позиции.
Што се однесува до казната која ја платив не би ми пречело и да платам двојно повеќе ако знам дека тие пари ќе одат за децата од Африка, семејствата кои имаат проблеми или да се изградат фудбалски игралишта онаму каде нема.

Еј како беше таа страната, adathe athde.net .... не ми текнува, ако може да ја пишете утре да немам нервози дур го пијам утринското кафе у 3 пред утакмица :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom