Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа баш глеам на TeleSport Romania даваат утакмица Рома - Интер од 2004. 3-3 е 70та минТимот е
------------Толдо---------------
Зе Марија - Бурдисо - Кордоба - Занети
------------Камбијасо----------------
Верон--Станкович--Давидс--Рекоба
------------Адриано--------------
Тимот ф-ционира перфектно. Средниот ред да не праиме муабет :wink:
Јас за следна сезона би сакал нешто слично да видам, нешто во овој стил :
-------------Цезар-------------
Мајкон---Кордоба---Самуел---Занети
------------Камбијасо----------
Кварезма----Диего----Хамшик
------Станкович(или некој нов)-------
------------Ибра (нормално)-------
Ова е според мене супер комбинација, ама барем малце од ова да се оствари за следна сезона пресреќен би бил.
интер водеше 3-1 па заврши 3-3 дали сум во право?:smir:
Сантон тука, доста му е на Занети. Само да не го прочита постов ИбракадабраСеа баш глеам на TeleSport Romania даваат утакмица Рома - Интер од 2004. 3-3 е 70та минТимот е
Ова е според мене супер комбинација, ама барем малце од ова да се оствари за следна сезона пресреќен би бил.
Сеа баш глеам на TeleSport Romania даваат утакмица Рома - Интер од 2004. 3-3 е 70та минТимот е
Сантон тука, доста му е на Занети. Само да не го прочита постов Ибракадабра![]()
Ај ќе го остам нека поигра уште 2 сезониХехехехе што рчкало си значи :pos2::pos2::pos2:
Остај го капитенот уште 2 сезони минимум, после ќе му ја мислимеИ јас ќе бидам за Сантон тогаш
![]()
Ај ќе го остам нека поигра уште 2 сезони
Адриано повторно се враќа на старо. Во последно време повторно имал "интересен" ноќен живот, а батето бара нов договор.
Ова го прочитав на трач.ком (goal) но сепак доколку е вистина време е да се ослободиме од бразилецот. Зема 5 милиони по сезона, а договорот му завршува во 2010.
Тоа значи дека на крајот оваа сезона треба да се продаде и да се заработи некое милинче на него. Го имаме Аквафреска кој ќе се врати од Каљари на крајот на сезоната.
А Диего Симеоне го советува Интер да го купи Маскерано.
ВО право си тука.. Имаме на таа позиција звер.. Камби. На та позиција може да играат Дејан, Мунтари и Занети, што значи дека ни треба еден одличен плеј. Не многу скап, и можеби едно од најдобирте алтернативи во моментов е Деко. Имаше шпекулации за негово заминување од Челзи, па иако денес демантираше, мислам дека е реална опција. Поефтин, поискусен и подокажан од Диего.Занети мислам дека има договор до 2012, значи можно е да игра уште 4 години - зошто да не!
А ако е вистина ова за Адриано, мислам дека и тој ќе се приклучи на списокот за продавање на Мурињо ова лето. Премногу му се даде шанса, а воопшто не ја искористи. Поима немате колку ми е криво за Адри, ама кога не сака, не сака. Аквафреска може да го пробаме што играч е, иако мислам дека од 100 милионскиот буџет на Мурињо за трансфери, ќе биде оддвоена голема сума за некој напаѓач. Е сеа дали ќе биде Агурео или Дидиер незнам.
П.С. Си имаме ние ѕвер на таа позиција. Маскерано е добар но не и неопходен за трансфер. Ако мислиме да земаме играч на таа позиција, може Кварезма + пари за лавот Есиен![]()
Зошто баш од нив? Земи си од Занети, Камби, Маикон, Станкович...posleden sovet.za 5 min treba da poracam dres od inter.IBRA,ADRI,CHIVU koj odo vie??
Добар изборod maicon:helou::helou: