Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj со среќа од мене...Сега навивам за вас со цело срце...

Примивме гол од прекин , неколку добри шанси , пречка ...

Се надевам на гол во второ полувреме , задоволен од играта , не од резултатот..

Да продолжат вака гарант паѓа гол. Многу рано примивме што не е на арно али оптимист сум, ќе биде FORZA INTERR!!!!

Нова игра на среќа .... МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !!!!!!!

СЕмето нивно.......

Многу мие мака што не влегоа шансите на Ибра , едната со глава во пречка , едната после контрата покрај голот...

Станковиќ две добри шанси но нема завршница , сакам и јас гол од прекин..

Виеира не го чуваше добро Видиќ..
Ако играме вака , ако влезе и Адриано , мислам ке ставиме гол.

Господ да ни помогне ..

Премногу лесен и наивен гол примивме, Видиќ го сврте Виера за 180 степени не знаеше овој кај се наоѓа што му е вообичаена состојба. После тоа многу промашувања но добро е што правиме шанси. Малку поголема концентрација фали и ќе ја затресеме мрежата. Мурињо се разбира за брзо време ќе интервенира нема повеќе што да се загуби. Ако успееме да израмниме ќе гледаме вистинско катанаџо. Играме подобро од првиот натпревар кога бевме под притисок и тоа мораме да го искористиме.

Мерак ќе ми биде да им бапне виеира гол .... па да ги чујам пичките на театарот на среќковците ..... АЈт идам до надвор да се издувам ... попиздев дома...

Само Мансини место Станкович и идемо даље !11

И јас се надевам дека ќе отпадне Манчестер, од чиста причина што само англиски екипи гледаме во завршница!

Заслуживте најмалку нерешено......а ако им дадете на овие Ѓаволите еден гол(а тоа секако ќе биди, само е прашање на време) во второ полувреме....џабе им е се после :pos2::pos2::pos2:
Сега ќе се бранат 100%
Мурињо сега ќе збесни и ќе го внесе Адријано...тешко на овие црвените после :toe: позз....ајмо форца Интер

Напаѓање на Олд Трафорд со толку многу шанси = Самоубиство! :tapp:

Овој Ибра толку е колнат во ЛШ што нема дадено гол од ... (и јас заборавив од кога :tapp:). Моја прогноза за второ: Ако продолжиме вака со промашувања 2-0, ако не послужи среката и Станковиќ да погоди бар еднаш како што знае 1-1 одиме понатаму :toe:

п.с. Голот на Манчестер-позната приказна, на секоја утакмица е исто, притискаат 10 мин. и успеваат во намерите. Еве го сеа Мунтари ке ја реши :tapp:

Ај со среќа, па да го видиме Мурињо во клизачки стил на крајот :vozbud:

Нема да има два гола, штета.

Нема среќа Интер во големите натпреварувања, истото се случуваше и пред неколку години кога Интер во невидена форма играше против Милан во ЛШ и беше отпаднат. Засега играчите изиграа добро, како што се очекуваше од нив со мали исклучоци но, резултатот не го кажува тоа, а сепак тоа е она што се гледа на крајот. Резултатот.

Еве, тоа е тоа.

Браво за играчите и за трудот и залагањето. Ах, ми се плачи вака кога гледам дека се е залудно.

Не си ги искористивме шансите и тоа е тоааа.....:uvo:

Честитки за играта , за трудот , за трчањето..
Едноставно немавме срека ...

Неможам да речам тој и тој не изиграа убаво , сите се трудеа , сите убаво играа , Ибра одличен натпревар изигра , немавме срека , 1 пречка , 1 статива ...

:toe::toe::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom