Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Мурињо му ја наместил, гарант![]()
Не бре оваа е келнерката од неговиот бордел

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мурињо му ја наместил, гарант![]()
Јас мислам дека треба да престанат разговорите со Мурињо на таа тема.Можеби тој во своите изјави асоцираше на нешто друго но, факт е дека јас одлично ги разликувам титулите и нивното значење.За моите години поминати во Милан, за секој негов пехар јас сум подигнал по 5“-издвои легендарниот дефанзивец на “росонерите„
:nesum::nesum:
Јас мислам дека треба да престанат разговорите со Мурињо на таа тема.Можеби тој во своите изјави асоцираше на нешто друго но, факт е дека јас одлично ги разликувам титулите и нивното значење.За моите години поминати во Милан, за секој негов пехар јас сум подигнал по 5“-издвои легендарниот дефанзивец на “росонерите„
:nesum::nesum:
Како што најави овај каубоецов наш утре играме со прв тим и Златан од првата минута! А кладилнициве коефициентите ги дале 2.6 2.9 2.6 ...
што значи утре ке биде една убава двојка со 2.6 коеф!
Одамна не сум добил на Интер на така добар коефициент.. од времето на Купер ни даваа така високи коефициентисега мислат дека или не сме во форма или ќе се чуваме за Манчестер.. а каубоецов вика.. тој што нема да се залага утре нема да игра со Манчестер..
е па видете сега..
мене ми одговара и тактика само со младинците се додека бурдисо е далеку од стадионот.У право си... Уфф не знаев дека е 2.60! одличен коефициент...
Златко и Балотели нека играат, и Виеира нека седи на трибина. Тоа е правилната тактика![]()
давајте линкови бе хакери
Eve uste edna www.rojadirecta.com So sreka:baeh:.Чекај, покасно накај 5, инаку на atdhe.net би требало стандард да ја има.