Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Адриано Галијани вика дека никогаш не би го ставил Мурињо за трењер на Милан!
:pos:
Не би го ставил бидејки никогаш не играл за Милан и никогаш не освоил трофеј со Милан!
:raz:
Тогаш арен му е Анчелоти, така јас мислам.. Сепак, нити ние навивачите на Интер не смееме, а да не признаеме дека со Анчелоти нивната цел е достижна - третото место!
:pos:

Јас мислам дека треба да престанат разговорите со Мурињо на таа тема.Можеби тој во своите изјави асоцираше на нешто друго но, факт е дека јас одлично ги разликувам титулите и нивното значење.За моите години поминати во Милан, за секој негов пехар јас сум подигнал по 5“-издвои легендарниот дефанзивец на “росонерите

:nesum::nesum:

Oпасни станаа пензионериве у последно време:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Тие да се рамнат со Мурињо???Па Мурињо е ГОСПОД за нив бе:vozbud:

Јас мислам дека треба да престанат разговорите со Мурињо на таа тема.Можеби тој во своите изјави асоцираше на нешто друго но, факт е дека јас одлично ги разликувам титулите и нивното значење.За моите години поминати во Милан, за секој негов пехар јас сум подигнал по 5“-издвои легендарниот дефанзивец на “росонерите

малдини попаметно му е да се ќути ..... нека се облече добро да не настине

И со ова што сакаше да кажиш? Како прво правиш споредба помеѓу тренер и играч! Како второ лошо ти го преведиле од кај што си го прочитал.. сега ке те просветлам.. да не грешиш..
Кога веќе сакаш да правиш споредба играч со тренер тогаш прави ја целосна.. ама гледам не се разбираш од толку..

1. Малдини е активен фудбалер од 1984 година односно ако не знаеш математика тоа се 25 години!
2. Мурињо е тренер од 2001 години односно ако си заборавил одземање и собирање тоа се 8 години!
3. Малдини за 25 години има освоено 7 првенства, 5 лига на шампиони, 1 куп, 4 супер купа на Италија, 5 Уефа супер купа и 1 светско клубско првенство!
4. Мурињо за 8 години има освоено 4 првенства (+ 1 годинава со Интер = 5), 4 купа, 1 уефа куп, 1 лига на шампиони и 3 супер купа!
5. Малдини годинава се пензионара, можиш да ставиш што викаат модераториве клуч на неговите трофеи!
6. Мурињо ке биде тренер уште најмалку 20 години, а за да не го помине Малдини во тие 20 години треба да не освои 2 првенства, 4 лига на шампиони, 1 супер куп, 1 клубско светско првенство и 5 супер купа на Европа! Памти што ти велам..
7. Ако беше малку попаметен ке заклучеше дека компарации меѓу овие двајца не се можни, исто така ке увидеше доколку прочиташе официјална изјава на Малдини дека тој сакаше да кажи дека има 5 трофеи од Лига на Шампиони, а Мурињо само еден! Тоа е причината поради која ова изјава беше дадена..

Ајде сега легни си..

Ајдееееееее Ibracadabra свака част,поштувам ова,го утепа на место!!!!!Браво браво:vozbud::vozbud:Ај сега стварно легни си и не постирај на наш фан-клуб без врска,само провоцираш.

Како што најави овај каубоецов наш утре играме со прв тим и Златан од првата минута! А кладилнициве коефициентите ги дале 2.6 2.9 2.6 ...
што значи утре ке биде една убава двојка со 2.6 коеф!
Одамна не сум добил на Интер на така добар коефициент.. од времето на Купер ни даваа така високи коефициенти :pipi: сега мислат дека или не сме во форма или ќе се чуваме за Манчестер.. а каубоецов вика.. тој што нема да се залага утре нема да игра со Манчестер..
е па видете сега..

Како што најави овај каубоецов наш утре играме со прв тим и Златан од првата минута! А кладилнициве коефициентите ги дале 2.6 2.9 2.6 ...
што значи утре ке биде една убава двојка со 2.6 коеф!
Одамна не сум добил на Интер на така добар коефициент.. од времето на Купер ни даваа така високи коефициенти :pipi: сега мислат дека или не сме во форма или ќе се чуваме за Манчестер.. а каубоецов вика.. тој што нема да се залага утре нема да игра со Манчестер..
е па видете сега..

У право си... Уфф не знаев дека е 2.60! одличен коефициент...
Златко и Балотели нека играат, и Виеира нека седи на трибина. Тоа е правилната тактика :)

У право си... Уфф не знаев дека е 2.60! одличен коефициент...
Златко и Балотели нека играат, и Виеира нека седи на трибина. Тоа е правилната тактика :)
мене ми одговара и тактика само со младинците се додека бурдисо е далеку од стадионот.

давајте линкови бе хакери

Абе не сте од Скопје вие море? Греат? Чекич? Какви линкови.. Кај нас во Прилеп сите фудбали ги даваат.. шо кабловски имате тоа таму.. посрани.. ништо не гледате на ТВ.. ке ја даваат во живо на Спорт Клуб Србија во Прилеп.. ке си ја гледам.. а вас ке ви кочи.. :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom