Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бејбители колку ми се свиѓа што е провокатор и агресивен, абе појма немате. Приметете дека нема со кој нема да се рчне и само нешто им се криви и им серуцка :) Добро е бар има кој да го замени Ибра, пошто потфрла у тој аспект подолго време:) Кај и да е за 3-4 утакмици (моја прогноза) таков добар црвен ке испие, апе појма немате, ама дај боже да вреди. пс. хахахах електрична столица, а и аватаров ти е прилично УКУсен :)

Нафрлувањето на Фиго, мх мх. Always great

Што бе перманентен? Електрична столица !!!

:pos:

ја објективно мислам дека треба да помилува што пораду блага ретардација што поради тоа крокодили .....

Хернан Креспо: Секогаш тука за мојот тим!

Имаше од се по нешто во овој гол.. малку лутина, малку емоции, малку гордост.. мојот тим знае дека можи да смета на мене! Секогаш ке дадам се од себе и ке бидам подготвен било кое време.
Не можам да објаснам зошто играв премаку, но професионалец мора да ја прифати секоја одлука! Мора да работам и да ја чекам мојата шанса.. Сакам голот да го посветам на моите ќерки кои ме гледаат на ТВ!

Бејбители колку ми се свиѓа што е провокатор и агресивен, абе појма немате. Приметете дека нема со кој нема да се рчне и само нешто им се криви и им серуцка :) Добро е бар има кој да го замени Ибра, пошто потфрла у тој аспект подолго време:) Кај и да е за 3-4 утакмици (моја прогноза) таков добар црвен ке испие, апе појма немате, ама дај боже да вреди. пс. хахахах електрична столица, а и аватаров ти е прилично УКУсен :)

Ако биде црвен, барем нека биде против Јувентус, сакам да го видам Киелини како крвари :pos:
Ајде сега јавно смејте се сите нa мене

Нафрлувањето на Фиго, мх мх. Always great

Како мене грејт :pos:

Најако кај БАЛОТЕЛИ беше кога го даде голот од пенал и одма накај навивачите на кучката со прстот ТИШИНААААА:pos2::pos2::pos2:ЗВЕР Е МАЛИОТ НЕМА ШТО:vozbud:

ај и јас да ви се придружам

Најако кај БАЛОТЕЛИ беше кога го даде голот од пенал и одма накај навивачите на кучката со прстот ТИШИНААААА:pos2::pos2::pos2:ЗВЕР Е МАЛИОТ НЕМА ШТО:vozbud:
Да беше во Рим немаше да биде таква песна.Дечкото очигледно си има проблеми со однесувањето.На 18 години толку да е кренат и да се мисли дека е ѕвезда, а не е, лошо ќе му влијае на кариерата.Добро спасувајте се во Италија со судии Европа ќе биде друга приказна и сами знаете

Да беше во Рома ќе го откупевме од неа. Како и сите други нејзини играчи кои што нешто вредеа... а сега се кај нас. :icon_cool

Браво за Марио, два гола денеска. Одлично позиционирање за првиот и одличен дриблинг, па изведување на пенал за вториот.

Да беше во Рома ќе го откупевме од неа. Како и сите други нејзини играчи кои што нешто вредеа... а сега се кај нас. :icon_cool

Браво за Марио, два гола денеска. Одлично позиционирање за првиот и одличен дриблинг, па изведување на пенал за вториот.

who's next

И Манчестер се мачкина кашлица, само да не ни се скрши Стакленко пак. Видовте денес како игра Интер без играч за врска и со играч за врска. Ја сврти цела утакмица сам и ги влечеше конците по цел терен.

Значи денес сме недела, океј ако не се повредил од вратата во соблекувалната(глава) или чешмата во вецето(зглоб) пошо со вртење се славините, или ако не јадел еклери од Риниа(желудник) или жена му не сака догистајл после победата(колено)... му остануваат уште само 10 дена до утакмицата.

И Манчестер се мачкина кашлица, само да не ни се скрши Стакленко пак. Денес сме недела, океј ако не се повредил од вратата во соблекувалната или чешмата во вецето (зглоб) пошо со вртење се славините, или ако не јадел еклери од Ринија... му остануваат уште само 10 дена до утакмицата.

Нема Ј меѓу И-то и А-то.

Како и да е, со ваква игра против Манчестер, тешко. Маикон само физички беше присутен на теренот... А тој е една од алките која ги врзува нападот и одбраната. =/

И Манчестер се мачкина кашлица, само да не ни се скрши Стакленко пак. Видовте денес како игра Интер без играч за врска и со играч за врска. Ја сврти цела утакмица сам и ги влечеше конците по цел терен.

Значи денес сме недела, океј ако не се повредил од вратата во соблекувалната(глава) или чешмата во вецето(зглоб) пошо со вртење се славините, или ако не јадел еклери од Ринија(желудник) или жена му не сака догистајл после победата(колено)... му остануваат уште само 10 дена до утакмицата.

мислев на засилување од рома ....... :pos2:а стакленко ќе издржи ќе бидеме внимателни со него ко the boy in the plastic bubble ќе го чуваме , и чисто информативно тоа со риниа е мештаљка ја редовно јадев таму и ништо не ми беше

сите фанови на интер се задоволни од резултатот зашто така????:pos2:

добро е рома извлече бод:pos2:

сите фанови на интер се задоволни од резултатот зашто така????:pos2:

добро е рома извлече бод:pos2:

Одлично е бе Пупоне, елиминација од Куп, Интер, пораз во супер-куп, Интер, дебакл сред Рим, Интер, шмркање црно-сина прашина последни 2 години, Интер . . . ехеее, знам ја зашо вака касно пиша, славеше низ темните сокаци и локалниот плоштад , ПРИЗНАЈ ! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom