Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аааа таква ли е работата.. е тогаш да си ја носиш.. хахаха туку.. го гледам коеф за Интер да го освои купот на италија е 2.3 се двоумам дали да го ставам за 10 евра на интернет.. или да го комбинирам со тој да ја освои лига на шампиони.. тој е 14.. така да вкупен ке дојде 32,2 .. да му ставам 10 евра ке лапнам 322 ако го поминеме оној ѓаволон од англија..

се изнервирав од првото полувреме и испаднав на маскембал сега се прибирам и ќе почнам да гледам голови и да анализирам ситуации.
да потсетам дека утакмиците со рома секогаш паѓало по минимум 4 гола на утакмица така да не ме изненадува фактот што заврши 3-3.
Ем мурињо праеше тактики се припрема за манчестер на големо,се приметува дека паметот му е на олд трафорд уште по тоа што на полувреме не го пушти Ибро.

п.с. Кај нас пролет дојде во италија абер да се немало,Мразови студови бррррр :)

Ги читам смешнине од Торино кај нив у тема песнички си пишуваат... Ко детска градинка се, не можам да се изначудам :) Цццц свашта има, ееее :)
Ај јас само ќе потсетам на еден виц

Интер 1ви, Јован Павле 2ри, Бенедикт 16ти... Јувентус 17ти!!!:pos2::pos2:
Абе ова 17ти им е доживљај... За серија Б се они измислени!!! :kesa::kesa::kesa:

Се е во склопот на добрососедските односи.. нема потреба од интервенција.. :pipi:

Зарем не ви реков дека не сакам онакви пенали не од причина дека немаше никаков контакт или пак беа сумливи.. туку од ова што ви го навестив а веке го напишаа овие на Гоал..

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...alties-against-inter-for-one-year-must-ancelo

немало пенал над нас веке една година.. ете почнаа и со статистики..

Државава да не е Јубентуска а ? Ццц да беа политичарите шампиони као Интер наш =) ееееееееее :smir:

Ме мрзи да го постирам ова на фан клуб ЈуБентус па тука ќе си пишам ...

Само лузери живеат у минато време ....

Така да Ибракадабра не се замарај со лузери!!

Абе нов член е со 20 поста.. изгледа некој од нивните има уште еден.. се крие .. и пцуе по форуми.. му велам кажи кај си да се најдиме ке ме најдел тој мене.. незнам јас дали можи Ѕун да ги гледа адресиве дали можи да го најди од каде е.. не се кажува.. ама некој од овие стариве од фан клуб јуве ке да е.. само незнам кој..

Да споделам со вас Интераши.

Најновата фан група за DELL Piero.
Он е најверојатно основачот на Dell компјутери.

И најтажно е,17 фанови внатре и никој не ја воочил грешката.

Ја споделуваш со нас фан групата за Дел Пиеро?
Основач на Делл?
Биди малку појасен што сакаш да кажиш..

inspiron мислиш:helou:

Не се замараме си ситниците на глупацине од Јуве.

Ја споделуваш со нас фан групата за Дел Пиеро?
Основач на Делл?
Биди малку појасен што сакаш да кажиш..

Аман бе...и со големи букви ја пишав грешката,пишав и заебанција со Dell (две L) компјутери и пак е тешко да се воочи што не е во ред со НАСЛОВОТ на фан групата? :)

Абе нов член е со 20 поста.. изгледа некој од нивните има уште еден.. се крие .. и пцуе по форуми.. му велам кажи кај си да се најдиме ке ме најдел тој мене.. незнам јас дали можи Ѕун да ги гледа адресиве дали можи да го најди од каде е.. не се кажува.. ама некој од овие стариве од фан клуб јуве ке да е.. само незнам кој..

Абе остајги аман, кај нив само со еден-единствен можеш да направиш асолен муабет, сите останати се приказна сама за себе :pos:

Инаку БРАВО ЗА ФАН КЛУБ ДЕЛЛ ПИЕРО :pos: :pos: :pos: Сеа ќе правеле Виндоус Јакинта XD

Аман бе...и со големи букви ја пишав грешката,пишав и заебанција со Dell (две L) компјутери и пак е тешко да се воочи што не е во ред со НАСЛОВОТ на фан групата? :)

Toa e ... JуБББентуш фанофи :drk::drk::drk: не знаат ни да пишуваат... битно у DELL Computers co. Piero се тешат....:pos2::pos2:

... Ќе ви каже колегата Ibracadabra од Прилеп како си поминал за расистичко ширење омраза и нетрпеливост меѓу населението...

Посебен поздрав до сите од SEBAR - Единица за брзи интервенции!

п.с. Би ви советувал да пазите што пишувате и како се изразувате!

ha ha zato ja ne volim DELL kompjutere...bravo za fan klub, zbilja su jedinstveni u svijetu...

inače baš nisam nešto zadovoljan sa utakmicom ali nema veze , malo se diglo sunce i sega temperatura je -7....

inače imam problema za nabavku karata za Udinese - INTER pa sam najviše oko toga okupiran ali ima nade...bit će slike obećavam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom