Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
KОТЛЕ!!!

Ајде, уште еден да даде, прво хет трикче!

Најдете го постот во другата тема кога ви зборев дека Марио за 2-3 години ќе биде еден од најдобрите шпиц играчи во светот:back:

леле овој балотели ги скапа аоаоаоа може да свртите уште оној адриано да престане да го бодри на балотели и да зема да игра фудбал тогаш ги стигате гарант:smir:иначе после уткамица мурињо има да ги скапе во соблекувална

Абе не ме нервира толку резултатов колку што ме нервира кога ни судат вака лесни пенали.. не можам да ги читам после оние на Гоал.. цела историја ке ја напишат.. не дека немаше никаков контакт.. туку повеке мислам дека беше досуден бидејки резултатот беше 1-3.. али како и да е.. одамна ни немаа помогнато судииве.. :pos2: ке гледаме извонредна утакмица до крај.. сега прогнозата ми оди накај 3-3 или 4-4..

Сега го видов риплејот, дефинитивно немаше контакт!:nenene::nenene:

Ви благодариме за стручното мислење. Ајде, назад во фан клуб Милан. Имате доста теми за разговор таму.

Инаку, видов Мансини почна да се загрева, а и Ибра беше на нозе.

:bravo: !! Свака част.. се си видел.. којзнае можеби судијата свирнал пенал бидејки двајцата играчи го фатија Балотели во сендвич односно му го пресекоа патот, а притоа не му ја одзедоа топката.. тогаш е чист пенал како солза.. али ке си кажи судијата после.. туку.. добро што ни се најдуваат вакви како тебе да ни кажат дека немало контакт.. се чудам каде се кога за Милан судат пенали на 18 метри од голот..

имате шанси да ја свртите

Чичо Креспо, ѕвериште невидено!

гоооооооооооооооооооооооолллллллллллллллллллл браво ајде сеа преокрет:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom