Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај отидов да ја гледам кај еден другар на сателит па после ке ви правам комплетна анализа :)

Еве ги стартните, од официјалната.
INTER
- 12 Julio Cesar; 28 Donati, 6 Lucio, 23 Materazzi, 39 Santon; 14 Vieira, 15 Khrin, 5 Stankovic; 29 Stevanovic, 9 Eto'o, 30 Mancini.
A disposizione: 1 Toldo, 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 4 Zanetti, 26 Chivu, 13 Maicon, 19 Cambiasso, 10 Sneijder, 22 Milito, 45 Balotelli, 31 Alibec.
Allenatore: José Mourinho.

Супер си е линкот:toe::helou:
Значи и дефинитивно Арна нема да остане во Интер.
А не знам зошто го ставил Мансини, подобро е да добие шанса Alibec покрај Ето во шпицот...

Абе вие си играте курот,само да си пополните страните,касперски антивирус си зборат овие :pos2::pos2::pos2::pos2:

Линк за пренос бе, еве ти, зарази се: http://atdhe.net/11396/watch-al-hilal-vs-inter-milan :)

Бев на фан-клубот на Ман У., ич смисла за хумор да се немало. Кај вас уште не сум наминал, следниот месец ај... :)

П.С.
Одлична атмосфера кај Арапиве пред натпревар, алал да им е!

Арапиве направија атмосфера како олимписките игри да ги отвараат :)

Ова не личе на пријателска,спектакл како да отвараат олимпијада овие арапитве.:tv:

Иначе ова е проштален натпревар за некој нивни познат фудбалер.

Енгин, свирна и кај мене, ама ништо опасно, нешто од тие рекламите што се вртат е сомнително.

Очекувам многу од сантон и стеванович,и секако чиста 10 ка за арапиве ко финале да играат:toe:

Иначе ова е проштален натпревар за некој нивни познат фудбалер.

Енгин, свирна и кај мене, ама ништо опасно, нешто од тие рекламите што се вртат е сомнително.

Што е ова огномети,музика бе :pos2::pos2::pos2::pos2:

Многу western атмосфера направија со ова темницава и техново, како во Америка да се игра браво

Овие големи љубители на фудбалот.Само пристигнувањето на Интер на аеродромот во Риад го пренесувале 3 телевизии директно.
Атракции не ми се верува да гледаат посебно кога Матрикс е во составот,само да не не посрамоти да осакати некој арап.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom