Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

на оваа утакмица се секавам, оваа беше меѓу првите на кои се секавав... од овие моменти почнав да навивам за интер, ма само погледнете која игра ја имаа... :vozbud: не е чудо што тогаш се родила првата вистинска љубов кон фудбалот :) и воопшто не жалам, напротив сум горд што Интер остана единствената екипа која не го извалка името на Калчо Лигата... имаат право старите со поговоркиве... после дождот, сонце изгрева...

Како Роналдо сигурно во скоро време не Интер никој ќе нема таков играч.
Ова е најдобриот и најважен натпревар што сум го гледал на Интер во Европа.Желба ми е за новата 2010 на Бернабеу да гледаме сличен што ќе кажете

Што ти е прогрес... :)

Ај, нешто старо за расположение, ми дојде од некаде на фејсбук:

6.40 Ronaldo, tutto solo... пола терен ебате... да имаме еден ваков сега... :ija:
Енивеј, многу јака утакмица...

Сеа ништо чудно да дое некој фан од задрид и да рече да бранеше Касиљас немаше да тепате:toe:

на оваа утакмица се секавам, оваа беше меѓу првите на кои се секавав... од овие моменти почнав да навивам за интер, ма само погледнете која игра ја имаа... :vozbud: не е чудо што тогаш се родила првата вистинска љубов кон фудбалот :) и воопшто не жалам, напротив сум горд што Интер остана единствената екипа која не го извалка името на Калчо Лигата... имаат право старите со поговоркиве... после дождот, сонце изгрева...

Ѕверски добар натпревар. Роналдо уствари постигна хет трик ама чист гол му поништија. Видеава идат во „стари видеа“ на сајтот за некој ден. Она со фуналето на УЕФА веќе е таму.

Сега од оние замислените екипи, замислете денешнава одбрана и тогашниот напад (Роналдо, Заморано, Баџо) + мали комбинации во средниот ред... на таа екипа би и забранил да игра против било кој од принцип :pos2:

Сеа ништо чудно да дое некој фан од задрид и да рече да бранеше Касиљас немаше да тепате:toe:
Еве јас ќе дојдам и нема да го речам тоа,Роналдо го поштувам како играч нема што,еден од најдобрите напаѓачи на сите времиња.

да бранеше Касиљас немаше да тепате :pipi:

Ja ke recam deka idam da hiberniram :P

Utre ke grmi :)

Ae srekna nova godina na site interasi + Bobanmacedonia i Marly987 :) :baeh::baeh::baeh::baeh:

edit: i Djmanga

Хаха, Марли не треба да биде во плус, тој си е во првиот дел со Интерашите :)

да бранеше Касиљас немаше да тепате :pipi:

Се согласувам :smir:

Хаха, Марли не треба да биде во плус, тој си е во првиот дел со Интерашите :)

Се согласувам :smir:

Ауууууууууууууууу јуБенташиве се сам га себе УБИЈАЛ со постовиве :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Каков ли само страва тим имаше Интер во тие 1997,1998,1999 година !!
Жално е стварно како не успеаа со играчишта како Заморано, Симеоне, Роналдо, Баџо, Јури Џоркаев, Паљука итн...итн... да не се освои Серија А. Од сегашна гледна точка тоа ми изгледа mission impossible !!!

П.С. И момци, среќни празници, среќна нова година и све најубаво во неа....http://www.missionimpossible.com/

Да, потешко беше да не се освои, ама да не отвораме такви теми, доцна е :)

Поздрав и до тебе и среќни празници!

Каков ли само страва тим имаше Интер во тие 1997,1998,1999 година !!
Жално е стварно како не успеаа со играчишта како Заморано, Симеоне, Роналдо, Баџо, Јури Џоркаев, Паљука итн...итн... да не се освои Серија А. Од сегашна гледна точка тоа ми изгледа mission impossible !!!

П.С. И момци, среќни празници, среќна нова година и све најубаво во неа....

Тоа е мајсторе, сите го знаат ова: ВО КРИМИНАЛОТ СЕ Е ДОЗВОЛЕНО
тоа е единствената причина зашто Интер не освои ништо

Среќни празници и на тебе!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom