Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
на оваа утакмица се секавам, оваа беше меѓу првите на кои се секавав... од овие моменти почнав да навивам за интер, ма само погледнете која игра ја имаа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти е прогрес...
Ај, нешто старо за расположение, ми дојде од некаде на фејсбук:
6.40 Ronaldo, tutto solo... пола терен ебате... да имаме еден ваков сега... :ija:
Енивеј, многу јака утакмица...
на оваа утакмица се секавам, оваа беше меѓу првите на кои се секавав... од овие моменти почнав да навивам за интер, ма само погледнете која игра ја имаа...не е чудо што тогаш се родила првата вистинска љубов кон фудбалот
и воопшто не жалам, напротив сум горд што Интер остана единствената екипа која не го извалка името на Калчо Лигата... имаат право старите со поговоркиве... после дождот, сонце изгрева...
Еве јас ќе дојдам и нема да го речам тоа,Роналдо го поштувам како играч нема што,еден од најдобрите напаѓачи на сите времиња.Сеа ништо чудно да дое некој фан од задрид и да рече да бранеше Касиљас немаше да тепате![]()
Ja ke recam deka idam da hiberniram![]()
Utre ke grmi![]()
Ae srekna nova godina na site interasi + Bobanmacedonia i Marly987:baeh::baeh::baeh::baeh:
edit: i Djmanga
да бранеше Касиљас немаше да тепате![]()
Хаха, Марли не треба да биде во плус, тој си е во првиот дел со Интерашите
Се согласувам :smir:
Многу пати постирано, морав пак:
Каков ли само страва тим имаше Интер во тие 1997,1998,1999 година !!
Жално е стварно како не успеаа со играчишта како Заморано, Симеоне, Роналдо, Баџо, Јури Џоркаев, Паљука итн...итн... да не се освои Серија А. Од сегашна гледна точка тоа ми изгледа mission impossible !!!
П.С. И момци, среќни празници, среќна нова година и све најубаво во неа....