Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се сменија времињата Ибракадабра,сеа ке мрзне ББилан со температури -24...

бтв-Интер да не земе титула никогаш во ЛШ,да не земе Скудето или еден обичен Куп ке ги сакам,Интер е дел од мене...:smir:

Сеа прочитав дека главни фаворити за во интер се деко и снајдер според менагерот на интер.Еве според мене кој играц треба да го земе интер афелај од псв кој го видел како игра нека остаи коментар дали сум во право баска и за плеј е он.Али на морати не му текнува на тој играч.Иначе вечер ето дава гол за интер слушајтеме макар знам дека ке игра 30 мин али сепак ке даде гол поз

Ете имаше мсн негов:pos2:...пиши му хехе :)

Абе се враќам сега од на плажа и имат шо да видам :) шо викат Syn сликовница...(јас сум крив, I started first :kesa::))

Ај уште некоја...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

:pipi:

Ќе има пренос или да бараме стрим?

Сеа прочитав дека главни фаворити за во интер се деко и снајдер според менагерот на интер.Еве според мене кој играц треба да го земе интер афелај од псв кој го видел како игра нека остаи коментар дали сум во право баска и за плеј е он.Али на морати не му текнува на тој играч.Иначе вечер ето дава гол за интер слушајтеме макар знам дека ке игра 30 мин али сепак ке даде гол поз
Кога дојде Мур Интер беше "заинтересиран" за Афелај , детето е младо и има добра техника , брзина и добар пас , убав предлог само како да му кажеме на Морати:pos2: ...

едит , еве ги стартните 11:

Julio Cesar; Burdisso, Cordoba, Chivu, Santon; Vieira, Krin, Obi; Quaresma, Balotelli, Mancini.

Клупа:

1 Toldo, 21 Orlandoni, 4 Zanetti, 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o, 11 Muntari, 13 Maicon, 19 Cambiasso, 22 Milito, 23 Materazzi, 49 Destro.

Ќе има пренос или да бараме стрим?
Ке има на Sky Sport 1 ако факаш :smir:

Ајдее ебате составот лев, ќе се нервираме пак изгледа само среќа што е ова време не е 5 саат сабајле па не е толку страшно :)

ПС: Давајте линкови !

замислете ме банира од фан клуб јуве затоа што ставив овде слики :nesvest:

ај некој стрим ако може

замислете ме банира од фан клуб јуве затоа што ставив овде слики :nesvest:
Не се прај на 3 и пол.. Знајш зошто имаш забрана за на Фан Клуб Јуве!!

П.с Се извинувам!!

Не се прај на 3 и пол.. Знајш зошто имаш забрана за на Фан Клуб Јуве!!

П.с Се извинувам!!

касерес играше во втор тим на Барса јас барем знам тоа

што имаше провокација во постот.

ADVISOR: " Како може да ја пренесе атмосферата кога играше во Б-тим:pos::pos::pos::pos::pos:"

ova e prvoklasna nepravda a toa najmnogu mrzam!!

касерес играше во втор тим на Барса јас барем знам тоа

што имаше провокација во постот.

ADVISOR: " Како може да ја пренесе атмосферата кога играше во Б-тим:pos::pos::pos::pos::pos:"

ova e prvoklasna nepravda a toa najmnogu mrzam!!

:pos::pos::pos::pos::pos: Плачковци брат,тоа е...:pos::pos:

Yo Шта има? После долга пауза се враќам назад на форум, слушам Ибра заминал, Милито како на тренинг со Милан

:tv:

И специално за Unique Girl TUKA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom