Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е ова не го очекував :)
Честитки...

Честито Лусио. Со овој трансфер ќе имате многу подобар одбранбен ред од минатата сезона. :smir:

Баш ме интересира сега да ја видам управата на Челзи која во секоја варијанта го нудеше Карваљо, му беше ставено до знаење дека е на трансфер листата и на крај нема да иде во Интер. Баш ме интересира сега за колку пари ќе го продадат, бидејќи не верувам дека би имал желба сеуште да игра за Челзи. Сега можи да се јави Милан со некој ЛОАН деал :pos2:

Лусио-одлично засилување и стабилен човек назад, ми се допаѓа летово се повеќе и повеќе!

И на крај ќе испадне баш како што викаше Мурињо, 1 одбрана 2 средина и 1 напад, сите ги добивме уште само еден плеј и ќе бидеме комплетни.
Да се надеваме дека тој плеј ќе биде Хамшик!

ПС: Нека му е со среќа на Лусио во Интер, добар играч.

ЛУСИО ВО ИНТЕР !!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Не ми се верува,трансферов како гром од ведро небо......
Си викам јас прашање на време беше само кога ке го земеме Карваљо,а пукна Лусио да дојде...супер трансфер,одличен бек.со глава игра феноменално.....

Нека ни е честито Лусио,уште 10-та и готово....:vozbud::vozbud::vozbud:

Си викам јас прашање на време беше само кога ке го земеме Карваљо,а пукна Лусио да дојде...супер трансфер,одличен бек.со глава игра феноменално.....

Утре да не удри уште еден гром од ведро небо со Хамшик и ја ќе бидам пресреќен :)
Незнам зашо али се мислам дека сезонава нема да го гледаме Занети во прв тим:toe:

И на крај ќе испадне баш како што викаше Мурињо, 1 одбрана 2 средина и 1 напад, сите ги добивме уште само еден плеј и ќе бидеме комплетни.
Да се надеваме дека тој плеј ќе биде Хамшик!

ПС: Нека му е со среќа на Лусио во Интер, добар играч.
Или Снајдер :)
Ама како шо ни тргна со старциве изгледа Деко ќе биди :)

Или Снајдер :)
Ама како шо ни тргна со старциве изгледа Деко ќе биди :)
Не бе се опамети Мурињо ваљда нема да напраи таква грешка.
Демек го сакаше Карваљо го купи Лусио, го сакаше Деко сеа да го купи Снајдер или Хамшик па и Ван Дер Варт зашто да не и лепота!
Башка Деко и Карваљо у пакет идат(за фрлање) :) а и Деко изјави дека е подготвен да остане во Челзи, мада и Мурињо да сакаше до сега 10 пати ќе го доведеше ама ништо од тоа. Барем ја се надевам дека нема :)

имаме 10-ибро :)
што спомна некој мислам дека Занети се помалце ќе го гледаме на утакмиците, најверојатно и тој го знае тоа, сепак годините ке почнат да си го прават своето а со него губиме креативност во средниот ред.
нов капитен би сакал да биде Камбиасо :helou:

што спомна некој мислам дека Занети се помалце ќе го гледаме на утакмиците, најверојатно и тој го знае тоа, сепак годините ке почнат да си го прават своето а со него губиме креативност во средниот ред.
Маикон треба да биде новиот капитен. Како беше.. и по Тито, Тито. :)

Маикон треба да биде новиот капитен. Како беше.. и по Тито, Тито. :)
камбиасо некако ми е покејф, пошто главна алка е во средниот ред, стабилен совесен и секогаш изјавувал љубов кон клубот.
инаку според италијанските медиуми и гоал.ком Хлеб е наш чоек!
на позајмица....

официјалната страница на интер нешто ме заебава ама од тоа што видов!
ориали вика дека сеуште не е комплетиран трансферот на лусио(според мене ке биде)
а морати за карваљо и деко изјавува дека ИНтер неможе да купи 40 играчи :D

камбиасо некако ми е покејф, пошто главна алка е во средниот ред, стабилен совесен и секогаш изјавувал љубов кон клубот.
инаку според италијанските медиуми и гоал.ком Хлеб е наш чоек!
на позајмица....
Браво браво! Добро ни почна денот. Два добри трансфери.
Сепак мислам дека ќе има уште еден плеј. :)

Сега да го исчистиме тимот од непотребните игграчи (Ривас, Бурдисо, Виера, Мансини, Обиња и Суазо)

Од многу добри трансфери им се блокира сајтов на Интер :pos2: , и патем Занети ке биде уште долго капитен :smir:

Абе знам дека е 10,ама мислам јас на средниот ред десетката,плеј значи...
Сигурно Ибра нема да игра среден ред:pos::pos:

За капитен,најголем кеиф ке ми направи,ни еден ни друг...Жулио Цезар,голманчето роботче :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom