Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имате на ОБН, прославата за титулата . :vozbud:

п.с. Ремек делото на Златан е воедно и последниот гол во Серија А оваа година . . . на најубав начин ставен е печат на ова првенство, башка и најдобар стрелец стана со истиот . ГЕНИЈАЛЕЦ !!!!

Zlatan-Ibrahimovic_1360079.jpg

Море сите бебиња имаат :pos2::pos2:

Кој има најубава жена ? ?? :)

Што е ова со децава, права детска градинка направија :pos:.

Колку сум се смеел кога се појави Мунтари со бебињата, 3 комада исти. Ко фотокопирани беа :) Црни, со “блесави“ фризури :) :) :)

Станковиќ 5 комада ги има мислам, ама само 60% донесе :)

Ах не ја глеав утакмицата денес, криво ми е. Ама прославата ја фатив :)

TY Syn ;)

ИНТЕРесен последен натпревар оваа сезона. Во типично интеровско сценарио :). Мило ми е што сепак Златан е најдобар стрелец. Здравје до година со нови сили да гледаме уште подобри игри и да биде уште поуспешна сезона од оваа.

Гледам сте се мачеле со стримовите, јас си гледав на фул хаде, на СуперСпорт :tv:

Интересна утакмица, Ибра генијалец, немам зборови. Нека гледаат конкурентиве што имаме во тимот, нека гледаат и само нека сонуваат да имаат нешто слично на ова ѕвериште.
Италијанциве можат уште малку да ја дотераат прославава, инаку се си беше топ. Фиго беше кратко кај нас, а го испративме како херој, нека гледаат и нека учат комшиите, тоа е една и единствена Curva Nord !!!

П.С. Сум се скинал од смеење со децата на Мунтари, copy/paste. Фиго има убедливо најјака жена.

c3media798106immagine.jpg

Чичко Ѕун, Чичко Ѕун.. можи ли да ја постирам сликава во фан клуб Милан? Ве молам Чичко Ѕун.. :pos:

c3media798106immagine.jpg

Чичко Ѕун, Чичко Ѕун.. можи ли да ја постирам сликава во фан клуб Милан? Ве молам Чичко Ѕун.. :pos:
Стара е бе сликава, на едно 10 наврати ја стаивме тука . . . иначе, не :D .

И да не ве чуди тоа што некаде начекувате Zero Tituli, некаде Szeru Titoli и некоја друга варијанта . . . тоа е ради изговорот на Мур, кој мава на моменти португалски, со она нивното '' u '' на крај од секој збор .

Феноменално!
Подобар финиш на сезоната не можевме ни да замислиме. Победа пред своја публика и тоа со 4 комада во мрежата на Аталанта, Златко ја зеде титулата најдобар стрелец и неверојатна прослава на новото скудето.
Се беше одличноо испланирано и изведено. Од опростувањето со Фиго, представувањето на целиот тим и кревањето на трофејот.

Многу ми е жал што ова е последна сезона за многу играчи, но тоа е фудбалот.
Tutti pazzi per materazzi! Се надевам дека Матераци ќе остани!

Ваков гол само Златан може да даде :). Ги имаше неколку од невизможни ситуации сезонава. Само да е ваков и кога игра во Лига на шампиони и закон ќе бидеме. Тогаш и за Златната топка ќе може да се бори.

Чичко ЅуН, алал нека му е на Ибракадабра :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom