Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Во 11ти тешко се добива термин, но ако фатиме супер ќе биди.

Ќе средам јас Никола без гајле.Со баже сум најбољи другар.:smir:(3 пати неделно играм таму) Фудбал ја треба да купам кон крајот на неделава само не знам дали као тој шо беше најкот шо игравме или оваков
adidas-champ-league-ball.jpg

Ќе средам јас Никола без гајле.Со баже сум најбољи другар.:smir:(3 пати неделно играм таму) Фудбал ја треба да купам кон крајот на неделава само не знам дали као тој шо беше најкот шо игравме или оваков
Прати му мејл на организаторот, оти е од Велес и мислам дека не може да се распрашува за слободни термини (во Скопје) :wink:

За топка, имаш убави 4ки Адидас за макс. 1000 денари :)
39882_426099487942_164114762942_4762858_7867878_n.jpg

Една, ама титула вредна.:)

Ќе видиме....ние сме копачи сите - типични англичани!!! Не се даваме ахахаха ама и вие со тој ваш германски менталитет....хмм ќе биде јако!! И уште еднаш ќе апелирам: Сите фан клубови да изиграат по барем еден меч во ист ден!!! Да не играат едни денес други утре!!! Значи првата рунда во еден ден а потоа правете што сакате!!! И дај најмете таму некоја јака сала со трибини итн....Кале ....Мале.... си знаете вие!!! А ако спонзорира АМС барајте им ја Борис Трајковски :pos2: се шалам !! :smir:

Јас добив меил дека уште не може екипи да се соберат за турнир :icon_mrgr ајде курајбери едни фудбалерски, излезете на виделина!

Јас добив меил дека уште не може екипи да се соберат за турнир :icon_mrgr ајде курајбери едни фудбалерски, излезете на виделина!

Е па чекај...ние 2 имаме ама уште не се пријавени! Кај и да е ќе ги дефинираме и ќе пријавиме!!! на крај и отповеќе ќе има!!!

Според мене 8 екипи би биле доволни за турнир,незнам колку бараат они ? Би се направиле 2 групи по 4 тима и секој би играл со секого а потоа најдобрите 2 екипи од двете групи би отишле понтаму и би играле меѓу себе! До сеа како што знам сигурно играат Интер фанс,Челзи фанс,Баерн фанс,Јуве фанс,Арсенал фанс, за Манчестер Ј и Милан незнам али ако се пријават и овие тогаш би имало услов да се одржи! За Реал и Барса знам дека слабо стојат со фанови од Скопје и они нема да играат!

Крај краева ако не може да се организира турнир, можеме да си договараме пријателски, кој кога може и слично.

Според мене 8 екипи би биле доволни за турнир,незнам колку бараат они ? Би се направиле 2 групи по 4 тима и секој би играл со секого а потоа најдобрите 2 екипи од двете групи би отишле понтаму и би играле меѓу себе! До сеа како што знам сигурно играат Интер фанс,Челзи фанс,Баерн фанс,Јуве фанс,Арсенал фанс, за Манчестер Ј и Милан незнам али ако се пријават и овие тогаш би имало услов да се одржи! За Реал и Барса знам дека слабо стојат со фанови од Скопје и они нема да играат!
Братче само да ти кажам дека ние имаме пријавено 2 тима... :helou:

Јунајтед 2 тима ќе имаат а и ние од Ливерпул ќе бидеме 2 тима!!! Милан не знам може да направат тим па така околу 10тина тима ќе сме!!!

--- надополнето ---

Крај краева ако не може да се организира турнир, можеме да си договараме пријателски, кој кога може и слично.
Е па може и така!! А оти овој не ми одговара на пораките ?? Мислам оној аце организаторот!!! И по 154545 пат ќе кажам: Сите тимови да изиграат по една утакмица во сабота па потоа нокаут рунди и остало кога сакате !!!! Ако сме 10 екипи 2 групи по 5 па потоа најдобрите 4 во 1/2 финале!!!!

--- надополнето ---

Бтв Кире овие што ги наброја по 1 тим ќе имаат или ???

aбе не е до играњето :) јас се бавам со фудбал професионално !
Него доколку се тие правилата ништо :(

aбе не е до играњето :) јас се бавам со фудбал професионално !
Него доколку се тие правилата ништо :(

хахах, де бре ..:) Кај зимаш пари на 14 години ?

Алал нека ти е !! :)

Јунајтед 2 тима ќе имаат а и ние од Ливерпул ќе бидеме 2 тима!!! Милан не знам може да направат тим па така околу 10тина тима ќе сме!!!

--- надополнето ---

Е па може и така!! А оти овој не ми одговара на пораките ?? Мислам оној аце организаторот!!! И по 154545 пат ќе кажам: Сите тимови да изиграат по една утакмица во сабота па потоа нокаут рунди и остало кога сакате !!!! Ако сме 10 екипи 2 групи по 5 па потоа најдобрите 4 во 1/2 финале!!!!

--- надополнето ---

Бтв Кире овие што ги наброја по 1 тим ќе имаат или ???
Па ја знам за еден тим,а можеби некој има и повеќе! Битно е да има повеќе екипи и да се дружиме,па најдобриот нека победи! И нека го праша некој тој Аце колку тима треба да има за да почне турнирот?

хахах, де бре ..:) Кај зимаш пари на 14 години ?

Алал нека ти е !! :)

:pos2::pos2::pos2: туку Милан ќе има тим или не ???

--- надополнето ---

Па ја знам за еден тим,а можеби некој има и повеќе! Битно е да има повеќе екипи и да се дружиме,па најдобриот нека победи!

E па ако сме 16 тогаш нокаут рунда одма !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom