Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прати му мејл на организаторот, оти е од Велес и мислам дека не може да се распрашува за слободни термини (во Скопје) :wink:Ќе средам јас Никола без гајле.Со баже сум најбољи другар.:smir3 пати неделно играм таму) Фудбал ја треба да купам кон крајот на неделава само не знам дали као тој шо беше најкот шо игравме или оваков
Една, ама титула вредна.![]()
Јас добив меил дека уште не може екипи да се соберат за турнир :icon_mrgr ајде курајбери едни фудбалерски, излезете на виделина!
Братче само да ти кажам дека ние имаме пријавено 2 тима... :helou:Според мене 8 екипи би биле доволни за турнир,незнам колку бараат они ? Би се направиле 2 групи по 4 тима и секој би играл со секого а потоа најдобрите 2 екипи од двете групи би отишле понтаму и би играле меѓу себе! До сеа како што знам сигурно играат Интер фанс,Челзи фанс,Баерн фанс,Јуве фанс,Арсенал фанс, за Манчестер Ј и Милан незнам али ако се пријават и овие тогаш би имало услов да се одржи! За Реал и Барса знам дека слабо стојат со фанови од Скопје и они нема да играат!
Според мене 8 екипи би биле доволни за турнир,незнам колку бараат они ? Би се направиле 2 групи по 4 тима и секој би играл со секого а потоа најдобрите 2 екипи од двете групи би отишле понтаму и би играле меѓу себе! До сеа како што знам сигурно играат Интер фанс,Челзи фанс,Баерн фанс,Јуве фанс,Арсенал фанс, за Манчестер Ј и Милан незнам али ако се пријават и овие тогаш би имало услов да се одржи! За Реал и Барса знам дека слабо стојат со фанови од Скопје и они нема да играат!
Е па може и така!! А оти овој не ми одговара на пораките ?? Мислам оној аце организаторот!!! И по 154545 пат ќе кажам: Сите тимови да изиграат по една утакмица во сабота па потоа нокаут рунди и остало кога сакате !!!! Ако сме 10 екипи 2 групи по 5 па потоа најдобрите 4 во 1/2 финале!!!!Крај краева ако не може да се организира турнир, можеме да си договараме пријателски, кој кога може и слично.
за над 16 е ?
aбе не е до играњетојас се бавам со фудбал професионално !
Него доколку се тие правилата ништо![]()
Па ја знам за еден тим,а можеби некој има и повеќе! Битно е да има повеќе екипи и да се дружиме,па најдобриот нека победи! И нека го праша некој тој Аце колку тима треба да има за да почне турнирот?Јунајтед 2 тима ќе имаат а и ние од Ливерпул ќе бидеме 2 тима!!! Милан не знам може да направат тим па така околу 10тина тима ќе сме!!!
--- надополнето ---
Е па може и така!! А оти овој не ми одговара на пораките ?? Мислам оној аце организаторот!!! И по 154545 пат ќе кажам: Сите тимови да изиграат по една утакмица во сабота па потоа нокаут рунди и остало кога сакате !!!! Ако сме 10 екипи 2 групи по 5 па потоа најдобрите 4 во 1/2 финале!!!!
--- надополнето ---
Бтв Кире овие што ги наброја по 1 тим ќе имаат или ???
хахах, де бре ..Кај зимаш пари на 14 години ?
Алал нека ти е !!![]()
Па ја знам за еден тим,а можеби некој има и повеќе! Битно е да има повеќе екипи и да се дружиме,па најдобриот нека победи!