Фан Клуб: Франција

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее, наместо да повикаа Насри и Бензема, да имаа убиствен напад, они со еден напаѓач играат. :tapp:

Знаев дека нема групи да поминат.Уште кога видов со кого играат знаев.Франција е дупе,Доменеш најголем идиот,врска си нема!!!

Бев, сум и ќе бидам голем фан на Франција. Бев многу разочаран уште кога дознав дека Бензема, Насри и Бен Арфа не се повикани во ЈАР. Ова што му се случи на Франција овие дена е катастрофа за фудбалот. Незнам како можеше Доменех да биди толку расипан со тоа што не го играше Анри (некој ќе речи дека бил стар...точно ама искусен е за на вакви мундијали), што го избрка Анелка и што го остави Евра на клупа. Покрај се што се случи мислам дека грешно постапи Доменех и дека 100% заслужено ќе биди неговото заминување од селектор на Франција.

не е лесно да си глуп !!!! ама за Доменеш ова е најголем комплимент :nesum:

Ај што испаднаја французиве испаднаја...и така ниедна европска земја не освоила надвор од европа него видете го Доменех како играч :)-
text-raymond-domenech.jpg

Интересна работа која ја забележав прееска:

Франција 1998 - стасува финале, го тепа Бразил 3:0, освојува.

Франција 2002 - не поминува групи.

Франција 2006 - стасува до финале, губи од Италија на пенали.

Франција 2010 - не поминува групи.

Франција 2014 - ?? Шампиони ? :)))

^
Остави тоа не поминува франција групи и бразил шампион е :) ...
Туку носталгија ме фати бе...за играчов

Сеуште се сеќавам на натпреварот против бразил 2006 како изигра :(...Интересно na тој натпревар бразил немаше шут кон голот на бартез :)

--- надополнето ---

Или на европското 2004...кога ги реши англичаните во 90 + минута.... :((добро се сеќавам ,имав нешто работа и кога стигнав да глeдам се играше 88 минута ...реков готово,изгубија...и Зидан стапи на сцена :)

^
Остави тоа не поминува франција групи и бразил шампион е :) ...
Туку носталгија ме фати бе...за играчов

Сеуште се сеќавам на натпреварот против бразил 2006 како изигра :(...Интересно na тој натпревар бразил немаше шут кон голот на бартез :)

--- надополнето ---

Или на европското 2004...кога ги реши англичаните во 90 + минута.... :((добро се сеќавам ,имав нешто работа и кога стигнав да глeдам се играше 88 минута ...реков готово,изгубија...и Зидан стапи на сцена :)

Во 2006 Бразил имаше само 1 удар во рамките од голот и тоа добро се секавам беше негде 87 мин. кога Роналдо шутна ама Бартез ја одбрани... толку. Да го задржиш Бразил на само 1 шут цели 90 мин. и не е мала работа ама кога имаш гение од типот на Зизу ( кого денес му е роденден и нека му е НАЈСРЕЌЕН :) ), се е полесно. За со Англија 2004 исто удел имаше и Бартез кој на 0-1 му фати пенал на Бекам и нормално Зидан се погрижи за пресвртот за 2 мин од 88 до 90.
Јебига, тоа беа времиња, и сега ќе дојде некој клошар и ќе ти расипе се, иако таквите моменти никогаш не се забораваат!!

Епа ајде по 6 УЖАСНИ години... дојде времето кога си заминува најголемиот противник на Француската Фудбалска Федерација!

Зборете што сакате , видов многу прост гол примија ... ама ќе ги среди Блан!
Ќе направи убиствена репрезентација , плус сега Насри кога ќе се врати средината ќе зајакне!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom