Фан Клуб: Франција

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Зборете што сакате , видов многу прост гол примија ... ама ќе ги среди Блан!
Ќе направи убиствена репрезентација , плус сега Насри кога ќе се врати средината ќе зајакне!

Важи, само нека побрза малце Блан со тоа средувањето, не мислам јас Европско 2012 да го гледам без триколорите... :nenene:

Можете комотно да го затворите фан клубот и да го отворите за едно 21412414 години

Важи, само нека побрза малце Блан со тоа средувањето, не мислам јас Европско 2012 да го гледам без триколорите... :nenene:
Уживај , едноставно сега доволно играчи се сеуште во проблеми , со казни се снаоѓаат... чекај брат малку да се средат некои работи!
Ќе бидне. Франција ќе се врати на тронот!

Сите се надеваме на тоа... Ама, некако тешко дека ќе биде тоа, така лесно... Треба време, трпение и доста работа.. Блан има огромна задача пред себе...

Уживај , едноставно сега доволно играчи се сеуште во проблеми , со казни се снаоѓаат... чекај брат малку да се средат некои работи!
Ќе бидне. Франција ќе се врати на тронот!

Да али додека се стаат у ред ме фаќа страв дека ќе заврши квалицискиот циклус!! Верувам во Блан, верувам во овие момци па останува да видиме како ќе се покажат.

П.С. А ти Збеснат можеш комотно да се правиш дека за тебе оваа тема не постои и пак да се стаиш за 21437258754 години... :tapp:

^
Taka vikash, a??? Bravo, bravo kje gi bide France za nekoja decenija ako ne i vek, shto se sekirash pa ti?!:tv:

Е бравос бе, 21 година имаш а кењаш како дете од 12 години што не разбира ништо. На големите репрезентации доволни им се 10 утакмци да се вратат во форма. Во тимот на Франција има многу нови имиња, и нормално дека ќе им треба време да се разиграат.

П.С Пиши на кирилица бре,волу.

^
Taka vikash, a??? Bravo, bravo kje gi bide France za nekoja decenija ako ne i vek, shto se sekirash pa ti?!:tv:

Братче јас барем сум осетил 98ма и 2000та и сега се нервирам како може толку ниско да паднат, а ти кажи ми со Аргентина што возбудливо си доживеал па што какаш тука, а?!

Братче јас барем сум осетил 98ма и 2000та и сега се нервирам како може толку ниско да паднат, а ти кажи ми со Аргентина што возбудливо си доживеал па што какаш тука, а?!

Pa mi se prikaka i mi tekna na tebe:):)
I jas doziveav so Argentina 78 i 86...turi mu pepel na France, bitno nie vecher kje se gubime :tv:

Очекувам сега да извади Блан отприлика просечна екипа која ќе има сила да ја порази добрата сепак репрезентација на Босна и Херцеговина!
Верувам во нашите вечерва!

Француската репрезентација тоне ли тоне...Ништо чудно и вечер да изгубат од Босна.

Добри се,добри се франзуцинчињава... 0-2 :icon_bigg

Е ова веќе ми се свиѓа :) :) Не само поради резултатот, туку и поради тоа што не шутнаа Босна асално. Мексес ѕвер, Алу Диара исто, Бензема ко препороден... Тоа е тоа Лоран, само треба да се продолжи вака !! Allezzzzzzzzzzzzzzzz :vozbud:

Кажав треба само мотив и време!!!
Франција е назад!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom