Фан Клуб: Франција

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Зборете што сакате , видов многу прост гол примија ... ама ќе ги среди Блан!
Ќе направи убиствена репрезентација , плус сега Насри кога ќе се врати средината ќе зајакне!
Важи, само нека побрза малце Блан со тоа средувањето, не мислам јас Европско 2012 да го гледам без триколорите... :nenene:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Можете комотно да го затворите фан клубот и да го отворите за едно 21412414 години

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Важи, само нека побрза малце Блан со тоа средувањето, не мислам јас Европско 2012 да го гледам без триколорите... :nenene:
Уживај , едноставно сега доволно играчи се сеуште во проблеми , со казни се снаоѓаат... чекај брат малку да се средат некои работи!
Ќе бидне. Франција ќе се врати на тронот!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сите се надеваме на тоа... Ама, некако тешко дека ќе биде тоа, така лесно... Треба време, трпение и доста работа.. Блан има огромна задача пред себе...

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Уживај , едноставно сега доволно играчи се сеуште во проблеми , со казни се снаоѓаат... чекај брат малку да се средат некои работи!
Ќе бидне. Франција ќе се врати на тронот!
Да али додека се стаат у ред ме фаќа страв дека ќе заврши квалицискиот циклус!! Верувам во Блан, верувам во овие момци па останува да видиме како ќе се покажат.

П.С. А ти Збеснат можеш комотно да се правиш дека за тебе оваа тема не постои и пак да се стаиш за 21437258754 години... :tapp:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Taka vikash, a??? Bravo, bravo kje gi bide France za nekoja decenija ako ne i vek, shto se sekirash pa ti?!:tv:

F

FuckYouAll

Гостин
^
Taka vikash, a??? Bravo, bravo kje gi bide France za nekoja decenija ako ne i vek, shto se sekirash pa ti?!:tv:
Е бравос бе, 21 година имаш а кењаш како дете од 12 години што не разбира ништо. На големите репрезентации доволни им се 10 утакмци да се вратат во форма. Во тимот на Франција има многу нови имиња, и нормално дека ќе им треба време да се разиграат.

П.С Пиши на кирилица бре,волу.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
^
Братче јас барем сум осетил 98ма и 2000та и сега се нервирам како може толку ниско да паднат, а ти кажи ми со Аргентина што возбудливо си доживеал па што какаш тука, а?!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Братче јас барем сум осетил 98ма и 2000та и сега се нервирам како може толку ниско да паднат, а ти кажи ми со Аргентина што возбудливо си доживеал па што какаш тука, а?!
Pa mi se prikaka i mi tekna na tebe:):)
I jas doziveav so Argentina 78 i 86...turi mu pepel na France, bitno nie vecher kje se gubime :tv:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Очекувам сега да извади Блан отприлика просечна екипа која ќе има сила да ја порази добрата сепак репрезентација на Босна и Херцеговина!
Верувам во нашите вечерва!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Француската репрезентација тоне ли тоне...Ништо чудно и вечер да изгубат од Босна.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Добри се,добри се франзуцинчињава... 0-2 :icon_bigg

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Е ова веќе ми се свиѓа :) :) Не само поради резултатот, туку и поради тоа што не шутнаа Босна асално. Мексес ѕвер, Алу Диара исто, Бензема ко препороден... Тоа е тоа Лоран, само треба да се продолжи вака !! Allezzzzzzzzzzzzzzzz :vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Кажав треба само мотив и време!!!
Франција е назад!

Kajgana Shop

На врв Bottom