Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
spaleti i raikart nema teorija..mn pari baraat

dunga ima sansi.. samo da ne dojde nekoj bot kako gasperini ili delio rosi.. uzas

Gasperini ne e bot...a Dellio Rossi e prosecen trener.Spored mene site treneri imaat nekoja kriza ponegogas vo timot(osven Barsa koj se marsovci)e sega nekoj podobro se spravuvaat so toa,a nekoj gubat totalna kontrolna vrz timot ko Rossi so Palermo.( 0 - 7 )...Taka da sakam trener kako Prandelli koj maksimalno gi motivirase.Neka vi tekne onaa sezona so -15 boda koga uspea da dogura do 3to mesto(inace 5to radi minusot)

Спалети нема шанси според мене... јувентус е заинтересиран за него а башка и активен тренер е сеуште...
само Миајлович нека си ги собере парталите му благодарам, за работата до сега, али очаен е... фала лепо и пријатно!!!

ideme u finale vo viaredzo kupot.golem uspeh za nas posle pobedata nad favoritot varese so 2-1.vo finale ke igrame vo sabota protiv favoritot inter.ajde bravo za klincive,airlija neka i samo taka da prodolzat.forza viola!!!

Posle 10godini povtorni Fiorentina vo finale na Viareggio kupot.Sekoja cest za niv.Oni bar nekako da ja opravdaat godinava...:) Se nadevam ke gi izgazat Inter,koi ako ne se lazam vo liga izgubia od nas godinava.Samo napred za maldive ima odlicni poedinci

A denes sto da ockuvam osven 3 boda...Santana se vraka i toa e plus,spored mene

IDEME NA POBEDA DENES:vozbud:.AKO NE POBEDIME TOA KE BIDE KRAJ ZA MIXAJLOVOC....

IDEME NA POBEDA DENES:vozbud:.AKO NE POBEDIME TOA KE BIDE KRAJ ZA MIXAJLOVOC....

само поради тоа што не го игра лоренцо а го игра тој комото не го сакам михајлович, не разбирам зошто цели на искуство кога сезонота е отидена и така ќе го продадеме тој комото на лето нека го става лдс нек се уигруваат ебати тренерот.

Два брзи гола на Муту...каде беше човеков одамна го нема, какво играчиште беше.

Два брзи гола на Муту...каде беше човеков одамна го нема, какво играчиште беше.

чекај после утакмица ќе видиме на допинг тест како ќе помине :D

--- надополнето ---

честитки победата, сега сме 10-то jeeee

3-0 neame tepano od pred 100 godini.. abe mutu is back :) toa e mn jako

abe nie sme bile mnogu jaki ??
haha bravo za mutu ..zverka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom