Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
camporese ili Behrami man of the match ?????? so vikate jas misalm siptarceto nase

ova e vistinska fiorentina.. sea go sljakame Inter , pa Sampdoria.. i ke praime drugi muabeti, ako ne, jebiga

decki poleka.mislam deka ne treba da se zaletuvame.ova e sepak samo edna pobeda.ni treba kontinuitet inace nisto bez toa.morame da prodolzime vaka i se ke bide dobro,ako nisto drugo da se uigra timot za sledna sezona posto ovaa sezona nemame sansa za poveke od 9 mesto realno gledano...

Montolivo,Behrami,LJajic,Camporese,Mutu,Gilardino...site odigraa dobro no ovie vredi da se spomnat.Pogotovo Camporeze koj spored mene e otkritie na Seria A ovaa godina.So 18 god. pravi vistinski bum...nisto sudno Prandelli za nekoj 7-8 meseci da go povika vo reprezentacija,bar na nekoja prijatelska.Mutu stvori dve 100% sansi za Gilla samo sto ovoj ne gi iskoristi.Sega ideme,samo hrabro na INter

едноставно обожавам да ги читам изјавите на интерашиве како натпреварот утре е шанса да се намали разликата меѓу нив и милан. екстра :)

Цела Фиренца живее за натпреварот утре! Сите се надеваат дека ќе продолжи серијата! Малку концентрација и се ќе си биде на свое место само треба да издржат притисок во случај на водство.....

Ke ja davaat li na Telma utakmicata? Imate nekakvi soznanija?

Inace utre morame hrabro da odigrame.So glava preku zid,sto bi se reklo.Formacijava 4-3-2-1 mi se sviga i mislam deka Mutu-Santana pozadi Gilardino e ubava kombinacija

pazzo e nas.. on nesmee da se osmeli gol da dade.. Eto od koga bese vo makedonija, go prokolnaa strumicanite se izgubi so juventus, ni on nema da dade, samo snaider mi e opasen :)))

abe ideme deneska hrabro protiv sampionot, samo jako.. behrami i mutu ke grizat

FORZA VIOLA

c c c ovie telma se uzas, sramota ne davaat derbi

sreka sto si imam dreambox hd, si ja vozam, 50000 publika ful e stadionot.. ajde da gi ebeme pederiteeeeeeeee

fiorentina outplayed the europian champions in the first half - коментаторот.
не знам што глумат лудило овие на интер форумов кога интер даде среќен гол а фиорентина повеќе од заслужено израмни и имаше барем 2 одлични шанси за вотство. штета. ќе видиме второ...

Bez razlika sto Camporeze si dade avtogol,igra deckoto odlicno.Inace krivo mi e vaka...imavme sansa da vodime 3-1,a ne iskoristivme.Gi nadigravme totalno,steta sto ne vodime na poluvreme

ke gi zdrobime vo 2ro .. gi nadigravme mnogu, sea gila treba da raspali :)))

ke gi zdrobime vo 2ro .. gi nadigravme mnogu, sea gila treba da raspali :)))

а да му ибам тоа сељакот, прво чист гол попрачи на монотливо, после не знае да пласи со нога, па дури се радува на голот на пасквал.

--- надополнето ---

џилата веднаш да се продаде, упропасти многу шанси од кои што требаше да даде гол, за џабе се трудеа толку, не победија на искуство.

camporese kriv za dvata gola.etoo go vrtese po levata strana i golot na pazzini posle pasot....loso a igravme dobro.kako da nemaa sili da napravat nesto poveke....iskreno i ocekuvan rezultat,sepak inter e cela klasa podobar od nas iako vo prvo poluvreme imavme poveke sansi.toa e toa...sledniot pat so poiskusen vo odbranata.camporese treba da uci uste....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom