thisisnoizy
Good things take time
Cestito decki,odlicna igra .. ja imav kec na talonche pa ja gleav utakmicata,inache 2pati ja imam fateno LA VIOLA ovaa sezona .. so Bari i pred 4 nedeli so Parma .. 
Srekjno

Srekjno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i jas dolgo posakuvam pobeda na gosti,ic ne ne biva na gosti majka mu stara.se nadevam deka sega so priklucuvanjeto na mutu,vargas i d"agostino rabotite nema da izgledaat tolku nevozmozni i deka ke pocneme da pobeduvame i na gosti.inace sekoja cest za donadel,sanatana dokaza deka ni e najdobar tehnicar,ljajic isto dobar bese,gila ne bas ali bapna gol.:smir:.mislam deka mora da se intervenira vo januari na transfer pazarot.ni treba levo bekce,centarhalf(svetski kalibar,tip johan djourru )i edna zamena za gila vo napadot.sto znaci se na se 3 zasiluvanja za da bideme uste podobri.pozz
На МТВ1 ке оди сега, не мора да трошите нет на стримови.Fiorentina-Empoli http://www.atdhe.net/26636/watch-fiorentina-vs-empoli
hahahahhah.kolku sme slabi ej.empoli nemozeme da go pobedime.mora remont,nema dilema...

)) Џила заврши добра работа коа влезе во второто продолжение, Боруч дефинитивно според она што го прикажа треба да си остане прв на голот..... Сакав да гледам Пенали ама и вака беше ок.. Барем не мрзнев...
)) Џила заврши добра работа коа влезе во второто продолжение, Боруч дефинитивно според она што го прикажа треба да си остане прв на голот..... Сакав да гледам Пенали ама и вака беше ок.. Барем не мрзнев... )
)
ja mestele mafijasite da ne bide 1, pa u prodolzetci ja zavrsile rabotata fiorentinaНе си сам:
Само што се враќам од натпреварот.... прво полувреме многу лошо... второ се растрчаа на крајот... и на продолженијата играа како да немало претходно 90 минути... незнам што им стана ама Лајич и Бабакар растурија, само среќа на емполи што не примија 2-3 гола повеќе.. и таа стативата да беше малку по на лево)) /watch?v=tpzJBNnqBKI[/video]