Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
hahha bas sea gleav koj sme igrale i ne mi se veruva, uste da tepavme, decava sekoja im cest na upormosta i zelbata za igram mislam deka bese golema greska da ne se igra keirson od pocetok, i da se vrati jovetic kaj so spored mene najubavo se snaoga vtor napagac, i zaedno so ljaic da kreiraat sansi za keirson ama ajde, ne mozam da se vidam so prandeli inace ke mu kazam :), mn mlad tim, LDS, Boltti jo-jo, ljaic,keirson, babacar, bravo, posakuvam da bese pobeda, bev u nekoj guzvi ne ja gleav bas najdobro utakmicava, ama od ona sto go vidov FREY ZVER ( neka im tekne pak na kopucite od Goal.com da go staat u najlos tim na koloto) babacar se gleda deka e neiskusen ama nesomneno golem talent, mi se dopaga toa sto gledam idnina vo timot, siguren sum i boatti koga togas ke dokaze deka vredi, i so doaganjeto(eventualno) na munoz ke imame silen tim, sekako mora prvo da ja sredime so sudiive :)

Повели :smir::smir:
е фала ама... заебан е нешто нетот на адсл не можам да гледам а немам ни кабловска ни сателитска :tapp:
и после нека каже некој дека не сум малер :nerv:

Keirroson zver...vi vikam imam nekoe predcustvo deka ke bide otkritie :vozbud: Bravo za decava taka se pravi od niv igraci.Bez somnenie Fiorentina go ima najtalentiraniot tim vo Italija i najperspektivniot.Bravo

koj rekol roseti dete na milan? i ako moze firenza fan da spodeli so nas kaj se zborelo za toa deka natprevarot milan-fiorentina ke bide namesten od strana na sudijata?

pozdrav :helou:

Ne se zborese deka e namesten nego deka Rosseti ima negativno vlijanie vrz Fiorentina.Toa se pojavi nekolku dena pred natprevarot koga se birase sudija.

koj rekol roseti dete na milan? i ako moze firenza fan da spodeli so nas kaj se zborelo za toa deka natprevarot milan-fiorentina ke bide namesten od strana na sudijata?

pozdrav :helou:

го удри прво во глава па у рака, така ли? во секој случај и ова не смееше да помине, на ништо не личи, ниту пак линискиот да се чуе во оваа ситуација ццц, иако во оваа ситуација би можеле да се вадат дека не виделе, пошто не е многу очигледно иако се гледа.
поминало доста време и него пак го ставаат да суди дерби натпревар, исто како и норвежанецот. преќутување на вакви работи те тера да мислиш на други работи, нефудбалски работи.
не му е прв пат бе не му е прв пат и пак го ставаат, манипулативна марионетка!

pa roseti go smetaat za najdobar italijanski sudija i za toa ima tolkava golema doverba federacijata vo nego a i megunarodni natprevari sudi :toe:

Епа види ти Росети годинава колку ги има посрано Фиорентина и Интер (напомена: Др. ИТАЛИЈАНСКИ КЛУБОВИ НЕ ПРАТАМ) па кажи ми зашто суди типот ?

pa roseti go smetaat za najdobar italijanski sudija i za toa ima tolkava golema doverba federacijata vo nego a i megunarodni natprevari sudi :toe:

е како може овој судија да суди дерби натпервари, со висок ризик, зарем не е доволно за да го тргнат. како може федерацијата да има доверба во него, не ми е јасно! имаа толку скандали, кој знае што не правеле тие фигс, од кој причина јас да верувам дека нема да местат пак!
од моабети со другари за тоа која лига е најјака, сеуште сум на мислење дека инталијанската е појака али многу попрљава, јас барем не се сеќавам во англија да имало скандали од толкави размери како што беше тоа пред неколку години во италија.

gnida najgolema e roseti, sudi za milan i juve

Епа види ти Росети годинава колку ги има посрано Фиорентина и Интер (напомена: Др. ИТАЛИЈАНСКИ КЛУБОВИ НЕ ПРАТАМ) па кажи ми зашто суди типот ?

ајде бе доста за тој ебан росети... оштетени сме и што сега не може да вратиме времето назад и да се поправи...
ајде има многу подобар муабет со тоа како изиграле малите кај нас него еден мадафакинг рефери :smir:

ајде бе доста за тој ебан росети... оштетени сме и што сега не може да вратиме времето назад и да се поправи...
ајде има многу подобар муабет со тоа како изиграле малите кај нас него еден мадафакинг рефери :smir:

е да, може и за тоа да се прави моабет, што е работава бе само деца - тинејџ и тоа, ако не играат варгас и џила, нема кој да стави, искустово нешто ова она!!!!

иако мислам дека прендели и самиот кренал раце од 4-тото место, па затоа реши да ги пушти и да се сконцентрира само на натпреварот со баерн. инаку децата солидно изиграа сите имаа по некоја шанса, битно влегуваа во шанса, бабакар на два пати и тоа, еднаш од корна не ја спушти добро и на крај да ја зафатеше таа, је да го блокираа, здравје!

Виола , коа ке разберете дека немоеш на фанови на билан и Јубе да им објаснуваш за судии ?

И во најлош случај ако немаат контра аргумент на таа тема имаш

-Колку титули имате ? (ова више не пали за навивачи на Интер) и следува бонус прашање
-Колку ЛШ титули имате .....

Чест им на тие што имаат *јајца* да признаат како и зашто доаѓаат до победите и пред се да разберат дека никој не ги КРИВИ нив за НЕРЕГУЛАРНОСТИТЕ на судиите туку самите СУДИИ и ФИГЦ ......

пс:Росети не е дете на Милан туку тежок хејтер на Јуве и Интер (типот бил страстен навивач на Торино ко што знам -.- )

Имаш сега нешто да кажеш ?
Или сега судиите се поштени ...:pos2:

Abe ROSSETTINERI :), muabetot e deka Rosetti sviri protiv fiorentina, sea dali e platen za toa, dali nekoj od federacija mu nalozuva mozeme samo da pretpostavuvame, fakt e deka rosetti mnpati ne ostetil. A vie ednas vikate najdobar sudija, a posle zakacuvate videa vas kaj so vi svirel loso, ocigledno deka sviri kako so ke mu bide kazano(plateno) pred utakmica, I ne se soglasuvam so Batistuta deka treba da se prestane so muabetite za sudiive ( ok na nasiov forum nema potreba da gi razglabame i da se nervirame, i od sea nema pisuvanje za sudii ( bar do narednata utakmica :)) ama upravata na fiorentina i na drugite klubovi koi trpat od delegiranje na sudii so se nakloneti kon "pogolemite" klubovi mora da pravat pritisok vakvata situacija da prestane, zaso mene veke iskreno ne mi se glea fudbal, osobeno milan ili juventus zaso nekako mi e jasno kako ke zavrsi :) ja ubivaat igrata.

Имаш сега нешто да кажеш ?
Или сега судиите се поштени ...:pos2:

61'
Ronaldinho (pen.)
nogoal.gif

Коинциденција ? :)

пс:Пенал беше , ја бар поштено признавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom