Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа што беше тоа?! :tapp:

е да така... треба да се запрашате "што беше тоа среќа" играте добро а резултати нема, ма да мене лично не ми се свигаат трансферите што ги направивте, можеби и тука има некој кикс:toe:

Ne zemajki go vo predvid penalot (edinstven ovaa sezona) protiv Livorno pred 5 meseci,za Fiorentina vo serija A nema dosudeno penal celi 15 meseci.Interesen fakt,koj mnogu kazuva.

е да така... треба да се запрашате "што беше тоа среќа" играте добро а резултати нема, ма да мене лично не ми се свигаат трансферите што ги направивте, можеби и тука има некој кикс:toe:
абе и таму има некој кикс, ни јас не сум најзадоволен од некои да мама од некои никако ама работата е шо играме премногу добро, а губиме бодови од ебани судии...
денес милан немаа ни 2 шанси, по наши грешки дадоа голови пред се мислам на првиот оној дебилот занети не знам шо сакаше толку да ја пимпла токата пред шеснаесетникот...
а игра имаме ама немаме гол играч за да не пцујеме како овие месец дена ќе се изнапромашат, и после или судија ќе заебе или несреќа и опс нема бодови... тоа е лошото
а игра и поставеност на теренот да не бидат ептен самобендисан ама меѓу првите 2 екипи сме :toe:
и само за потсетување доколку е си гледал милан прво полувреме центарот 1 највеќе 2 пати дали го поминаа, па види ти колку имаме среќа...

Ne zemajki go vo predvid penalot (edinstven ovaa sezona) protiv Livorno pred 5 meseci,za Fiorentina vo serija A nema dosudeno penal celi 15 meseci.Interesen fakt,koj mnogu kazuva.
аууууу ова е невидена работа знаев дека долго не сме добиле пенал ама ова е претеризам... :toe:

Шо фајде ако имало пенал кога веднаш потоа во гол шанса влезе тој Кеирсон или како и да се пишува, јебига, прашање е дали Росети ке досудеше пенал доколку не се случеше тоа но ненамерно дечкото '' даде '' предност која не беше искористена од нападот на Фиорентина.

Дусктутабилно да, али можноста на напаѓачот од Фиорентина, од метро, се окарактеризируе ко предност и тоа е тоа. :toe:
Башка, и потезите на Прандели не ми беа сватливи, во неколку наврати сезонава се покажало дека Милан е ранлив во одбраната па против нив искрено, само напад е најбоља одбрана, вака искомбинирани Хунтелар, Бориело, Рони и Пато да ги остаиш да диктираат темпо гарант паѓа гол ...

Ајт, повеќе среќа во наредни мечеви, и те како им е потребна со оглед дека во последно време реализацијата им е скоро и нула. :wink:

Gilardino sse povredil nesto pa morase Keirrison da vleze koj ima samo 21 godina.Vtoriata iskoristena zamena bese toa sto Natali se povredil isto i morase pak da se menja nesto,a tuka vleta Gobbi!Edinstveno pogresi so Jovetic,no mislam deka nemase deteto sila poveke posle tolku natprevari lus pokrivase i u odbrana!!!

Шо фајде ако имало пенал кога веднаш потоа во гол шанса влезе тој Кеирсон или како и да се пишува, јебига, прашање е дали Росети ке досудеше пенал доколку не се случеше тоа но ненамерно дечкото '' даде '' предност која не беше искористена од нападот на Фиорентина.

Дусктутабилно да, али можноста на напаѓачот од Фиорентина, од метро, се окарактеризируе ко предност и тоа е тоа. :toe:
Башка, и потезите на Прандели не ми беа сватливи, во неколку наврати сезонава се покажало дека Милан е ранлив во одбраната па против нив искрено, само напад е најбоља одбрана, вака искомбинирани Хунтелар, Бориело, Рони и Пато да ги остаиш да диктираат темпо гарант паѓа гол ...

Ајт, повеќе среќа во наредни мечеви, и те како им е потребна со оглед дека во последно време реализацијата им е скоро и нула. :wink:
брат шо знам јас... колку за информација не можеш да дадеш предност кога на дивјачки начин го соборат Монти, ма натаму и акцијата не е битна веќе кога очигледно сите се ориентирани на преочигледниот фаул... а и читај горе колку долго време не ни е судено пенал, па види кај е правдата тука...
мене не ми е криво ако загубиме натпревар, ама да загубиш на фер плеј, и да знаеш дека само ти си си крив за тоа, а не вака да се разбереме :toe:

брат шо знам јас... колку за информација не можеш да дадеш предност кога на дивјачки начин го соборат Монти, ма натаму и акцијата не е битна веќе кога очигледно сите се ориентирани на преочигледниот фаул... а и читај горе колку долго време не ни е судено пенал, па види кај е правдата тука...
мене не ми е криво ако загубиме натпревар, ама да загубиш на фер плеј, и да знаеш дека само ти си си крив за тоа, а не вака да се разбереме :toe:
Затоа пишав, тоа и да немаше шанса за Фиорентина немаше да биде свирнато, али ете, се погоди шанса од метро која беше промашена, доволен аргумент за Росети.

Али пак ке ти кажам, нека работат Фиорентина на реализација зашто последни неколку натпревари што им ги гледав се очајно лоши во тој поглед.

Gilardino sse povredil nesto pa morase Keirrison da vleze koj ima samo 21 godina.Vtoriata iskoristena zamena bese toa sto Natali se povredil isto i morase pak da se menja nesto,a tuka vleta Gobbi!Edinstveno pogresi so Jovetic,no mislam deka nemase deteto sila poveke posle tolku natprevari lus pokrivase i u odbrana!!!
абе некако и Јоветич не е на нивото од почетокот од сезоната... беше повреден, ама после тоа никако да влезе во таа форма шо беше, јас тука наоѓам некој клуч за лошите резултати,пошто тој требаше да ни биде предводник на тимот после Муту и дешавки со него...
според мене Муту со неговито квалитет и искуство е злато вреден сега, ама јбг... а со него шо бидна кажаа ли пресуда колку шо?
зашо ако не кажале може да игра во ЛШ против баерн... казната таму му е само 1 натпревар

Затоа пишав, тоа и да немаше шанса за Фиорентина немаше да биде свирнато, али ете, се погоди шанса од метро која беше промашена, доволен аргумент за Росети.

Али пак ке ти кажам, нека работат Фиорентина на реализација зашто последни неколку натпревари што им ги гледав се очајно лоши во тој поглед.
не оди во напад, Џилардино е во очајна форма го нема Муту, очигледно фали напаѓач, а Јоветич игра повеќе како плеј а не напаѓач :toe:
на лето здравје боже да се надеваме на некој квалитетен напаѓач, иако сум скептик за тоа, познавајки како дебил имаме за спортски директор :kesa:

значи доаѓаат некои луѓе тука на фиорентина форумот и ме тераат намерно да ги вреѓам и да ги нарекувам идиоти као овој тука, што се трудат да ја завртат водата како што им одговара и као нешто сме имале киксови во трансфер периодот а сме играле добро хахаха и ќе ми сере тука као дека требале да работат на реализацијата повеќе.
од месечината се гледа дека милан го фаворизираат сезонава, па сеа дури и се чаталат дека стигнале до 4 бода од интер а не може ни бод да му земат со +2 играчи. се е ебана политика. мене барем ми станаа работите јасни како се одвиваат и во калчо и во лига на шампиони, митовите на големи тимови и суети.
имам сон да еден ден се формира лига кај што нема да има корумпирани премиери, кори и преплатени судии, каде што футбалот и технологијата ќе идат под рука, а не вака секој втор лигуш ми се качи на глава колку ебано јак бил милан, а тие дупиња невидени, а леонардно може вода да му носи на прандели.
совршенството што го има прандели направено со фиорентина, уиграноста на тимот и духот е само за завист од тимовите го големи долгови, кои уефа мора да ги финансира,т.е. да ги гура во наредната фаза од лигата за да можат да си ги вратат парите. или кратко кажано натиго-дајмиго. тоа е.

Чисто информативно, ооо ти извор на интелигенција, фан на Интер сум па сеа укапирај некои ствари и запрашај се дали ми одговарал тој резултат на Милан. :tapp:
Пенал Росети вака или онака не судеше, а имаше, али ти го кажав аргументот негов во таа ситуација кој би бил, или едноставно ке се направеше наудрен и ке каже, тука пенал нема и крај на приказна. Џабе само ке се навраќате, судиската е секогаш последна.

Чисто информативно, ооо ти извор на интелигенција, фан на Интер сум па сеа укапирај некои ствари и запрашај се дали ми одговарал тој резултат на Милан. :tapp:
Пенал Росети вака или онака не судеше, а имаше, али ти го кажав аргументот негов во таа ситуација кој би бил, или едноставно ке се направеше наудрен и ке каже, тука пенал нема и крај на приказна. Џабе само ке се навраќате, судиската е секогаш последна.

прашањето е зошто?
зошто тој судија не би досудил нешто што е толку очигледно, било во калчо или во лига на шампиони. не постои таква работа како случајност, или кревање раменици.
нормално дека ќе ми кажат дека сега можам јас да се лутам или не знам што колку и да сакам тоа е тоа, што да ти правам кога навиваш за мал тим нели, но е е така, попрво би живеал со знаење отколку да се кријам зад тим со голем долг-вие ги викате големи тимови...
тоа дека е судиската последна...пссс.. работите секогаш се менувале, па ќе се смени и тоа.
само не ми кажувај дека нешто ни чкрипело во тимот, пошто повеќе од сигурен сум дека тимов е во најмала рака поеднаков добар со тој на интер, сите други се послаби (нормално дригите фанови ќе се изнасмеат на ова, али кој ги ебе и нив).

За тоа '' зошто '' има безброј одговори, али се е бесцелно, капиш ?! Ништо нема да ти заврши муабетот за тоа '' зошто '', пример, Росети на мечот Бари - Интер им дава пенал на Бари за игра со рака во шеснаестерец, иста таква ситуација по 3 кола, на мечот Наполи - Интер тој не свири во корист на Интер. Пак се избацува муабетот '' зошто '' но од сето тоа добиваш/добиваме губење на време, ништо не можеме да смениме.

Нормално дека не е сеедно и делува фрустрирачки, али хедс ап и надевај се на бољи денови, има капацитет Фиорентина за истото.

Ене, глеј го Абете, претседателот на Италијанската Фудбалска Федерација, цел е пресреќен што по 7 години во Италија се води битка за титула од 3 екипи. :wink:

За тоа '' зошто '' има безброј одговори, али се е бесцелно, капиш ?! Ништо нема да ти заврши муабетот за тоа '' зошто '', пример, Росети на мечот Бари - Интер им дава пенал на Бари за игра со рака во шеснаестерец, иста таква ситуација по 3 кола, на мечот Наполи - Интер тој не свири во корист на Интер. Пак се избацува муабетот '' зошто '' но од сето тоа добиваш/добиваме губење на време, ништо не можеме да смениме.

Нормално дека не е сеедно и делува фрустрирачки, али хедс ап и надевај се на бољи денови, има капацитет Фиорентина за истото.

Ене, глеј го Абете, претседателот на Италијанската Фудбалска Федерација, цел е пресреќен што по 7 години во Италија се води битка за титула од 3 екипи. :wink:

пошто си навивач на интер, немој да заборавиш на крајот од сезоната, можеби и последно коло со режија од хичкок, ке те молам пак да пишеш тука, кога ќе ви ја земе милан титуалата, па кога ќе го почувствуваш на своја кожа ќе ти стане јасно зошто ебано зошто ;)
и згора на се, ќе ти се јават тие миланисти и ќе ти кажат дека биле подобри од интер хахаххаахха

Nejasno znaete sto e????
Kako moze da dade demek prednost
abe penal si e penal, ili go duvas ili ne, nema tuka prednost
toa e parite go vrtat fudbalot, mu dadoa na poluvreme edno kuferce na roseti gnidata, i milan morase da tepa po sekoja cena

toa e zagubivte nekogas i protiv milan sudele sudiite i nekogas za milan
ne e tocno deka milan ova sezona imal mnogu koris od sudiite
i vikajte gi penzioneri ama super si se deckite ronaldino zakon!
pozdrav do vas :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom