Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се дигавте у фан клуб Милан, епа кој високо лета ниско паѓа :)
Како и да е, имавте добра игра... може не требаше да ги ваѓа толку рано Џила и Јоветич.
мире мали... не ми е јасно како има некој муда после вакава серења да се појави и да јаде гомна... ох господи слези собери си вересиите...
на што бе личи ова на кого му смета овој клуб не ми е јасно само? на кого?

Која игра на Фиорентина во прво полувреме... не се виде Милан, незнам како изгубивте.... немате среќа :toe:

Како и да е, имавте добра игра... може не требаше да ги ваѓа толку рано Џила и Јоветич.
Haha imame imame za razlika od vas.Nie imame igra vie imate sudii i toa e toa sto go odrzuva MIlan na vrvot ovaa sezona,neznam zasto se raduvate koga ste slabi toa denes se vide.Ubavo e koga se nadevas na titula ama sve e toa djabe koga se znae koj e sampionot.taka da iskuliraj i bidi sreken na sudijata

Да судеше пенал сега други ќе беа работите ..

најкорумпираниот тим сезонава, невероватно.
тоа што падна гол само уште повеќе ме прави сигурен дека имаше пенал, така идат тие работите за да работите бидат потрагични...
а се радуваат ... и тоа лиглето пато шато и сите овие ситни души у милан фан клубот... ќе ви се врати педериии...

Imame igra za razlika od vas.Nie imame igra vie sudii i taka toa se odviva.Samo neznam sto se raduvas koga so ovaa igra ni Turnovo ne bi bil zadovolen.Mozda se raduvas deka ke se borite za titula,ama brat be nemate kvalitet vie za toa.Toa sto ste gore na tabela se vide denes od koj faktor zavisi ttoa.SUDIITE.Slabi ste si uzivkaj

најкорумпираниот тим сезонава, невероватно.
тоа што падна гол само уште повеќе ме прави сигурен дека имаше пенал, така идат тие работите за да работите бидат потрагични...
а се радуваат ... и тоа лиглето пато шато и сите овие ситни души у милан фан клубот... ќе ви се врати педериии...
Се гледа дека е така .. ја пратев целата утакмица и заслуживте да победите, но тешко е да се игра протв судиите ...

Да у право си слаби сме, само чекај не сме ние втори? А вие кои сте? Oh wait.

брат, настрана емоциите, послаб тим сте од фиорентина сезонава, тоа што сте пред нас на табела со помош од судии и политики друга работа, минатото коло чист пенал за бари, сеа за виола...

sudiite povtorno ne unistija.abe kade ke im odi dusata posle vakvi nepravdi:toe:

брат, настрана емоциите, послаб тим сте од фиорентина сезонава, тоа што сте пред нас на табела со помош од судии и политики друга работа, минатото коло чист пенал за бари, сеа за виола...

да ама кога некој аутсидер ке види livescore ке види 1-2 за милан и ке рече брао
нема да види недосудени пенали ова она

признавам не надигравте
и милан не му суделе пенали

јебига повеке срека друг пат:back:

Raduvaj si se.Na igrata?Ili biten ti e samo rezultatot?Grevce

Неможе секад да се има игра,битно е да се победи
На една утакмица имаш игра на друга немаш така е тоа..
Али ај да не зборам јас пошто не ја глеав утакмицата,незнам што точно се дешавало..

да ама кога некој аутсидер ке види livescore ке види 1-2 за милан и ке рече брао
нема да види недосудени пенали ова она

признавам не надигравте
и милан не му суделе пенали

јебига повеке срека друг пат:back:

хехех на милан не му суделе пенали хахах
да беше ситуацијата во обратни улоги со двете раци ке идеше накај бела точка хахах , ма дај не ме заебавај кога не му судели на милан пенали ццц

Да судеше пенал сега други ќе беа работите ..

И Јувентус да знаеше да игра како што треба немаше да се бори за УЕФА :pos2: греови сте масовно плачење на Шинтераши, Јубентуси и Фиорентинци :devil2:

Сезонава колку пати не оштетија па ништо не рековте. сеа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom