Парите го вртат светот е работава..........
Друго не ни коментирам.:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Парите го вртат светот е работава..........
znaci da, pocituva prednost, ama moze da ja vrati topkata i da go svirne penalot, e toa e praviloto, i ne bese tolku cista situacijata zasto imase igrac i abiati do nego, a startot nad montolivo bese polos od onoj na marchioni nad ronaldiho, za koj marchioni si dobi zolt kartonШо фајде ако имало пенал кога веднаш потоа во гол шанса влезе тој Кеирсон или како и да се пишува, јебига, прашање е дали Росети ке досудеше пенал доколку не се случеше тоа но ненамерно дечкото '' даде '' предност која не беше искористена од нападот на Фиорентина.
Дусктутабилно да, али можноста на напаѓачот од Фиорентина, од метро, се окарактеризируе ко предност и тоа е тоа.
Башка, и потезите на Прандели не ми беа сватливи, во неколку наврати сезонава се покажало дека Милан е ранлив во одбраната па против нив искрено, само напад е најбоља одбрана, вака искомбинирани Хунтелар, Бориело, Рони и Пато да ги остаиш да диктираат темпо гарант паѓа гол ...
Ајт, повеќе среќа во наредни мечеви, и те како им е потребна со оглед дека во последно време реализацијата им е скоро и нула. :wink:
Варгас лев бек? :nenene:би било добро Варгас да се врати на својата природна позиција како лев бек, а на левата крилна позиција да доведете нов играч, порано мислам дека Муту добро се снаоѓаше на таа позиција![]()
Варгас лев бек? :nenene:
Варгас лев бек? :nenene:
vo momentov nema podobro levo krilo od vargas, mozda ne znae da prai nekoj finti opasni, ama ima sut, centarsut i brzina drugo ne mu treba, EL LOCO e zakonзотшо не?? па тоа му е правилна позицијадодека ќе земете некое подобро лево крило
остај тоа фали некој добар напаѓач кој ќе му го врати паметот на Џилардино дека не е незаменлив...Si imame nie krilo i toa mozda najtalentiranoto vo Calcoto,a toa e Ljajic koj za mnogu kratko vreme ke sozree i ke bide starter.Toa sto ni fali e eden kvaliteten centralen bek i eden lev bek.Nisto poveke(normalno i Gilardino da ne vlaga u depresii)
ти изгледа не си кинел живци од него, цела година како лев бек :helou:зотшо не?? па тоа му е правилна позицијадодека ќе земете некое подобро лево крило
aj kaжете ми најискрено кој К... ми е овој?Fiorentina Agree Terms With Grosseto For Mauricio Pinilla The prolific Chilean hitman will complete a €4 million move to the Gigliati in the summer.
ovaa vest e od Goal.com, tie ja prevzemale od La Gazzetta dello Sport.
http://goal.com/en/news/11/transfer...gree-terms-with-grosseto-for-mauricio-pinilla