Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Epa momci ocigledno na nekogo ( citaj milan i Juventus) ne mu odgovara silna fiorenitna, iskomentirav ja uste koa vidov koj ni e dodelen za sudenje deka ne e na arno, sudiite kako rosetti se jaki zatoa sto imaat poddrska od "golemite" klubovi kako milan i juve, e jebiga im se prai usluga na dvata tima, milan se palat demek konkurenti za titula, a nie ne mozeme da go stigneme juventus koj sega ima edna glavobolka pomalku vo fiorentina, a rosseti ne mora mn da se moli da sudi protiv fiorentina, pa budalava e od TORINO so poveke ocekuvate, za nego fiorentina e najomrazen klub. ova e veke smesno sam sum si dosaden da se sllusam kako se zalam na sudii, a toa ap najmnogu mrazam, ama ova e veke preterano, ja ne pamtam koga molan ne tepale bez kontroverzii i na posten nacin, ovie milanezive tolku se naviknati na pobedi podareni od sudii so im e veke normalno, del od igrata, poinaku ne znaat da pobedat. Ne unistuvaat, ne znam kako ke se spravat igracive so vakov psiholoski pritisok, se nadevam deka ke izdrazat. FORZA FIORENTINA

Дечки не го сфаќајте ова како провокација ама се повеќе почнувам да мислам дека тој Росети има нешто против Интер, а не против Фиорентина. Јас лично како фан на Јувентус несакам да освои Интер, но да се случи тоа спортски, а не вака. Секое ебано коло слушам Росети досудил нешто против Интер( во случајов индиректно), а Фиорентина само се нашла на погрешно место, односно играла со Милан. Овој меч не го гледав ама за со Рома сум сигурен дека ич не заслуживте да изгубите али јебига немавте среќа. Ајде главите горе заебете ја сезонава иако на некој начин сме ривали за 4то место хехе. поз

Шо фајде ако имало пенал кога веднаш потоа во гол шанса влезе тој Кеирсон или како и да се пишува, јебига, прашање е дали Росети ке досудеше пенал доколку не се случеше тоа но ненамерно дечкото '' даде '' предност која не беше искористена од нападот на Фиорентина.

Дусктутабилно да, али можноста на напаѓачот од Фиорентина, од метро, се окарактеризируе ко предност и тоа е тоа. :toe:
Башка, и потезите на Прандели не ми беа сватливи, во неколку наврати сезонава се покажало дека Милан е ранлив во одбраната па против нив искрено, само напад е најбоља одбрана, вака искомбинирани Хунтелар, Бориело, Рони и Пато да ги остаиш да диктираат темпо гарант паѓа гол ...

Ајт, повеќе среќа во наредни мечеви, и те како им е потребна со оглед дека во последно време реализацијата им е скоро и нула. :wink:
znaci da, pocituva prednost, ama moze da ja vrati topkata i da go svirne penalot, e toa e praviloto, i ne bese tolku cista situacijata zasto imase igrac i abiati do nego, a startot nad montolivo bese polos od onoj na marchioni nad ronaldiho, za koj marchioni si dobi zolt karton

donekade sme i sami krivi sto ne postignavme vtor gol pri rezultat 1-0.taka ke gi resevme dilemite,a vaka se desi natragicnoto.morame da najdeme dobar napagjac za sledna sezona i sigurno ke bideme vo top 4 ,normalno dokolku prodolzime so vakava dobra igra.mnogu mi e zal za ovaa sezona koja otide bukvalno vo voda,iako nie ne sme tolku vinovni tuku i sudiite ne presekoa mnogu.ajde toa e decki se nadevame na podobra idnina.za ovaa sezona treba da se borime vo kupot i da obezbedime liga evropa ,a ako se moze i da go pomineme baern.tolku od mene za ova.ajde pozdrav i FORZA VIOLA!!!:vozbud:

би било добро Варгас да се врати на својата природна позиција како лев бек, а на левата крилна позиција да доведете нов играч, порано мислам дека Муту добро се снаоѓаше на таа позиција:toe:

би било добро Варгас да се врати на својата природна позиција како лев бек, а на левата крилна позиција да доведете нов играч, порано мислам дека Муту добро се снаоѓаше на таа позиција:toe:
Варгас лев бек? :nenene:

приметив една утакмица незнам со кого беше нејќеше ни да се враќа назад :pos2: каков црн бек одличен потег напраи што го стави крило, вчера Абате имаше поприлично проблеми со него

Si imame nie krilo i toa mozda najtalentiranoto vo Calcoto,a toa e Ljajic koj za mnogu kratko vreme ke sozree i ke bide starter.Toa sto ni fali e eden kvaliteten centralen bek i eden lev bek.Nisto poveke(normalno i Gilardino da ne vlaga u depresii)

Si imame nie krilo i toa mozda najtalentiranoto vo Calcoto,a toa e Ljajic koj za mnogu kratko vreme ke sozree i ke bide starter.Toa sto ni fali e eden kvaliteten centralen bek i eden lev bek.Nisto poveke(normalno i Gilardino da ne vlaga u depresii)
остај тоа фали некој добар напаѓач кој ќе му го врати паметот на Џилардино дека не е незаменлив...
а Муту и те како или сличен на него фали зашо јоветич е далеку од неговата форма...

зотшо не?? па тоа му е правилна позиција:toe: додека ќе земете некое подобро лево крило
ти изгледа не си кинел живци од него, цела година како лев бек :helou:
некои работи не ги знаеш подобро од нас :tv:

Fiorentina Agree Terms With Grosseto For Mauricio Pinilla The prolific Chilean hitman will complete a €4 million move to the Gigliati in the summer.

ovaa vest e od Goal.com, tie ja prevzemale od La Gazzetta dello Sport.
http://goal.com/en/news/11/transfer...gree-terms-with-grosseto-for-mauricio-pinilla
aj kaжете ми најискрено кој К... ми е овој?
знам дека е шперкулација, и тоа од најглуп можен ред :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom