Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
хехех на милан не му суделе пенали хахах
да беше ситуацијата во обратни улоги со двете раци ке идеше накај бела точка хахах , ма дај не ме заебавај кога не му судели на милан пенали ццц

со манчестер не му досудиа

изгубивме 2-3?

иако бевме подобри?

ке има реванш за све нели?

следниот пат ке биде друга игра ( фиорентина vs милан )

со манчестер не му досудиа

изгубивме 2-3?

иако бевме подобри?

ке има реванш за све нели?

следниот пат ке биде друга игра ( фиорентина vs милан )

хахаха па малку потешко е во лига шампиони да се мести нели!!! можеби бергускони не стои добро со платини.... тоа би требало да ве замисли ако сакате да го поминете манчестер.

хахаха па малку потешко е во лига шампиони да се мести нели!!! можеби бергускони не стои добро со платини.... тоа би требало да ве замисли ако сакате да го поминете манчестер.

да бе да секаде местат

а победат одма местат

а направат пресврт одма местење

ке има

Милан - Фиорентина ке видиме тамо ок?:tv:

И Јувентус да знаеше да игра како што треба немаше да се бори за УЕФА :pos2: греови сте масовно плачење на Шинтераши, Јубентуси и Фиорентинци :devil2:

Сезонава колку пати не оштетија па ништо не рековте. сеа..
Хехе, 2-ро место благодарение на судиите :jaj:

да бе да секаде местат

а победат одма местат

а направат пресврт одма местење

ке има

Милан - Фиорентина ке видиме тамо ок?:tv:

не знам зошто постојано ми го спонуваш реваншот.....
у принцип сум реален чоек, не може бе судијата да биде наклонет кон одреден тим ... не играме по исти правила тогаш, без разлика кој игра!

samo edno ke kazam, neame sreka sezonava,
bravo za igrata, hrabro napagacki

kako sakame da pobedime ,koa igrame protiv sudiite
ne ni dava cist penal, a pred nego bese, utakmicava ja gledav so 2ca drugari za milan, cist penal rekoa

jebiga ideme na kupot sea...4 mesto cao
i mecot na sezonata so baern kopilinjata :drk:

FORZA FIORENTINA !!FORZA FIORENTINA !!FORZA FIORENTINA !!FORZA FIORENTINA !!

мене ме изненади колку беа супериорни во однос на милан, копилињата немаа никаква игра, само два тројца индивидуалци , и тоа првиот што го дадоа беше на наша грешка, стигнаа дури и да ги омаловажуваат милан па им ја подарија топката.

не ми е многу гајле што се претенциозни и ги дигаат куровите сега, само се надевам ќе се воведе некаков (авто)механизам во играва.

не верувам дека ќе серев за милан доколу победеа ок, ќе им се свртев на нашиве, али пази му изјава на леонардо:
Leonardo: "There is a penalty on Montolivo but Rosetti gave the advantage"

братеееее

Braka
ne se moze protiv sudiite, so da praime, krivo mi e mnogu
ali igrata me raduva, gi dobivame doma baern 100% samo ako ne sudi orebro kopileto:)

Forza fiorentina

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Leonardo admits “Fiorentina deserved a penalty,” but says the referee let play continue because they still had the ball.

не можам да се изнасмеам на човеков хахаха кој идиот еј хахахахха
ја се извињавам што го тероризирам чатов/форумов :D:D
[/FONT]

Batalete ne e objasnuvajte.Tim sto gubi 2 razlika od INter koj igrase so igrac pomalku sto sakate?Batalete gi i onaka nema nisto da osvojat,a na kraj ke vikaat kako ne im kupile igraci gazdite i kao neznam si sto Inter mestel zatoa oni izgubile.Isto ke bide i vo Liga Sampioni,pai dogodina isto kao drugite mestat samo oni ne.Ostajte gi posle nekolku sezone da se izraduvaat na 3to mesto.Gonete gi u k... sve se nepismeni od toj fan klub,tipicni debili koi po celd den dremat na forum i jadat gomna,ne socijalizirani debilcinja,sonce ne videle,doma im e diskoteka forumov shank.

Odi cestitaj im be na Inter za pobedata.Ajde ajde bar ima tim od vasiot grad sto ke igra cetvrtfinale vo LS

Odi cestitaj im be na Inter za pobedata.Ajde ajde bar ima tim od vasiot grad sto ke igra cetvrtfinale vo LS
барем интер направи уште една шанса повеќе од пензионерите... со таква игра во лондон примаат 3-4 гола гарант, овие немаа среќа, како и судијата кој беше наклонет и тоа како за интер...
жално е да гледаш судија да ти ја решава судбината :zid:

искрено ми е жал што изгубивте, нешто слично како натпреварот со Рома, во никој случај не заслуживте да загубите... ја осетивте горчината на фудбалот јбг повеќе среќа понатаму:smir::helou:

искрено ми е жал што изгубивте, нешто слично како натпреварот со Рома, во никој случај не заслуживте да загубите... ја осетивте горчината на фудбалот јбг повеќе среќа понатаму:smir::helou:
Среќа што беше тоа?! :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom