Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
prandeli go najavi sostavot:

..................Frey

De Silvesti...... filipe..... kroldrup..... gobbi

..........montolivo......... bolatti

.....marchioni..... jovetic........ vargas

..................gilardino

edinstveo neizvesen e felipe koj imal nekoja sitna povreda pa na negovo mesto moze da uleta natali

prandeli go najavi sostavot:

..................Frey

De Silvesti...... filipe..... kroldrup..... gobbi

..........montolivo......... bolatti

.....marchioni..... jovetic........ vargas

..................gilardino

edinstveo neizvesen e felipe koj imal nekoja sitna povreda pa na negovo mesto moze da uleta natali
ако игра овој нема шо ни да гледам, Робен ќе го изеде како најсладок залак :kesa: пасквал мора да игра, каков гоби какви бакрачи...

Ајде момци, со вас сум вечер. :helou:
фала на подршката, ретко кога навијач на дедо мики искрено се крсти во нас :pos2:
шала на страна,ајде барем ние да го убедиме корумпираниот моџи во спротивното :smir:
(ако не почнал во странство сега да мести)

дајте бе малку морална подршка за мене ако не сакате за фиорентина... бреее сега најдоа да се откажуваат брееее :pipi:

lamja 25 ; vuki ; johny b ; mucho ; firenza_fan; arheolog ; viola ; gigliati ... нема никој :toe:
ајде малку адреналин...

заедно Руи & Бати:
или овие сите легенди:
ќе ги заборавите толку лесно?! :toe:

фала на подршката, ретко кога навијач на дедо мики искрено се крсти во нас :pos2:
шала на страна,ајде барем ние да го убедиме корумпираниот моџи во спротивното :smir:
(ако не почнал во странство сега да мести)

дајте бе малку морална подршка за мене ако не сакате за фиорентина... бреее сега најдоа да се откажуваат брееее :pipi:

lamja 25 ; vuki ; johny b ; mucho ; firenza_fan; arheolog ; viola ; gigliati ... нема никој :toe:
ајде малку адреналин...
brat eve me ater na tebe i viola od koja nikogas ne sum se otkazal ,tuku bev mnogu razocaran pa napraviv glupost malce.za vecerva ocekuvam tezok natprevar megjutoa znam deka ke se borime do posledno i deka ke trgne na podobro rabotava:vozbud:.ajde nadezta posledna umira.mora da se splotime bas sega koga e najtesko.pa zatoa jas javno se izvinuvam do site fenovi sto reagirav tolku emocionalno i nepromisleno.se izvinuvam ako na nekoj sum go povredil so nekoja moja konstatacija,no neli zatoa si pisuvame tuka.sekoj misli razlicno.ajde vecerva revolucija ocekuvam:vozbud:.FORZA VIOLA!!!

ајмо полека историска утакмица е пред нас, вие бегате... ајде еве полека еден по еден ако ви значат овие клипови нешто вратете се ако не... :pipi:

aijde site nazad.tuka pripagjame site violetovi.i bez toa ne ne ima mnogu,taka da morame da se drzime.:smir:

pasKval ne e vo forma, ne e los gobi
ke gi pozdravi stevan jovetic veceras
ajdeeeee jakooooo samo:vozbud:

tuka sme be batigol, samo ne sme ko germancive, tie pred natprevar mora da se isturat, da se iznazborat, zaso posle samo ke si kutat :) denes so edno remi ke bidam adovolen, ama mislam deka treba ko manchester na pobeda da ideme, i milan taka se puvaa, jaki bile ne znam tehnika imale u opasna forma bile, pa im go kazaa vicot.
FORZA VIOLA

Vecer igrame napagacki, nie ne znaeme da se branime
6000 violetovi navivaci go preplavija minhen, ke imame ogromna podrska

forza Fiorentina

Ајде среќно вечер (скоро) сите миланези интераши јувенташи ке навиваме за ваш вечер..се надеваме и вие за нас наредните мечеви
Сакам да ги згазите па оној боби да се крие ко пиченценценце
Хахаха
Поздрав и среќно:smir::vozbud:

Сите го одвјуваат Баерн како фаворит? Но мислам не е така, не треба да се потценувате имате одлична одбрана, пред се и добар голман, сигурно дека ке тргнат напаѓачки Баерн бидејки имаат 2 крилни добри играчи, Робен и Рибери, нема да ви биде пречка да ги соприте и да се побраните малце, бидејки ако напаѓате отидоа головите, сигурно го знае тоа тренерот. Инаку очекувам нерешен резултат од ВАС, макар барем 1 голче да примите, или во спротивно да дадете.
Поздрав, и со среќа вечерва!

фала на подршката... добро е кога гори под нозе да се обединиме :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom